Čomu sa vyhnúť pár dní pred svadbou

Profilova fotka
Sice mam uz po svadbe, ale myslela som si, ze by som Vas mala varovat pred jednou vecou. V stredu rano mi brali krv a sestricka ma tak zle pichla, ze mam teraz na ruke 25cm dlhu a 15 cm siroku modrinu! Dnes rano sa moj manzel na to pozrel a povedal - "Ty brdo, si predstav, ze by sa ti to stalo pred svadbou, to by si salela, ze?". Tak som si hned spomenula na Vas, nadejne nevesticky, ze sa s Vami musim o toto podelit! Nedajte si brat krv aspon 2 tyzdne pred svadbou! Inak budete vyzerat ako tazke drogistky! Ak Vas napadaju ine veci, coho by sme sa mali pred svadbou vyvarovat - sem s nimi!
Odpovedať
no, myslím že ti sestrička brala krv dooooooooosť neodborne..... ja chodím na krvné testy dvakrát do mesiaca už tri roky......nikdy som žiadnu modrinu nemala..... vlastne mám teraz, 3 centimetrovú..... ale je to veľmi dobrá rada, čo si napríklad nechať po svadbe, lebo verím tomu, že bolesť v ruke a modrina.....to na svadbe nepoteší..... takže za všetky nádejné nevesty ti ďakujem za info..... presne to sa mi na tomto fóre páči.....pomáhať si, a nie hádať sa a hadrkovať kvôli rozdielnym názorom.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tribitka - mne sa to v zivote nestalo predtym, maximalne ako vravis ty - 3cm...ale toto? Mam to bordove az cierne, ani si nemozem trisko s kratkym rukavom obliect, nieto este svadobne saty! Nidky neviete na aku sestricku natrafite, tak preto sa tomu radsej pred svadbou vyhnite!
Odpovedať
Profilova fotka
aj mna už raz sestrička zle pichla, učila sa na mne, bola nova:)), keď mi potom chcela brať znova krv, tak somsa bala :-) , ale bolo už dobre. :-) Chcem ale ešte podotknúť na obranu zdravotníkov, keďže mám pár v rodine, že nie vždy je to vina sestričky,keď sa zjaví modrina, niekedy je problém v žilách a pod., v každom prípade dobrá rada, nenechať sa pichať pred svadbou, má ešte niekto nejaké????
Odpovedať
Profilova fotka
Moj gynekolog ma otrasnu sestricku. Ked som tam bola prvykrat na krv, dala mi na nohy taky obrusok, vraj keby to nahodou vystreklo, aby som sa neumazala. Zacudovala som sa tomu, ale ze dobre. Potom sa dala do prace... trvalo jej to hrozne dlho, radsej som sa tam nepozerala a modrinu som mala dva tyzdne, kazdy den mala inu farbu. Takze vdaka za radu, mala by som tam ist akurat v novembri, bola by som na to aj zabudla (na tu "sikovnu" sestricku), bolo by to asi pred svadbou...
Odpovedať
Tie co mate nabeh na herpesy, opary (v predsvadobnej nervozite budete na to velmi nachylne), noste vzdy so sebou zovirax, ci nieco co vam v ranom stadiu zaberie....mne to pomohlo zabranit takej malej katastofe na perach.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
co tak navsteva kadernika? Dat si urobit trvalu a spalia sa Vam vlasy alebo farbu a chyti na divno..tomu by som sa asi tiez vyhla
Odpovedať
Profilova fotka
mne kaderníčka odporučila zafarbiť si vlasy 2 týždne alebo 10 dní pred svadbou. Čerstvo zafarbené vlasy nevyzerajú moc dobre, zväčša sa ofarbí aj koža a to potom nevyzerá moc dobre.
Odpovedať
Navsteva kadernika tesne pred svadbou je kriticka. Ja som to dobre vedela ale nechala som sa prehovorit. Kadernicka mi ostrihala ofinu dost nakratko, co sice je teraz v mode ale trvalo mi asi tyzden kym som si na seba zvykla. Takze som mala poriadne nervicky v moj svadobny den. Urcite neodporucam ziadne zasahy do vlasov take 3 tyzdne pred svadbou. Teraz ked spatne pozeram na fotky tak som spokojna ale v moj svad. den som sa napenila az az.
