Posledné dni do svadby. Čo ste robili a cítili?

skusim jednu oddychovu anketovu otazku na piatkove popoludnie. ako ste stravili posledne dni pred vasou svadbou, co ste robili, co ste organizovali povedzme posledny tyzden pred svadbou, ake ste mali pocity? pokazilo sa nieco za ten posledny tyzden? ja mam do svadby tyzdne dva a uz sa az desim toho posledneho tyzdna, ze to bude jedno velke sialenstvo
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj mambbo! Já jsem se vdávala v sobotu a ještě ve čtvrtek jsem byla v práci. V pátek už to byla větší lítačka, přijela svědkyně, se kterou jsme spaly u další kamarádky, vyzvedávalo se cukroví, dort, šaty apod., takže bylo co dělat, ale jinak pohoda. Nervy jsem chytla až v pátek večer, resp. v sobotu ráno. Ale jen na pár hodin, jakmile se všechno "rozjelo", tak to zase spadlo :-) Užívala jsem si tu dobu před příjemně, těšila jsem se na manžela, na obřad, až uvidím všechny lidi, co se kvůli nám sjeli z různých dálek a končin... Žádnej stres není potřeba.
Odpovedať
Profilova fotka
Tyzden pred svadbou sme boli sestre na promocii, poslednej skuske siat a dva dni pred svadbou vyzdvihnutie siat. Skuska ucesu ale to bolo este v pohode. V piatok pred svadbou uz to zacinalo. Nakupila som kvety do kostola , vyzdobili sme ho. Balili sa zakusky , prichadzali cezpolny hostia,varila sa im vecera , ubytovali sme ich, bola som si dat spravit nechtiky. Do postielky som isla az v sobotu skoro rano o 1.30 hod.S mojim drahym sme sa dohodli kedze byvame spolu ze noc pred svadbou budem spat u rodicov takze sa uvidime az v sobotu pri pytani nevesty. V sobotu rano som vstavala o 05.00 hod a potom som bola v jednom kole - ku kadernikovi do druheho mesta, odtial spat na kozmetiku aby mi spravila make up a potom rychlo osprchovat, do siat a uz som len cakala. :-) Ale stihla som celkom pekne vsetko. Jaaj to bolo super. Zopakovala by som si to. ;-)
Odpovedať
Mambbo: jo, před svatbou to bylo docela náročné. určitě doporučuju seznam toho, co je potřeba zkontrolovat nebo zařídit před svatbou a i seznam, co je potřeba vzít s sebou na obřad a do restaurace. A odškrtávat. My měli svatbu v pátek, do týdne před svatbou jsem zvládla ještě poslední solárko, pedikúru a kosmetiku a kadeřnici barvu a střih. V práci to byl záhul, pač jsem zaučovala i někoho nového, kdo mi ty věci pohlídá až budu na svatební cestě. V bytě se ještě dodělávali po rekonstrukci různé věci, přivrtávali poličky a zrcadlo do koupelny, takže tam byl binec a stírala jsem ještě odpoledne před svatbou. :-) Ve středu jsem jela svázat svatební noviny a dozařídit poslední věci do práce, paní mi dělala nehty doma. Ve čtvrtek pro koláčky (dávali se na stůl a na obřadě), pro dort a do restaurace, doma uklidit, ubytovávali jsme svědkyni s přítelem, zabalit věci do tašek, všechno nachystat (odzodbu na auto, vývazky)....pro šaty naštěstí jeli naši. No, bylo toto fakt dost.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, aj ja som sa zamyslela nad touto otázkou, trošku mi to zabralo lebo svadbu som mala už pred 1,5 mesiaca ale asi si všetko pamätám :-N chvala bohu mám takú prácu, že som povedala, že posledný týždeň nejdem do roboty a tak som sa vedela naplno venovať bytu, do ktorého sme sa nasťahovali v januári ale viete ako to býva vždy je tam čo spraviť aj preto, lebo ho ešte nemáme poriadne zariadený, tak som musela aj to vymyslieť, že kam všetkých posadím keď k nám prídu v piatok večer :-( to bolo najhoršie že môj drahý manžel mi v tom veľmi nepomáhal, skôr ma brzdil, lebo ten posledný týždeň sa správal ako "hysterická baba" :-D všetci sa ma spytovali či som už nervózna ale ja som na to čas nemala, no môj drahý manžel bol hysterický aj za mňa :-p :-D ten posledný týždeň sme sa pohádali každý deň, viete si to