Pár mesiacov pred svadbou ma priťahuje iný muž. Stretla ste sa niektorá s niečím takým?

Ahoj. Potrebovala by som poradiť s takou dosť nezvyčajnou vecou. Mám úplný zmätok v hlave. Za niekoľko mesiacov sa vydávam a naozaj ľúbim svojho budúceho. No v poslednej dobe ma začal priťahovať aj jeden spoločný kamarát, ktorý je však oveľa starší ako ja. Teraz neviem, čo s tým. Stretla ste sa niektorá s tým?
Odpovedať
si si ista ze naozaj lubis svojho buduceho? toto si vyjasni a potom uvidis co dalej so svadbou.
Odpovedať
Rita musis si spravit sama poriadok vo svojich pocitoch.Ak lubis svojho kamarata, radsej sa nevydavaj, lebo sposobis obrovsku bolest nielen sebe, aleaj nastavajucemu manzelovi. A ktovie,co k tebe citi ten tvoj kamarat :-) mozno by nebolo zle to zistit a aspon budes vediet, na com si ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj rita, můj příběh jsem ti napsala do IP. Omlovám se, ale můj budoucí manžel mi tady občas nakoukne přes rameno a určitě bych nerada kdyby to četl. ;-). Určitě souhlasím s děvčaty.........
Odpovedať
Nevie o mojich pocitoch nikto. Ja som si istá, že svojho budúceho muža lúbim a že si ho chcem zobrať za muža. Len mám teraz taký zmätok. Asi by som chcela pred svadbou zažiť ešte niečo, nejakú zmenu,zážitok ale len raz,poslednýkrát.Možno ma ten kamarát priťahuje lebo je starší a skúsenejší.Neviem či to chápete?
Odpovedať
ak mas taketo pocity ze chces este nieco zazit podla mna tvoj nastavujuci asi nie je ten pravy aj ked teraz si nahovaras ze ho lubis atd.
Odpovedať
Ja ani neviem, proste zažiť niečo iné, nejakú novú skúsenosť. Stačilo by mi naozaj iba raz niečo zažiť proste poslednýkrát.Možno mám strach z toho partnerského stereotypu.Asi nie som úplne normálna, že.Ten kto to zažil to pochopí.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no neviem rita, ak by si teda nieco zažila, ako hovorís poslednykrat, odkial berieš tu istotu, ze sa to nezopakuje a ze sa tvoje city k tvojmu nastavajucemu? Ja na tvojom mieste by som si poriadne rozmyslela co od zivota chces. Drzim palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aaa, bosorenka ma predbehla ... :-)
Odpovedať
ja si tiez myslim ze sa to moze vyvinut vselijako potom, a hlavne si myslim ze ked sa vydavas za toho praveho tak taky myslienky ani nepridu, teda ja dufam ze s mojim nam to bude klapat navzdy a fakt ma take vobec nenapadlo ze naposledy nieco skusit, tesila som sa velmi na zivot s nim a manzelstvo nemusi stale znamenat stereotyp, mas to ako si to zariadis ;-) a co si vlastne od toho posledneho zazitku slubujes?
Odpovedať
Neviem čo si mám myslieť. Lúbim toho svojho a viem, že s ním chcem byť na vždy, ale keď s atsretneme s týmto kamarátom mám takýnzvláštny pocit, ktorý si ani sama neviem vysvetliť. Asi ma pochopia len tie čo to už zažili.
Odpovedať
Precitaj si temu Neviem sa rozhodnut, napis si s jej autorkou, ona Ti snad poradi...
Odpovedať
Keď som s tým kamarátom a mám taký zvláštny pocit, aký som ešte nezažila, som na seba nahnevaná ale neviem to ovládať.