Odpovedať
Profilova fotka
taktiez ma napada solarko, alebo ta sprcha - ak sa to prezenie, tak to vyzera velmi neprirodzene, az komicky...
Odpovedať
Profilova fotka
kamoska sla na svadbu a v sobotu rano si holila nohy ziletkou. Doobeda sa jej to zapalilo a musela si dat tmave silonky
Odpovedať
Tak to musela mat nejaku extremnu rakciu. Ja si holim nohy len ziletkou a nidky sa mi to nestalo. Osobne si myslim, ze nie je vhodne pred takouto udalostou experimentovat s niecim, co nie je vyskusane. Da sa tak vyhnut podobnym neprijemnostiam.
Odpovedať
taktiež by som sa vyhla nejakým kozmetickým novinkám..nestalo sa mi pred svadbou, ale raz som skúšala novú pleťovú masku a dopadlo to hrozne a vyhádzala som sa po celej tvári...toto keby sa mi stalo pred svadbou...tak ma asi klepne
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som na to bola podobne pred svadbou s vlasmi - obvykle mam orieskovu, medovozlatu, a 2 tyzdne pred svadbou - vraj optimalny cas, aj ako pise saska73, som bola u mojho stabilneho kadernika - a on ze , len to trosicku ozivime, aby to vyzeralo zdravo .... aha, a ozivovanie bola tmavocervena farba, nastastie sa cast z toho zmyla. Bola som nazurena, ale vo svadobny den to bolo uz lepsie a teraz ked pozeram fotky, tak to tiez vyzera ok :-) v pondelok pred svadbou som si dala depilovat chlpky nad hornou perou a ruky, nastastie (klop-klop-klop) sa mi nic nezapalilo ale toho som sa bala asi najviac ....
Odpovedať
Profilova fotka
mne príde kritická aj taká návšteva kozmetičky pred svadbou, teda v prípade, že tam nechodíte bežne. Kamarátka sa chcela pred oslavou nalíčiť u kozmetičky - štyri dni pred tým, bola na skúške make-upu a celá sa vyhádzala - dostala z toho ekzém na tvári. Zrejme bola alergická na tú konkrétnu kozmetiku, aj keď pred tým nikdy problém nemala. Takže pozor aj na toto!
Odpovedať
ja som bola na depilacii minuly piatok, svadu mam buducu sobotu, takze dva tyzdne dopredu a dobre som spravila, lebo sa mi to cely tyzden len zapalovalo, potierala som si to domacou slivovicou ako mi v pripade zapalu radila kozmeticka. v stredu som bola opat v tom salone, nech mi s tym nieco spravia, lebo som to mala hrozne a nastastie teraz to uz takmer nevidno. neviem, ci tomu pomohla ta regeneracna maska alebo fenistyl, ktory mi dievcina na kozmetike poradila, hlavne ze to zabralo!!! takze ziadne depilacie hornej pery neodporucam:-)
Odpovedať
takze pridavam sa k weji, hlavne u kozmeticky treba davat pozor...davam si farbit obocie kazdy mesiac, nakolko ho mam velmi nevyrazne a musim povedat, ze zoparkrat sa uz stalo, ze som prve dva dni po takejto navsteve vyzeralo dost divne, lebo je to presne ako s vlasmi, ze obocie na prvyden po farbeni nevyzera moc dobre a to som mala tesne pred promociami, takze som dsot stresovala...takze pred svadbou si dam pozor, aby som si obocie dala robit minimalne tyzden dopredu... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa pridavam k farbeniu vlasov - urcite nie na poslednu chvilu pred svadbou, sama na sebe mam vyskusane, ze idealne je to 2-3 krat si vyzmyvat, ja som si davala farbiaci sampon v stredu, zmyla som si potom vlasy aj vo stvrtok a piatok a bolo to OK. Velmi dlho dopredu by som to nerobila, lebo aspon mne zacinaju uz vyrastat aj biele vlasky a nie je to pekne :-(
Odpovedať
Profilova fotka
aj cistenie pleti - myslim - vytlacanie vyrazok, uhorov atd... a ked uz to niekomu neda - tak treba nejake ukludnujuce pripravky na to a take, co to rychlo hoja..