predstaviť? už som sa ho nakoniec spýtala, či tú svadbu nezrušíme :-D :-D :-D ale naspäť k otázke: ak si dobre pamätám v pondelok som bola pre šaty (dala som si ich ušiť) a odniesla som ich k rodičom aby môj drahý nevidel len ani farbu mojich šiat ;-) potom som bola vo štvrtok s mojou kamarátkou ozdobiť sálu a medzi tím som bola na skúške make up-u, v piatok sme boli vyzdobiť kostol a celý týždeň čo som bola doma som riadila, upratovala byt, a skúsila som odpratať veci ktoré ešte nemali miesto. bol to pre mňa dosť rušný týždeň ale v piatok keď k nám prišli súboristi-priatelia tak to som už veľmi čakala a podarilo sa to veľmi, žiaľ rýchlo odišli povedali že sa všetci musíme vyspať na druhý deň ;-) v sobotu som dostala hnačku :-S :-D :-D :-D ale vtedy mi bolo skôr do plaču :-D :-D :-D na šťastie ma to prešlo za 2 hodiny a potom som už mala len žalúdočné nervy ale to celý deň a najviac keď sme stáli pred kostolom :-p potom sa tak rýchlo dialo všetko, že som sa spamätala len ráno keď sme už išli domou a som bola smutná že môj najkrajší a najdôležitejší deň mám za sebou a už sa nikdy nevráti ;-) :-)
Odpovedať
Ahoj, tak těsně před svatbou je to asi vždycky hoňka, svatbu jsmeměli v sobotu a mě nakonec spousta věcí zůstala právě až na poslední týden. V pondělí jsem šla na druhou zkoušku účesu, v úterý a ve středu shánění bílé kabelky a ještě nějakých drobností, ve čtvrtek ještě v práci, pak vyzvednutí šatů a dortů, rozdělování svatebních koláčků do košíčků atd., no a v pátek vyzvednutí kytek a co mi zabralo nejvíc času, ačkoliv jsem to nečekala, tak od 2 do 9 do večera jsem si zdobila slavnostní tabuli. Na jednu stránku je to fajn mít pořád nabito, protože člověk pak nemá čas myslet na tragický scénáře. A ta pravá nervozita na mě přišla až v den svatby, naštěstí, prožívat něco takového celý týden, tak mě asi klepne :-D
Odpovedať
Ten stres asi závisí od toho, čo chce nevesta všetko stihnúť... Ja som mala skúšku šiat dva týždne pred svadbou. Do štvrtka som bola v robote, večer som bola na sv. spovedi. V piatok som si bola dopoludnia vyzdvihnúť šaty a zákusky, popoludní mi sesterka zafarbila vlasy a večer som sa bola pozrieť v kultúrnom dome, ako nám družice ozdobujú kultúrny dom... V sobotu ráno pohoda - kaderníčka prišla nejako pred deviatou, lež som mala natáčky na hlave, sesternica mi pomohla ozdobiť si nechty trblietavým lakom, make - up mi robila sestra - trvalo to max 5 min a potom šup do šiat. Po hodinovom fotení som ďalšiu hodinu a pol nemala čo robiť... O 14.30 ma prišiel ženích aj so svadobčanmi vypýtať a šli sme do kostola. Takže jediné stresy, čo som mala týždeň dopredu boli, aby som v kostole čítala nahlas, zrozumiteľne a bez trémy, čo sa u mňa prejavuje žalúdočnou nervozitou... Kostol sme si nezdobili, akurát sme dodali kvety, ale to som ja nemala na starosti... Auto takisto zdobili iní, akurát ma mrzelo, že sme si zabudli vyzdobiť bránu, ale to mi napadlo až po svadbe... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
mambba zabudla som ti napísať čo je podľa mňa najdôležitejšie aby si mala napísaný zoznam, čo treba vybaviť, nakúpiť, prichystať, aby si hneď videla keď sa na to pozrieš, že ako na tom stojíš a čo treba ešte doriešiť :-) budem ti držať palce aby sa všetko podarilo podľa tvojich predstáv
Odpovedať
Ten zoznam je dobrá vec, aj mamina ho mala, hlavne aby nezabudla, komu všetkému nadeliť zákusky... Zabudla som napísať, že u nás svadbu platili rodičia, takže takéto organizačné veci mali na starosť väčšinou oni a mne teda najviac pomohla sestra a sesternice... Zasadací poriadok vyrobil môj manžel, ale sestra mi až po svadbe povedala, že nejaké dve mená nesedeli, vôbec nás v ten deň takými problémami nezaťažovali, ja som sa o ich starostiach dozvedela až po svadbe...
