Moja polovička sa pred svadbou čudne správa

ahojte zeny, som v poslednom case velmi sklamana. Chcem sa dohadovat o svadobnych pripravach, o vsetkych moznych veciach, ale s nim sa neda. Chapem, je chlap, s muzmi sa take veci velmi nedaju dohadovat, ale ked povie ze nechce toto, tamto, co su dost podstatne veci, napr oznamko atd, je to hrozne. Ale to by sa dalo prezit, ale nechce sa so mnou ani velmi bavit o tejto teme. Neda sa s nim vazne pozhovarat. A to ma prekvapuje, vzdy sa dalo. Pripada mi to, akoby ho do toho niekto tlacil, ze to ani NECHCE alebo co. Ma nejake cudne obdobie. Zeby predsvadobny syndrom? Mavam uz pocit, ze ma ani tak nema rad, a potom mam ja pochybnosti, ci taketo spravanie budem schopna "trpiet" cely zivot. Chapete ma? Strasne ma to stve. Stalo sa vam cosi podobne? A ako to potom dopadlo? Poradte. Dakujem za kazdu odpoved.
Odpovedať
kolik mu je let?
Odpovedať
Vytiahni ho niekam na víkend a v pohode s ním o tom pokecaj... Budeš mútrejšia.
Odpovedať
Heh, keby sa dalo, ale nemam ho kam vytiahnut, momentalne je on doma a ja tiez, lebo nie sme z rovnakeho mesta. Je mu 23 let :) Tj ze je mladsi odo mna o dva roky .
Odpovedať
Profilova fotka
mozno sa "zlakol" a obava sa ze sa nieco zmeni po svadbe a takymto spravanim si asi buduje nejaky "mur" vies ako to myslim :-) moze byt aj to ze mate toho asi vela a troska je z toho mimo.... ako pises predsvadobny syndrom 8-) skuste niekam na vikend vypadnut len vy dvaja proste vypnut ... niekam do prirody a hlavne si pokecajte o vsetkom :-D urcite je na prvom mieste komunikacia drzim palce a urcite vsetko dobre dopadne neboj :-D
Odpovedať
Ja myslim, ze se na to citi jeste moc mlady a nechce se mu zenit. nenutila bych ho, svatu bych odlozila...i ve vlastnim zajmu
Odpovedať
pfuuu, Marciaros, pripravy rozbehnute, no neviem, ako by som to mohla odlozit, kazdy uz vie a teraz toto... to je take cudne. Hadam to tak daleko nezajde, ze odlozit svadbu. Preboha. Toho sa desim . To je pomaly ako PAUZA vo vztahu... Nuz... uvidime. Zisla by sa zmena. Preto som rada, ze sme teraz od seba a ze si oddychne odo mna a bude doma a ja tiez a potom sa uvidi.
Odpovedať
no, asi jsem to pojala moc radikalne. urcite je lepsi si o tom nejdrive promluvit, primo se ho na to zeptat...treba jsou to jen obavy ze zavazneho rozhodnuti a brzy ho to prejde. rozhodne bych si s nim o tom promluvila a nenechavala si sve pocity pro sebe :-)
Odpovedať
Ja by som sa rada rozpravala, ale on velmi nejako nie je zhovorcivy v poslednom case. Nechapem, preco. Nieco ho trapi, nieco v nom "vazi" a neviem, co to je. :(
Odpovedať
Belugia, a ptala jsi se ho uz treba proc je takový? Vzdyt mu klidne rekni, ze se ti zdá, ze je trosku ustaraný a zda to má neco spolecného se svatbou, jestli si na to pripadá jeste moc mladý nebo zda se bojí toho ze spolu budete bydlet (teda nevím zda spolu uz nebydlíte, ale já sama jsem z toho preci jen mela trosku obavy kdyz jsme se pred 3 lety stehovali do jednoho bytecku, myslím, ze je to docela normální být z toho trosku nervózní), treba si myslí, ze se potom budete víc hádat nebo treba má strach aby se dokázal financne postarat o rodinu?! Mozná bys mu mela trochu naznacit, ze se nemusí bát o svou svobodu a ze jestli chce, tak muzete jeste chvilku pockat a ze je to i jeho rozhodnutí, ne ze ty ho do toho chces nejak tlacit! Myslím, ze kdyz mu to pekne vysvetlís a podás to tak, jako ze má na výber a ze není do niceho tlacen, tak se nakonec bude sám tesit ;-) Myslím, ze je urcite lepsí to pri nejhorsím jeste chvilku odlozit nez aby ti pak neco zazlíval a ty jsi byla za tu "zlou", která ho do toho dotlacila - preci na tom není nic spatného presunout termín, není to konec vztahu - vy spolu preci zustanete, jen na to pujdete treba trosku pomaleji ;-) Máte toho opravdu na svatbu jiz tolik na 100% zajisteno - vzdyt máte do svatby jeste 6 mesícu?!
