Svadba o tri mesiace

Profilova fotka
ahojte plánujeme sa vziať v auguste, je to dosť narýchlo a preto by som sa rada opýtala tých skúsenejších, kde začať čo mi treba vybaviť ako prvé, čo všetko treba zariadiť, mám na to 3 mesiace :-D a ak by ste ešte vedeli poradiť miesto v BB kraji- naša predstava svadby je taká, že chceme civilný sobáš ale pod holým nebom, v krásny slnečný letný deň, kde nás oddajú a bude sa tam aj pokračovať vo svadbovaní, mal by to byť nejaký penzión s kuchyňou, kde by nebol problém s cateringom, s možnosťou tam prespať a najlepšie s krásnou ,,záhradou,, prípadne aj bazénom...nebude nás veľa len najbližšia rodina...tak do 20 ľudí... ĎAKUJEM!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
v prvom rade matrika, zistiť čo a ako keď chcete mať takto svadbu, penzión alebo reštiku si zajednať. lebo leto je najvychytanejšie na svadby, potom fotografa, zákusky
Odpovedať
No zhanaj miesto, pretoze tie najkrajsie uz budu obsadene. Pravdepodobne budes musiet upustit od tvjho vysnivaneho. Ale skus urcit termin posla toho ako maju volne ak nieo najdes. Matriku tiez treba pobehat. Na sobas vonku potrebujes povolenie (ochotneho matrikara) a peniaze. Len myslim, ze miesto musis nahlasit vopred pretoze rozhoduju ci je vhodne na taku prilezitost. Respektiv esa ich skus opytat, ze ci nahodou neboli na nejakom peknom vyhovovujucom mieste. Pozri albumi kociek co su z BB. Googluj, behaj, lietaj. Inak nemusis sa bat svadbu vybavis tak ci tak, len mozno nie presne taku ako si predstavujes. Good luck!
Odpovedať
my to planujeme tiez tak....august, obrad v restike....cca 20 ludi....pohodicka :-)
Odpovedať
ahoj, my sme sa tiež v apríli rozhodli pre svadbu v auguste. síce sme museli upraviť termín, lebo na 30.8. (predĺžený víkend) sme nenašli nikoho, kto by nás zosobášil, ale nakoniec to zatiaľ vyzerá tak, že to bude podľa našich predstáv. takže bude obrad mimo sobášnej siene, na tom istom mieste aj oslava. možno budete musieť urobiť nejaké kompromisy, ale netreba sa vzdávať!!! Ako kočky píšu, treba rýchlo riešiť miesto a matriku. a potom obrúčky, lebo väčšina je asi na objednávku.
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem baby za rady, ukľudnili ste ma :-) tak teda skočím na matriku sa popýtať :-) potom dám vedieť :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?