Odpovedať
Profilova fotka
Já jsem stres neměla, ještě v pátek jsem bylo dopoledne v práci :-) po obědě jsem vyrazila s mamkou a kámoškama na výzdobu svatební mistnosti. To nám zabralo asi 7 hodin a pak jsem vyrazila na večeři s kamarádkou, která na naši svatbu přiletěla až z Koreje, aby se u nás nenudila. Takže jsem na stres neměla ani pomyšlení. Ale je pravda, že v sobotu ráno jsem vstala, chytla svůj poctivě napsaný seznam a dostala jsem šok - připadalo mi že nic není hotové. Pak ale přišel manžel, dal mi pusu a řekl, že je to fuk, hlavní je že budu krásná nevěsta a řeknu ano :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pro mě byl pátek před svatbou naprosto šílený. Pořád jsem někde lítala a byla jsem uhoněná jak pes. Nervičky jsem měla jak špagátky a tak jsem se stihla rafnout s ženichem. To už pak byly i slzičky, ale přesně když jsem uléhala do postele to bylo akorát 0:00 pípla SMS a bylo to zachráněno. Až na to, že dodatek SMS zněl: jo a nemáme klíče od Lemonu (to byl penzion, kde jsme měli svatební noc a v pátek odpoledne jsme si je měli vyzvednout :) Naštěstí máme dobré kamarády a nemuseli jsme trávit svatební noc pod mostem :) Sobota už byla v naprostém klidu.
Odpovedať
tak ja mam tyzden a: -robim posledne nakupy drobnosti (spodne pradlo, kozmetika, topanky po polnoci) - prefarbila som si vlasky ...teda kadernik :-D - v pondelok kozmetika - stvrtok skuska ucesu a make-upu a tento vikend este robit scenar svadobneho dna a menovky
Odpovedať
Profilova fotka
mamba - ja som posledny tyzden pred svadbou nerobila nic svadobne :-N prisli sme z prahy - oddych, relax siice v nasom prazskom tempe aale ziadne nakupy, nist ;-) supiskovee to bolo x-) x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
vsak tak to je najlepsie, mna este v piatok caka balenie vysluziek :-o :-D
Odpovedať
Profilova fotka
posledný týžden som nerobila takmer nič.v stredu som vyzdvihla šaty, v piatok večer som bola u kaderníčky a lepili sme na fľaše etikety, nalakovala som si nechty.a to je všetko ;-)
Odpovedať
jeeej, vidis, etikety tiez budeme v piatok lepit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme v utorok pred svadbou mali este jednu tanecnu (kde sme doladili choreografiu na prvy tanec :-D ), vo stvrtok mi kamoska urobila nechty, v piatok doobeda sme boli pre saty a oblek, poobede sme boli pozriet ako koordinatorka zo svadobnej agentury ozdobuje salu a este sme roznasali nejake vysluzky. a ziadny zoznam co treba vybavit sme nemali - na to sme mali tu svadobnu koordinatorku.
