Súhlasia vaši rodičia s veľkou svadbou?

Profilova fotka
Baby, zaujímalo by ma, s akými názormi ste sa stretli vo Vašej rodine - ohľadom normálnej veľkej svadby, so všetkým, čo k tomu patrí, alebo by ten Váš deň chceli ututlať, ušetriť Vám kopu peňazí a vyriešiť spoločnou večerou, čiže žiadne ceremónie?????
Odpovedať
Profilova fotka
Nasi chceli normalnu, standardne velku svadbu (budeme mat ccr 60 hosti). Ja som rozmyslala aj nad svadbou na nejakych dalekych ostrovoch, ale to nasi radikalne odmietli, kedze chceli, aby bola pritomna cela rodina.
Odpovedať
Rodina? Rodina mi do toho v podstate nerozprava.. a medzi "velkou svadbou" a "vecerou v restike" je este priestor. My sa skor blizime k tej druhej moznosti, ale to preto, ze to tak chceme my. V nasej rodine su ludia, ktori mavaju velke svadby (100 hosti i viac) ale aj taki, ktori mavaju uplne malicke (len najblizsi pribuzni...).
Odpovedať
Mne naši povedali, že nech sa rozhodneme akokoľvek budu v tom s nami a tak isto snubencova mamina, takže to organizujeme hlavne my dvaja, čo si vymyslime to tam budeme mať a oni su radi, že aspon to organizovanie im odpadne a my sme radi, ze to je vsetko podla nas dvoch, a rodiny z oboch stran sa velmi tesia u nas to je prva svadba u snubenca posledna ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?