Odpovedať
Profilova fotka
z tohto pocitu vyplyva, ze ten pravy nie je asi najpravejsi :-|
Odpovedať
Profilova fotka
pridavam sa k nazoru ostatnych,najskor si vyjasni,co bude pre teba a pre tvojho snubenca najlepsie a potom konaj.nikto z nas ti tu nemoze povedat,je spravne to alebo zasa to druhe.musis sa nad vsetkym dobre zamysliet a dat si raznu odpoved.myslim si,ze ak by si zazila to,po com tuzis,novu skusesnost s niekym inym,tak by sa tvoj pohlad na svadbu mohol otocit uplne na opacnu stranu.mohla by si zostat zmatena,zacala by si mysliet na toho druheho a nebodaj vo svoj svadobny den zrusila svadbu alebo preplakala to vsetko vo svojom vnutri a neskor si buchala hlavu.Ak svojho nastavajuceho fakt lubis tak ako si myslis,tak uz ziaden iny muz do tvojho srdca vstupit nemoze. ;-)
Odpovedať
chces ist do manzelstva s pocitom, ze si nieco take vykonala? Mas na to svedomie? Ak ano, takzko potom radit, lebo ja to nechapem....Keby Ti to spravil on, nevadilo by Ti to? Verila by si mu? Veris vobec sebe, ze to myslis vazne? tu ti tazko niekto poradi
Odpovedať
Nájde sa tu niekto, kto aspoň trošku niečo podobné zažil.Ja som si naozaj istá, že ten môj je pravý a že s ním chcem byť navždy o tom nemusím rozmýšlať ani na chvílu. Len neviem prečo ma napadajú takéto myšlienky na toho kamaráta. Neviem to nijak ovplyvniť.Pritom na neho ani nechcem myslieť .
Odpovedať
ak si veriaca, skus sa modlit, aby Ta take myslienky presli, ak veriaca nie si, modli sa tiez...
Odpovedať
Profilova fotka
rita já tě úplně chápu.Svého muže miluji a milovala jsme ho samozřejmě i před svatbou ;-) , vždy jsem si myslela, že je ten pravý..ale přesto jsem si občas před svatbou vzpomněla na svoji bývalou lásku a přemýšlela o tom.Tím, že myslíš i na jiného neděláš podle mě nic špatně a hlavně to neznamená, že svého bud.muže nemiluješ nebo že není ten pravý"jak už jsi řekla, kdo nezažil, nepochopí ;-) .Jde podle mě jen o zmatek před svatbou, já se na svatbu a manželství moc těšila, i přesto se ale občas vloudila myšlenka, jestli dělám správně, jaké by to bylo s tam tím atd. Nakonec mi ta býv.láska dokonce pár dní před svatbou volala a ptala se na místo, kde se svatba koná.Opravdu přijel a nějakou dobu jsme si před obřadem vykládali..bylo to hezké, ale nic víc. Jsem šťastná, že jsem si vzala toho pravého chlapa ;-)
Odpovedať
Môj pravý je práve preto pravý, lebo chcem, aby sa ma do konca života dotýkal len on...a naše budúce detičky...nechcem patriť už nikomu inému, zaflirtovať to áno, ale... "zažiť poslednýkrát niečo" prepáč, ale toto na zasnúbenú zamilovanú ženu nevyzerá... ...a...predstav si, že tvoj snúbenec by spravil niečo podobné...ak ťa tá predstava nebolí, tak to asi nie je ten pravý...
Odpovedať
Profilova fotka
caf rita, ja osobne by som to nebrala tak tragicky, myslim ze ta chapem , asi to nebude az tak suvisiet s ,,tvojim kamaratom" ale s tym ake mas predstavy po svadbe, ake ocakavania....mozno si svadbu predstavujes ako ,,koniec zivota a slobody a vrcholnych zažitkof" , podla mna si v procese... rozhodnutie vstupit do manzelstva nemusi byt Hned a zaraz a na 100 percent...je to normalne... dobre si to premysli...a zameraj sa aj na svojho buduceho, na to co ti dava a ci si s nim vies predstavit zvysok svojho zivota...to je to najdolezitejsie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Profilova fotka
chapem... k muzovi ktoreho si vyberies, citis lasku, mas puto, ale to neznamena, ze ta niekto nemoze pritahovat, je to ludske... a mile zienky, klamali by ste si keby ste tvrdili, ze vasho nastavajuceho uz nikdy nebude pritahovat ina zena... urcite bude , to si budte iste, dolezite je, ci dokaze vtedy jeho laska k vam zabrzdit situaciu, ktora by vztah mohla znicit...
Odpovedať
@weddingpoppy uplne suhlasim s tvojim nazorom . A vobec to nieje vada ked sa niekto niekomu paci a pritahuju sa len sa to treba naucit ovladat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?