Odpovedať
do svadby su uz len 2 mesiace. Byvame spolu uz, pracujeme v rovnakom meste, uz sme predtym dokazali byt spolu dlho aj par mesiacov vkuse. Chcela som sa rozpravat a asi to este budem musiet skusit tak ako hovoris, LUCINDA.S Nikdy som ho do nicoho netlacila a kazdy mame vlastnu slobodu aj tak, nezavislost. Neviem no. Uvidime. On je trosku taka povaha. On je vahy, ja kozorozec. A to spolu velmi neladi. Vzdy to mame o cosi tazsie. Ale aj ta laska byva silnejsia. Heh.
Odpovedať
je, my jsme taky kozoroh a vahy...
Odpovedať
Jé, omlouvám se, nejak jsem se spatne podívala na tvé datum svatby :-S Tak to je trosku jiná, to je jasný, ze uz jsou prípravy v plném proudu, ale stejne si myslím, ze je lepsí si o tom popovídat a pozeptat se ho v cem je vlastne konkrétne "zakopaný pes". Preci jen je lepsí to pri nejhorsím trosku posunout nez si to pak navzájem vycítat! Naznac mu, ze muzes klidne jeste pockat a ze je to jeho svobodná vule a ze ho nikdo do niceho netlací at má tak nejak pocit, ze je to vlastne presne to co chce - protoze ve chvíli kdy si bude myslet, ze je to jeho myslenka a ze je to vlastne fajn vec, to také zacne brát jako fajn vec a fajn veci jsou super - ty chce prece kazdý ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Marciaros, a ked ste teda tiez take znamenia, ako spolu vychadzate? No problem, alebo pocitujes niekedy taky rozdiel v povahe?
Odpovedať
Profilova fotka
Zlatko, nemui to znamenat ani nic. Mozno len nie je z tych chlapov, ktorych bavi rozpravat sa o maslickach a vyberat medzi tym istym v roznych pastelovych odtienov.. Ale keby som bola Ty, zrejme by som sa ho spytala, ci je nezaujem sposobeny prave tym, alebo je to nezaujem i o Teba.. A ak len tym, ze nie je na take veci, tak si to proste zorganizuj sama, aj tak si z toho dna prakticky nebudes takmer nic pamatat, len stastie v ociach Tvojho manzela ;-)
Odpovedať
No asi budem organizovat sama co sa len da. Napr mame rozdielne nazory na oznamenia. On tvrdi, ze ziadne netreba, ze on si sam hocijake vytlaci. Ja zase chcem pekne, paradne s fotkou. To si vytlacime kazdy svoje ci ako? Ide mi o princip. O detailoch ho nezatazujem. Radsej ani neskusam :-D . Ale ked je to uz take, ze treba ist na nauky a on nereaguje, peni sa mi krv!
Odpovedať
ja bych si nenamlouvala, ze je vse v poradku, ze jsou chlapi takovi: aby se pak nestavel podobnym zpusobem ke vsemu a Ty vsechno neoddrela. promluv si s nim na rovinu, treba ho i postras!
