Aký program na rozlúčku?

Profilova fotka
Ahojte dnes mi kamoška hovorila že bola na rozlúčke zo slobodou a všetky tie tradície sa jej páčili ale nemala čas moc vykecávať iba hovorila o šerpovaní a korunovaní....Neviete niektorá rady čo a ako ?dáke tipy na ,,program´´ Ja som bola len na jednej rozlúčke a to bola grilovačka potom disco..nič ..žiadny program a nevesta to ani nechcela .. Tak by ma zaujali vaše názory a rady ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
mne spravili na rozlučku hostinu ja som len priniesla alkohol a nealko ... a oni napiekli urobili obcerstvenie... objednali tortu ... v tvare penisu objednali striptera... a bola zabava ako vysita a potom sme sa presunuli vsetky do klubu ... tam nas prisli skontrolovať teraz už manžel s partiou :-) teraz chystame jednu rozlucku so slobodou, ale to nemôžem napisať, lebo ta osoba to tu čita :-D tak ak chces môžeš mi napisať .-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Určite na Vašom mieste ak máte rady zábavu,tak by som začal posedením v bare potom občerstvenie rôzne ,,úlohy,,pre nevestu ktore bude musiet splniť,striptér a nakoniec zábava niekde na disko...záleží podľa chuti.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň väčšinou to začína niekde na byťe alebo v podniku kam príde striptér a potom tour de bar ;) ale ak máte chuť na niečo luxusné odporúčam http://www.rezidenciagrob.sk/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?