Odpovedať
Profilova fotka
jaka fajn tema... :-) moj tyzden pred svadbou bol takyto: predsvadobny WE: - moja velmi dobra kamoska a svedkyna v jednej osobe sa vratila z dovolenky, po negativnych skusenostiach sme sa rozhodli zmenit kadernicky salon a vizazistku pondelok: -v praci -svedkyna nas objednala do ineho salonu na vlasy a vizaz, nastastie, este nas zobrali (5 dni pred svadbou!) utorok: -mala som volno (poskytnute zamestnavatelom, diky moc) -skuska ucesu + posledna skuska siat pred upravou streda: - v praci (tlacila som menovky, teda okrem beznej agendy :-D ) stvrtok: - to bol jediny den, kedy sa dopoludnia mierne prejavila nervozita... dokonca aj moj sef sa ma pytal, ze co mi je "doteraz si bola vpohode..." x-) - o 17:30 som si bola vyzdvihnut upravene saty, odniesli sme ich svedkyni na byt (lebo tam bol moj "hlavny stan") - 19:00 bolo posledne sedenie s knazom, riesili sa hlavne prakticke veci spojene s obradom, dohodli sme nastup a podobne... - po tejto seanse sme sli este potvrdit nejake veci do restauracie (zmenil sa pocet hosti...) piatok: - bol statny sviatok, takze volny den - rano prisli svokrovci s vinom, odniesli sme ho do restiky, boli sme po tortu, upratala som byt - poobede sme boli so svedkynou na manikure + kupit podprdu pod svedobne saty - vecer som bola na spovedi - neskor sme si u svedkyne na byte otvorili vinko, prisiel aj nastavajuci - este sme sli do mesta privitat kamosku, ktora s rodinou prisla na svadbu zo Slovinska, prisli autom pred po pol 12, trochu sme s nimi pokecali, ale o stvrt na jednu uz sme sli smerom k domovu... teda, ja som spala u svedkyne a bud. manzel doma, ctili sme tradiciu, ze zenich a nevesta by poslednu noc pred svadbu nemali spat pod jednou strechou (bola to jedna z mala tradicii, ktoru sme dodrzali :-D) sobota: -o 9:00 sme sli do salonu na vlasy a vizaz - okolo 12 sme si dali lahky obed a deci vinka (aby sa lepsie fotilo) - o pol druhej ma zacala snurovat do siat, trochu sme chytili casovy sklz, ale nieco po stvrt na tri uz sme sa zberali na fotenie :-) -pred kvetinarstvom, kde sme vyzdvihli kyticu, nas cakal fotograf a slo sa na vec My sme nemali scenar dna, ale rovno trojdnia :-D zacinal prave stvrtok vecer vyzdvihnutim siat a koncil polnocou zo soboty na nedelu (hadzanie kytice, krajanie torty)... velmi sa to osvedcilo, kedze tam bolo KTO, CO a hlavne KEDY robi :-) zakusky, alkohol, kvetinovu vyzdobu, vysluzky som delegovala, takze som len zbezne telefonicky overovala, ci ide vsetko podla planu :-x
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky u nás to bylo taky celkem šílené ... v pondělí jsme ještě byla v práci, v úterý jsme rozváželi koláčky ( už nikdy více :-D ),zkouška šatu a do nonce týdne to bylo ještě toto: Kadeřnice, nehty, vyzvednutí kytek na vyzdobu, vyzobení sálu ( moje iniciativa :-D ),debordelizace bytu, výzdoba schodiště atd. atd. atd...a to jsem si říkala, že v pátek před svatbou si napustím vanu a otevřu minišampáňo, které jsem dostala na rozlučce a budu relaxovat. Houby byl to nejšilenější den z celého předsvatebního šílenství...šla jsem spát asi v 11 hodi a byla jsem totálně vyšťavená a ne a ne zabrat :-D ...spala jsem cca hodinu a pak jsem ve 4 hodiny ráno vstávala ještě vysávala auto, šla s našim psem ny procházku, osprchovala se a pak už to šlo jedno za druhý...kadeřnice, kosmetika atd atd.....bylo to šilené, ale moc krásné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ježiši teď to po sobě čtu .... fujtajksl ...za překlepy se omlouvám :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Něco podobného jsem měla já, ale jako před správnou vesnickou svatbou jsme měli ještě ve čtvrtek zabíjačku :-D a ještě jsem si blbec pekla sama svatební dort, neni tohle masochismus? ;-) Není divu, že když jsem si byla v pátek pro šaty, museli mi je jěště upravovat, protože jsem od poslední zkoušky zhubla. Poslední týden byl prostě šílený, ale stálo to zato. :-)
