Dilema ohľadne rozlúčky so slobodou

Profilova fotka
Moja naj kamoška z detstva by mi ju chcela zorganizovať, no vídame sa strašne málo lebo žijeme v iných krajinách a ten vzťah medzi nami už nie je ako bol. Je mi to preto také čudné, že by mi predsa len organizovala rozlúčku. Čo sa týka ostatných kamarátok, tie sú skôr iba moje a ona nie všetky pozná. Ako by ste to riešili? Mám to od nej prijať a dám jej k tomu zoznam kamarátok ktoré by som tam chcela, či ako? :-D Ďakujem za rady! :-)
Odpovedať
Ahoj, mne organizovala rozlúčku moja svedkyňa, no ak sa ti kamoška navrhla sama, bolo by podla mňa možno trochu drzé to neprijať. Možno práve fakt, že sa už tak často nestretávate ju mrzí a chce ti to nejako vykompenzovať :-) A že sa nepozná s ostatnými kamoškami to nerieš, dáš zoznam, spraví tajnú skupinu na Fb a spozná sa ;-)
Odpovedať
rozlucku nemusis mat len jednu. Mozes mat viacero s roznymi skupinkami ludi. Ako tu uz bolo spomenute, nebolo by moc pekne tu kamaratku odmietnut, ked ti vlastne chce urobit radost.
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa by si to mala prijať. Aj keď sa už toľko nevídate, ak jej na tom záleží tak prečo nie. S ostatnými babami sa aspoň zoznámi skôr ako na svadbe a tam už potom budú také zohratejšie, lebo predpokladám, že aj ju si teda pozvala keď ti chce robiť rozlúčku. V tomto by som nevidela žiadny problém, dopadne to dobre uvidíš :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna to nebude problem, daj jej zoznam ludi, ktorych by si tam rada mala. Teda ak to nebude problem ani pre tvoje ostatne kamaratky. Nakoniec sa budu musiet oni medzi sebou dohodnut co a ako.
Odpovedať
ja by som bola povedala, ze mozes byt rada, ze sa jej do toho chce. nie je predsa problem, ju mozno trocha usmernit, ohladom toho, ako by si rozlucku chcela. das jej zoznam kamaratiek a bude. mozno sa s nimi spoji a naplanuju ju tak povediac spolocne, ci nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem Vám baby!! :-) @julinka858 ja som rada! A veľmi :-) Len som práveže nechcela aby to vyzeralo tak, že využijem situáciu aby mi spravila rozlúčku. Ale myslím si, že to tak nikto nevníma a zbytočne si iba robím domnienky :-| Tak teda vďaka ešte raz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Noo asi tak veru. Nieco si si vzala do hlavy, pritom realita je niekde uplne inde. Ono aspon vidis, dlho ste spolu neboli a predsa len sa na nieco taketo dala, lebo po pravde, ja uz som rozlucku so slobodou pre kamosku organizovala a poviem ti, nebolo to len tak.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mne je to od nej pekne, ze ti to takto navhrla aj ked sa uz tolko nevidate, iny dovod ako to, ze ta ma rada na to nemoze mat :) nemaj z toho ziadny stres, uvidis, ze to dobre dopadne. dovol jej to, aspon sa s tymi ostatnymi babami zoznami este pred svadbou a nebude sa potom na svadbe citit odstrecena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite to prijmi. Je to pekne, ze sa na to podujala. Aj ja som robila rozlucku kamaratke, na ktoru mi dala zoznam aj dievcat ktore som nepoznala a uplne v pohode, som to vybavila, spoznala sa s nimi najprv na fb poto osobne ked sme sa videli uz sme boli take ostrielanejsie. Na rozlucke je prave to super ked si tam zavolas kamaratky, ktore sa medzi sebou nepoznaju, tam sa spoznaju odviazu sa a na svadbe bude o to prijemnejsia atmosfera :)
Odpovedať
Profilova fotka
je to od nej veľmi pekné, že sa takto ponúkla. nehľadala by som za tým nič zlé, veď čo by z toho mala? chce tomu obetovať svoj čas a predpokladám, že aj nejaké peniaze takže neviem prečo by ti to malo byť čudné. buď rada, že máš takú dobrú kamarátku, ktorá sa chce tomu takto povenovať aj keď sa už toľko nevídate. a s ostatnými babami sa rýchlo spozná neboj sa :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?