Kto robí rozlúčku?

Ahojte vietemi poradiť kto robí rozlúčku zo slobodov. &má di ju zorganizovať nevesta, alebo jej kamošky či kolegyne?Lebo ja sa v tom nejak strácam. Niektorý hovoria tak iný inka. Aké máte skúsenosti vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@luciazba mne rozlúčku organizovala sestra ako hlavná družička - dala som jej zoznam mojich kamošiek a ďalej už organizovala ona ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@luciazba mne ju organizovala kamoska ako prva druzicka este s jednou kolegynou, pretoze sa vsetky baby uplne nepoznali. Tiez som im dala zoznam kamosiek, mozny termin a moj navrh miesta a zvysok uz bol na nich :)
Odpovedať
Profilova fotka
mne to organizovala moja sesternicka, ktora bola zaroven svedkyna, tiez som jej povedala koho tam chcem a ona to uz dala dokopy. Ma to byt urcite prekvapenie pre nevestu, takze sama by si to organizovat nemala. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja viem tak,ze neveste ju robí prvá druzicka,alebo jej svedok a zenichovi tiež svedok(lebo vačšinou je to blízka osoba,ktorú si dávaš za svedka),ale ja si ju v zahraničí robim sama a doma uvidime :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luciazba U mna, aj u znamych to vzdy organizoval svedok/svedkyna...
Odpovedať
Ja si svoju organizujem sama s pomocou kamosiek, moj svedok je moja teta ktora zije v taliansku a pride iba par dni pred svadbou... A kedze ja som taky organizacny typ, tak si neviem predstavit, ze by som "psychicky" zvladla, keby to organizoval cele niekto za mna :-D :-D
Odpovedať
Ja som kamoške organizovala rozlúčku ako svedok/hlavná družička :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dievcata, prosim vas, kto si co plati? Nevesta vsetko? Daco nevesta, daco kamosky? Diky
Odpovedať
ja som bola na rozlúčke a všetko platila nevesta, ale bola som v Taliansku na rozlúčke a tam sme účet platili všetky spolu každá rovným dielom
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslím, že nevesta prežije rozlúčku emotívnejšie a zapamätá si ju omnoho krajšie, keď jej rozlúčku pripravia kamarátky, alebo ´dievčatá z rodiny. Veď darovať zážitok je to najkrajšie. Ak chcete pre svoju kamarátku, sesternicu, alebo vám blízkemu človeku pripraviť originálnu a jedinečnú rozlúčku so slobodou, rada Vám poradím, kontaktujte ma:)
Odpovedať
moja skusenost je, ze najhorsie je ocakavat od niekoho ze on to ma robit, tak nech robi :) 8-) napr moja naj kamoska nemohla, ma male deti, hadam to od nej nebudem chciet.. tak sme s dalsou vymysleli pri pive ze to zorganizuje ina dalsia aj s kamosom, aj tak chcela u neho party, takto ma dovod... a bola to najlepsia rozlucka so slobodou aku som mohla chciet 8-) samozrejem sme jej to pekne oznamili a ona rada suhlasila
Odpovedať
Profilova fotka
mne ju organizuju kamaratky :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
rozlucku zorganizovala nevesta s nasou komunikaciou.....a myslim ze to bola naj rozlucka aku sme mohli mat...iba mi tri, na ranci, celu noc pri nejakom tom drinku, zavrete na izbe, kotkodakali sme, a nep;anovana nocna navsteva dolneho baru dopadla u spolubyvajucich na izbe a zabava do rana bieleho.....ubytovanie platila nevesta na noc, ucty sme si platili spolocne....ja osobne neuznavam nadrbavky v bare so zavojmi na hlave a penisovymi tortami....moja rozlucka bude taka ista, ten isty ranc, tie iste dve zeny komorna atmosfera :-)
Odpovedať
pridavam skusenost z rozlucky mojej kamosky, ktoru organizovala svedkyna...pobyt v hoteli na 2 noci spojeny s wellnessom.. ubytovanie si platil kazdy sam, na wellness sme sa neveste poskladali.. bolo to super ;-)
Odpovedať
stretla som sa aj s tym, ze ju organizuje nevesta aj s tym, ze kamosky.je to na vas. ja ziadnu nechystam, nemam pocit, ze sa potrebujem s niecim lucit:-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja som za komornú atmosféru, hoci pred pár rokmi by som chcela asi divokú žúrku :D v pokoji niečo pojesť, vypiť trošku vínka, dostať sa na hladinu alfa a tešiť sa :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak presne s touto otazkou som sa trapila aj ja... u mna to zorganizovali kamosky (nie druzicky, kedze mame svadbu len sami dvaja), pripravili obcerstvenie, kupili darceky a zaplatili striptera a ja som platila cely ucet v bare...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som organizovala rozlucku sestre a ona zatiahla ucet v bare :) a hadam bola spokojna povedala ze ano
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?