Odpovedať
ked na to tak z odstupom pozeram, u nas bolo vsetko viac menej bez stresov. manzel bol do utorka na rozlucke so slobodou, ja som si stihla vtedy vlasy nafarbit. v stredu som bola posledny krat v praci, vo stvrtok som si skocila na manikuru, cestou som nakupila posledne blbosti (ponozky pre draheho, vreckovky, svad. album), isli sme pre saty, cestou stihli kupit darcek pre otca na narodeniny a vecer prestavat obyvacku :-) v piatok rano sme navozili vino a mineralky do hotela, dali si tam obed a cakali na rodinu z ciech. ti prisli az asi pred siestou, vtedy sme zistili (nastastie), ze manzelovi treba prerobit puky na nohaviciach od obleku a leteli do cistiarne. asi o 11 v noci sme odprevadili rodinu do hotela, kde mali izby (a kde bola aj svadba). recepcny bol vtipny - vy ste nevesta? a nie ste nervozna? a preco este nespite? :-) po pol noci som balila kufor do hotela (popolnocne, druhe topanky...) a este sme viedli dlhyyy rozhovor s drahym, ze ako to asi dopadne, nech uz je to za nami a tak (nemohli sme zaspat, premietali sme si ten den...) :-D v sobotu ma pred 8 zaviezol muz do salonu (kadernicka + vizaz), medzitým letel vyplatit kvety a odviezt ich do hotela (isiel na 2x) + kvety na tortu do cukrarne. doma som akurat stihla zjest kusok kolaca, manzel stihol rychlu sprchu a obliect a na fotenie. po foteni sme este odbehli domov, skocila som si na toaletu, mama mi prisila saty (na foteni som roztrhla lem na nich) a o 15:15 sme prisli na miesto obradu, kt. zacinal o 15:30. Nezatazovali sme sa takymi vecami ako viazanie kvetov, vyzdoba saly, balenie kolacov do vysluziek - je super, ked si toto mozete ulahcit a nechat, aby to spravil niekto iny. Stoji to viac, ako ked si to urobite same, ale usetri to kopec casu a nervov - vyzdobu saly robila pani, ktora nam pozicala navleky, prichystala som jej menovky, tie mi podla zasad. poriadku umiestnila kam bolo treba, tak isto aj kvety, ktore manzel doniesol do hotela. zakusky + tortu nam doviezli uz pobalene do krabic priamo do hotela, dali do chladniciek... menovky a ostatne potrebne veci sme robili dopredu, nechceli sme to nechavat na poslednu chvilu....
Odpovedať
Jasminet - fiha ty si to vypisala vsetko uplne presne, aj tak pozeram ze ste to vsetko perfektne a rychlo stihli, bolo toho dost v den D ;-)
Odpovedať
ja som toho vela v ten den neurobila, to skor manzel :-D
Odpovedať
Profilova fotka
este som zabudla do mojho elaboratu napisat, ze som denne sledovala stranku hydrometeorologickeho ustavu 8-)
Odpovedať
Já se vdávám 25.10 , dneska je 22. 10. Ve dne to celkem jde, ale noci jsou hrozné, mám divoké sny, pořád se budím. Jinak dokupuji poslední maličkosti, zrovna dneska spodní prádlo pro mě :) A dalo by se říct, že už vše mám. Jen ještě nabarvit hlavu a všem vyžehlit oblečení. A co ty mambba? Taky to máš za pár :-D
Odpovedať
taky to máme už za pár :-)) přesně 10 dní :-)) ještě není sice vše sehnané, ale ono to půjde :-) už se docela těšíme, prý oba :-)
Odpovedať
lale...to aj ja..som bola stale na meteo.sk :-D
Odpovedať
