Ženích, ktorý netancuje

Caute babenky..moj drahy mi nedavno oznamil,ze na svadbe je ochotny absolvovat len jeden uvodny tanec a tym to pre neho konci.nech sa ani nesnazim ho prehovarat na dalsie :-( viem,ze on netancuje,nikdy nebude ani som sa ho nesnazila do toho nutit ,ale myslela som si ,ze aspon na svadbe sa obetuje pretoze vie ze ja tanec milujem...som z toho trochu smmutna mate aj vy podobnu skusenost?
Odpovedať
@lubenka27 ja budem mat rovnaky problem, lenze u nas ani ja nemam rada tanec. no ja sa viem premoct a na svadbach si zatancujem. no bolo by mi velmi luto, keby som sa musela venovat hostom na parkete a moj krasny by sedel sam niekde pri stole. a pritom je to len nas den! :( ale ked by som bola len pri nom, tak by to bolo neslusne voci hostom.... uvidim ako sa to poriesi! dufam vsak, ze sa sam prida, dobrovolne, ved ta atmosfera a hudba uz sama zdviha zo stolicky :D mozno to tak bude aj v tvojom pripade ;-)
Odpovedať
svadba je len az v živote, to by mal sám pochopiť, že večer ujde ako voda, ak sa nezabaví... ale ak ho už viac nemáš prehovávať, tak to teda neviem, kedy bude svadba ? možno dovtedy sa veci zmenia, aj ked netancuje aspon počuva nejaku hudbu nie ? keby si sa snažila svadobny playlist zostaviť z toho. Ja chvalabohu taký problém nemám, my sme obaja velmi hudobne aj tanečne založení. Prajem vela šťastia @lubenka27
Odpovedať
@lubenka27 Ako to bolo,ked ste boli predtym na inej svadbe al plese? Lebo ja som pocula presne tie iste slova,ale co sme boli na dvoch svadbach za posledny rok,tak to bolo v poho,trosku sme tancovali spolu,trosku som aj s inymi,kym oddychoval,ale nebolo to az take zle,ako som sa obavala.a s nevestou bude chciet kazdy tancovat,on sa zas moze viac venovat ostatnym hostom.hlane ho nenut,ale uzivaj si svoj den.potom napis,ako to dopadlo.
Odpovedať
Ja mam tiez presne tento problem a som strasne zvedava ako to dopadne, ale mam z toho obavy... dufam ze to nejako zvladne a prekona sa aj ked tanec nema rad...prajem to aj tebe :-) :-) ;-)
Odpovedať
s mojim drahym sme spolu 9 rokov, tiez netancoval, pretoze nevedel a tak nam to vobec neslo na 5 svadbach :-( :-( ale zabavili sme sa, teraz pred nasou svadbou sme pozerali spolocne ako sa tancuje ake su to krasne videa na youtube, skusali sme spolu tancovat - ucit sa, a na nasej svadbe pretancoval celu svadbu :-D :-D musite ich prinutit sa ucit a ked nie budete mat do konca zivota drevakov vedla seba. U mna bol problem lebo rada tancujem a on az ked bol v nalade, teraz ani naladicku netreba :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Môj drahý tiež netancuje, prvý tanec sme mali slaďák tak to zvládol bez problémov (z nohy na nohu nebol problém). A ďalší tanec bol valčík s rodičmi a to bolo také zlaté a vtipné ako s maminou tancoval vôbec to nevedeli ale bolo to super :-) všetci sa na tom dobre zabavili. A nakoniec pretancoval celučičkú noc, tak ho to chytilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moj manzel tiez netancuje. Boli sme na 3 svadbach a tam so mnou tancoval max. sladaky a 5-10 min nejake repete. Vedela som ze aj na svadbe to bude katastrofa, tak sme sa dohodli, ze ja budem tancovat a zabavat sa s hostami, ktori tancuju a on sa bude zase venovat hostom, ktorí sedia pripadne riesit nejake organizacne veci. A vsetci boli spokojni. Svadbu sme si uzili obaja :)
Odpovedať
Profilova fotka
Moj manzel vzdy tvrdil, ze netancuje. Pred svatbou som ho 2x prehovorila aby sme sli na ples a tam sa roztancoval ked sa trosku pripil :-) Na svatbe som davala pozor aby nevypil vela a nakoniec tancoval cely cas aj so mnou, dokonca ma ON suril aby sme nacvicili prvy tanec aby to vyzeralo dobre :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?