Odpovedať
o podobnych pocitech, ktere muze mit tvuj pritel, pise jedna divka tady: http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovedať
No nevím, nevím, pokud se vám líbí kazdému jiné oznámení nebo výzdoba, to je jedna vec, to se asi napoprvé zena s muzem vetsinou neshodne - proste se v tomhle ty vkusy ruzní - to je docela jasné, ze chlap si sám od sebe oznámení s kocárem asi nevybere ;-) Druhá vec je ale kdyz se nechce podílet na necem bez ceho se ta svatba konat nemuze - protoze jestli máte domluvenou svatbu v rímsko-katolickém kostele, tak na náuky proste chodit budete muset, myslím, ze bez toho jen tak kneze neukecáte a pokud ani tam nechce, tak to bych se nad tím asi zamyslela!
Odpovedať
Belugia, a bol iniciátorom svadby on alebo Ty? Beriete sa, lebo to na Vás prišlo, alebo pre to, že to okolie už čakalo? Pýtam sa, lebo mám kamoša, ktorý mi celý nešťastný vyprával ako mu snúbenka pred jeho rodinou oznámila dátum, kedy ju požiada o ruku. Tak bežal zmätený kupovať prstienok. Netvrdím, že u Vás to takto prebehlo, na to si veľmi vnímavá, len sa pýtam, či to on takto nemohol vnímať... a teraz nevie ako z toho záväzku von. Ber to prosím bez urážky.
Odpovedať
Asi bych se taky zamyslela, hlavně si o tom s ním promluvila, páč pokud nejeví zájem o svatební přípravy, začínala bych mít strach, zda vůbec se chce ženit atd., napadaly by ma určitě myšlenky aby v tom nebyla jiná apod....a myslím si, že je někdy svatbu odložit, než se vzít a pak se třeba po pár měsících rozvádět.....
Odpovedať
Ja mam znamou, ktera se vdavala asi tak pred dvema roky a kdyz ji prepadne splin, tak povida, ze se brali uz snad jen proto, ze to od nich okoli ocekavalo :-N - chodili spolu asi tak 10 let... Myslim, ze ani na ni jeji manzel nema dobry vliv, vzdycky se radsi opije (asi aby ho chvili nevnimala...). Tak si rikam, jestli vlastne udelali dobre, ze se vzali :-N Belugia - nechci Te timhle nejak odradit, ale myslim, ze by sis s pritelem mela promluvit, protoze - jak pise majka - je to divne... ;-) DRZIM PALCE!!!! Pak pisni, jak to dopadlo, ju? ;-)
Odpovedať
Dakujem, dievcata za vase slovicka. Nikto ho do svadby nenutil, prislo to po roku zasnubenia. Mozem vsak povedat, ze termin bol urceny tym, ze uz aj rodicia sa zacinali vypytovat, kedy ta svadba vlastne bude.... A teraz neviem, ci sa citi nuteny, tlaceny alebo kieho frasa..!? Svadbu odkladat nebudem, v prvom rade sa musim s nim pozhovarat, momentalne vsak neriesim, pockam do obdobia po sviatkoch cca do pondelka, utorka. Uz som pohrozila. Inak sa neda. Mam toho dost. Som proste sklamana. Takyto postoj som k veciam proste necakala... A to by iste nastvalo kazdu.
Odpovedať
jsi krasna holka, nemusis se bat ani radikalnich reseni! :-) hodne stesti a sily!
Odpovedať
Též držím palečky ať dobře dopadne promluva ;-) hodně štěstí
Odpovedať
:) dakujem vam, zienky
Odpovedať
Ahoj belugia mas niečo nove?
Odpovedať
Ahoj, myslis ohladom tejto veci? No, poviem vam,ze moj protest uspesne pomohol. Dopadlo to velmi dobre. Ale bolo to naozaj vazne.
Odpovedať
Profilova fotka
juj, ale ted je vse uz na spravne ceste, doufam.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Belugia, a čo si mu pohrozila? :-)
Odpovedať
no kocky ja som teda dost proti vyhrazaniu sa vo vztahu belugia bacha na to teraz to sice pomohlo ale raz sa ti to moze vypomstit chlapi nemaju radi vydieranie a nakoniec kto ma nie?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?