U nas sa posledny tyzden pred svadbou piekli kolace, takze pondelok, utorok som sa angazovala este tam..mali sme stretnutie s "koordinatorom", kde sme si este raz vsetko presli, co sa tyka hostiny a vyzdoby, potvrdili posledne detaily; tiez sme sa stretli s DJ, vsetko to uz vlastne bolo so vsetkymi zainteresovanymi len take potvrdzovanie casov, detailov a podobne:-) V stredu som si sla pre saty..stvrtok som si sla este na chvilu oddychnut na kozmetiku..potom doma este nejake upratovanie. V piatok som sa zobudila s poriadnou neurozou, sla som na manikuru, pedikuru, potom este na osetrenie dekoltu. Poobede sme so svedkynou rozvazali kolace, medzitym doma mamina so sestrou trochu vyzdobili dom:-) V piatok som zalahla asi o pol dvanastej, ale uz v klude :-) A samozrejme, ako tu pisali uz kocky predo mnou, neustale som sledovala stranky SHMU.. :-D A moja nalada sa cim dalej tym viac vylepsovala, ked hlasili na 18.oktobra krasne pocasie.. x-) Inak, medzi nami, fakt nam vyslo neskutocne.. x-) No a sobota? Na moje prekvapenie, az v moc velkom klude :-D Rano som vstala o stvrt na 7, dala si sprchu, ranajky a na pol osmu sme isli s maminou a sestrou ku kadernicke. Najprv som pockala, kym spravi vlasy im, potom som prisla na rad ja..o 9.30 som uz bola na ceste domov spolu s vizazistkou, ktora ma mala nalicit. Okolo 11 prisiel zenich spolu s fotografom (pred ich prichodom mi "mierne" vyskocil tep, ale ked zacal fotograf cvakat, vsetko ma preslo a zasa som bola uplne ok:-) ). O 12tej sme sa sli fotit, to trvalo cca 2 hodiny, 14.30 odobierka, potom 15:00 obrad a na hostinu sme nakoniec prisli presne podla planu na piatu..:-) Az som sa sama divila, ze vsetko klaplo tak, ako sme chceli..nebol v podstate ziaden zhon, ziaden stres..no proste sme si to uzili.. :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
fireangel • Dnes v 10:35 Holky, mám cca tři týdny do svatby. Organizačně máme vše připravené, zařízené, teď už jen přežít ty poslední dny (mám jednu zkoušku za druhou, poslední dělám týden před svatbou) a pak až dva dny před svatbou začne zase mazec (vdávám se v pátek, ve středu jdu na nehty, zkoušku líčení, ke kadeřnici na melír a sestřih, pro šaty do půjčovny, ve čtvrtek vyzvednout koláčky, dort, odvézt je spolu s CDčky na večer a tvrdým alkoholem na místo oslavy, v pátek kadeřnice, líčení, vyzvednout kytky....). Máte nějaké osvědčené tipy, triky, čemu se ty poslední tři týdny věnovat? Samozřejmě zdravý jídelníček, ještě by to chtělo dvě kilča dolů, cvičím, piju hodně vody, snažím se v rámci možností spát a nestresovat se (máme 15ti měsíční holčičku a dodělávám VŠ )..co dál - já nevím, co se týče vlasů, pleti, prostě jestli víte o něčem, co se dá na poslední chvíli ještě udělat, zachránit, sem s tím beruska9 • Dnes v 10:39 hlavne byt v klidu a moc neexperimentovat, ja se necele 2 tydny pred svatbou napatlala poprve v zivote nejakym kremem v solarku a neudelal mi dobre, mamka me zachranovala Zodacem nebo jak se to jmenuje...takze radim drzet se vyzkousenych veci a nedelat silenosti :) nuuna • Dnes v 11:29 Ja doporucuju na sestrih a melir jit driv, nez dva dny pred svatbou... Dala bych to minimalne tyden pred. fireangel • Dnes v 11:38 nuuna - uz jsme takhle domluvene, ja ani driv nebudu mit cas, ale hlavne mam dlouhe blond vlasy, ktere zustanou tak, jak jsou, jen to potrebuju trochu prosvetlit a sestrihnout predek, mam odrostlou ofinu..ta kadernice je moc sikovna, s tim snad problem nebude :) nuuna • Dnes v 11:49 Tak to ti drzim palce. Ono obecne ani kadernici nedoporucuji strihat nebo barvit/odbarvovat vlasy az takhle tesne pred necim dulezitym... To neni ani tak jen o jejich sikovnosti, ale i o tom, ze strih i barva vypada mnohem lip po nejakem tom dnu, kdyz si to trochu sedne fireangel • Dnes v 11:59 Faakt? No vidis, ja zas vzdycky nadavala, ze barva i strih vypadaji hezky v prvnim tydnu, a pak bych mohla jit znova No uvidime, zadna vyrazna zmena to nebude, ono to nejak dopadne kkoudelka • Dnes ve 12:13 Je pravda, že jsem se včera domlouvala na melír před svatbou a jdu cca 15 dní před obřadem, vč. sestřihu. Právě aby to nebylo úplně čerstvé a střih se už jen doupraví při finálním česání v den D. Ale mám krátké vlasy, takže to je asi taky o něčem jiném. nuuna • Dnes ve 12:18 Fireangel: jj, me to potvrdilo