Svadobný stres. Ako ho zvládať ?

Ahojte, teda ak tu niekto ste. Mam 3 tyzdne pred svadbou a uz zacinam stresovat. 14. aprila mam v praci inventuru. 21. aprila prestavujeme v praci kancelariu. Proste nabite vykendy. Ja vobec neviem ako to zvladnem. A ci vobec vsetko stihnem. Budem rada ak mi dake daake typy na to aby som nemyslela na stres ale uzivala si tieto super dni pred svadbou.
Odpovedať
Ahoj petuska 19 ukludni sa ja mam tiez svadbu 28.4.2007 a som uplne kludna ziadne strey, skoro vsetko je uz vybavene len par poslednych navstev kvetinarstva, hotela, kadernicky, huby a cukrarky:-) kedze mi kolace a hudbu pomoze zaistit mamina s ocinom ostatne stiham s prehladom. Hotel zasadne navstevujem az vo vecernych hodinach ... kvetinarstvo v nedelu rano, jedine kadernicke sa musim prisposobit. Co sa tyka siat, prstienkov, topanok, pierok uz vsetko je doma takze mozno aj preto som kludna. Ale zasada je ziadne stresovanie!!!!!!!!!!!! Vetko sa stihne a ked nie no tak sa NIC nestane. Ukludni sa ides sa vydavat a budes mat okolo seba ludi ktori ta predsa maju radi a chces to s nimi oslavit tak naco stresy????? A ak aj nieco pochybi no a co!!!! Svet sa nezruti, nikto ti hlavu predsa neotrhne a ak aj bude par zavistlivcov ktori sa na tom pobavia povedz si nech!!! Ale preco si mas zneprijemnovat tieto krasne chvile stresom????? Nie je dovod, naozaj. Poradim ti len tolko skus poprosit kamaratky alebo priatela aby ti pomohol ak este nieco potrebujes vybavit, spolahni sa aj na druhych lebo sa zblaznis!!! Ja som celu svadbu vybavila za necele 3 mesiace a s uplnym kludom anglicana :-) Co este potrebujes dotiahnut?
Odpovedať
No uz mame v podstate tiez vsetko vybavene. Aj prstienky, zenichove oblecenie, moje saty aj topanky. Proste taketo veci uz mam. Len este nema darceky pre hosti, ale zacinam ich vyrabat. Ale eni na to nemam cas. Proste problem je v tom, ze nemam cas. v praci mam ako na potvoru toho strasne dost. Niekedy sa ukldnujem tak, ze si predstavujem svadobny den. A ty to mavas.
Odpovedať
Nie ja sa este tymto nezamyslam, ak sa mam priznat este som si svadobny den nepredstavovala len som si zostavovala harmonogram ako bude den prebiehat ale ake to bude - to nie. Nechavam sa prekvapit :-) No a darceky pre hosti nemam ani ja ale ja idem davat cokoladky takze vtylacit 150 lepiek a nalepit ich na cokoladky bude zabava na jeden vecer ... Ja to vsetko beriem tak s nadhladom nevidim dovod na stres :-)
Odpovedať
Aj ja sa snazim to brat s nadhladom. A mozno je to aj v tom, ze sa nemam s kym o takichto veciach s kym porozpravat. Harmonogram mam uz aj ja. Briebeh dna uz mam naplanovany. Len sa nastal jeden problem, takze ho budem musiet trochu zmenit. A kolko budete mat ludi na svadbe; Ak tonie je tajne.
Odpovedať
Na svadbe bude 58 ludi a vecer este pride 23 kamaratov takze celkom dost, a to vsetko vybavujem z BA a svadba bude vo Zvolene :-) ale vsetko sa da ... a ty robis velku svadbu?
Odpovedať
Nechapem, svadba vo Zvolene a hostina v BA? Mi mame 36 ludi a vecer pribudne 10. Takze to je v pohode. A sobas ako aj hostina bude v Senkviciach. Snad nam vide pocasie. Ak by bolo tak ako vcera tak by som bola velmi spokojna.
Odpovedať
Nie ja zijem v BA teda vsetko vybavujem z BA ale svadba - obrad aj hostina bude vo Zvolene na Zamku. No a s pocasim, to mas pravdu ak buda tak ako bolo vcera bolo by to super!!!! Dufajme ze nas pocasie nezradi :-)
Odpovedať
babule, ja mam do svadby tyzden - 14. 4 je ten nas den D a dnes som dostala aj s drahym uz asi stvrte antibiotika od zaciatku roka. S nami sa to tiahne hadam odkedy sme zacali svadbu planovat. A to sa takmer nestresujeme, len obcas nejaka ta vymena nazorov :-D ale mame pred sebou zopar dni volna na vykurirovanie, tak dufam ze to nejako zmakneme lebo sak aj mne uz zacina zaludocna nervozita :-D Drzte sa baby, ja sa hlavne musim vyzdravit :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?