uz vic kaderniku nezavisle na sobe. Ted chodim ke klucinovi co striha u Libora Suly, a kdybych po nem chtela strihat dva dny predem, asi by me pretrh Ale v konecnym vysledku je to samozrejme stejne jen na tobe. kkoudelka: myslim, ze to neni o necem jinem. Naopak na kratkych vlasech je cas od strihani mnohem vic znat, nez treba na delsich. Takze by to bylo spis naopak. Ale jak rikas, taky souhlas ze nejlepsi je tesne pred svatbou udelat uz jen finalni doupravy a strih uz driv. fireangel • Dnes ve 12:26 Nojo, jenze u me jde prave hlavne o sestrihani tech prednich vlasu, se zbytkem se v podstate nic delat nebude, zustanou dlouhy rovny A ofina mi vzdycky odrusta desne rychle, kdybych tam sla dva tydny predem, muzu jit pred obradem na strihani znova To si prave nesmi sednout ale musi to byt uplne cerstve Mozna ten melir, no co, holt si kdyztak behem tech dvou dnu pred obradem desetkrat umyju hlavu, vsak ono si to sedne fireangel • Dnes ve 12:28 ja nevim, ja to asi moc neresim, saty jsem si zamluvila v unoru a podruhe je budu mit na sobe az ty dva dny pred svatbou, zkousku liceni mam taky az tesne pred, vlasy to same... :-O fireangel • Dnes ve 12:41 Jeste me napadl durazny protiargument - kdyz budu mit "nove vlasy" na sobe dva tydny dopredu, budu okoukana, takhle me nastavajici ve finalni verzi uvidi vazne az na obradu, od te stredy se uz neuvidime, neuvidi ani liceni, ani uces, saty, nic..nehlede tedy na to, ze s malym ditetem si casove opravdu vyskakovat nemuzu, mam zarizene hlidani az v tom tydnu tesne pred svatbou, navic, jak jsem psala, tyden pred svatbou delam jeste zkousku a lezim v uceni temer nonstop, ted mam chvili pauzu na kafe nuuna • Dnes ve 12:56 fireangel: v klidu, vzdyt te tady nikdo nenuti nechat se strihat driv. Jen tu padlo par jinych nazoru a zkusenosti, tipu od kaderniku, tot vse. Ono kdyz se nechas ostrihat o neco driv, stejne se to jeste doupravi tesne predem, takze na tom nic odrostleho neni Jde spis o to, ze nekomu vlasy dokazou udelat toco, rostou si do ruznych smeru podle sveho uvazeni, a kdyz to clovek treba potrebuje ostrihat o vetsi kus, tak predem nevi, co presne ty vlasy pak udelaji, co se tyce tvaru Takze za to muzou jen a jen vlasy, ani to neni ze by kadernik neco zkazil, a hlave se to urcite nenecha odrust. Ale to je prece jen tvoje vec, nejlip vis, jak ti to bude vyhovovat. My ti tu jen piseme jak je to u nas, protoze jsi chtela znat nazor druhych. A ani to nemusis obhajovat, i tak se muzes nechat ostrihat kdy chces fireangel • Dnes ve 13:04 Ale joo, ja to prece vubec nemyslim nejak spatne Jen jste me desne nahlodaly, tak se snazim sama sebe presvedcit, ze v tom nakonec problem nebude
Odpovedať
ahoj holky, o týdnu přes svatbou snad radši ani nebudu mluvit-svatba byla to poslední, co jsem stíhala (práce, škola). A to jsem nepekla koláče, ani je nerozvážela (vypomohla příbuzná, u nás to nevěsta nedělá), neuklízela dům a nedělala výzdobu-máte můj obdiv! Za co se blahořečím, je nápad udělat svatbu daleko od bydliště-prostě všichni jsme tam odjeli a za dva dny jsme se vrálili-odpadly starosti doma. Další super věc byl obřad až později odpoledne-vstávala jsem v půl desáté-krása, vyspalá, klidná. V hotelu byli v šoku, jestli se opravdu vdávám já, že mám nervy ze železa. No ale proč-ten den předtím bych nepřála snad nikomu-půl dne jsem řvala, chudák manžel málem se mnou :D já nebyla nervní ze svatebního dne, ale z toho, jestli náhodou neslíbíme něco, co si teď neumíme ani představit, to jste měly vidět ty hysteráky. Byl to ten jeden jediný den, kdy jsem byla nervózní (velmi slabé slovo), jinak jsem byla celé přípravy (dva měsíce) klidá. Dneska se tomu směju, ale ten den před bylo fakt peklo!
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?