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola u kozmeticky 3 tyzdne pred svadbou, neskor je to risk, lebo mozte mat zapalene vyrazky, flaky ako reakciu na nejake pripravky co pouzila. Vlasy som si ja davala farbit 2 dni pred svadbou, tak to chcel moj kadernik, aby nebolo vobec vidiet liniu, kde odrastaju, ale rozhodne by som nedoporucovala na poslednu chvilu radikalne menit farbu vlasov ci experimentovat tesne pred svadbou. Dievcata a pit, pit, pit a cvicit, plet a telo budete mat krasne.
Odpovedať
orchidea, ja mam bezne pri odbere krvi take modriny,uz sa mi parkrat stalo, ze sa sestricka v minulosti netrafila, ale naposledy na Slovensku mi brali 3 ampulky a takisto som mala modrinu na celej ruke...tu vo Svajciarsku beru krv zasadne iba z prsta, takze super ;-)
Odpovedať
no, pridam sa aj ja - nechcela osm ist do solarka, tak som si kupila v avone take telove mlieko, ze 'so ziarivym ucinkom'. som sa tym pravidelne natierala, zacala som asi 2 tyzdne pred svadbou, a naozaj, akosi mi plet zhnedla, a vsetko by bolo OK, kebyze v stredu pred svadbou nestojim pod sprchou a nezacalo ma strasne svrbiet rameno, tak som si ho skriabala a zoskriabala som si aj celu vrstvu kremu. takze ruka vyzerala cela hneda len na ramene biely flak. snazila som sa to teda dohnat a nagebrila som si len ten biely flak hrubou vrstvou toho teloveho mlieka. Lenze...lenze som to celkom nezvladla a natrela som si aj okraje, ktore som uz mala hnede. Vecer po navrate z roboty to vyzeralo uplne priserne, ten flak bol este vyraznejsi a ten kruh, okolo, ktory bol natierany ajnormalne, aj extra, no vyzerala som akoby som mala lepru. samozrejme, ze mi drahy vynadal, ze niesom normalna, ja som chytila hysak, ze teda nech si ziadnu nenormalnu neberie za zenu...a tak... :-D potom som stala pol hodinu pod sprchou a hubkou som zo seba skriabala celu tu vrstvu z celych ruk aj vystrihu. No a to nevravim o tom, ze som mala bledy rolak, ktory mi to totalne zasvinilo a z uteraka som to nedostala ani po 2 praniach.... takze - moja rada znie - nepouzivat nieco, co nemate uz vopred vyskusane a nesnazit sa na poslednu chvilu dohanat bronz, na ktory nemate. holt,ked som raz svetlokozec a neviem sa opalit, tak budem bledulka... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som sa iste vyvarovala bujarej rozlucky so slobodou den pred svadbou :-D
Odpovedať
tu som zabsolvovala v stredu - mojita rezane borovickou a cojaviem cim...vo stvrtok som bola taka krotka.....ze som na vsetko, co mi mama povedala pristupila, a potom v piatok, to som jej to zase vsetko odmietla a poprehadzovala cely plan dna :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Kacenqa - ja som tiez natierala tym spominanym telovym mliekom, potrebovala som zamaskovat hlavne neopalene miesta, nakolko som sa v lete nestihla poriadne a pekne opalit. Ja som bola vcelku spokojna s vysledkom, no myslim, ze to moze byt aj tym, ze mam asi inu pokozku ako Ty - som zimny typ.
Odpovedať
Ja by som sa vyvarovala cesnaku, cibuli a strukovinam..... :-D :-D :-D :-p :-N
Odpovedať
Profilova fotka
z vlastnej skusenosti - vyhnite sa chorobe, ked na vas nieco lezie, vylezte to, nechodte do prace a hlavne neberte kopec liekov bez rozmyslu, lebo vam ich vasi znami nukaju a im zarucene pomohli - ani vam nepomozu a len podrazdia zaludok. A aj keby ste mali byt celu svadbu bez hlasu, nepite na svadobnej hostine kalciovu injekciu ;-) aby vam nepodrazdila zlcnik ako mne a uzili ste si aj svadobnu zabavu a celu svadbu nerozmyslali nad tym, aby uz bol koniec a boli ste doma v posteli...
Odpovedať
lyrra - to mi je luto... odporucam nesupat pred svadbou orechy...hlavne z tej supky, co potom ostavaju cierne prsty... popripade menit toner v tlaciarni (ako moj drahy, nastastie mu to zislo)...skratka vsetko, co vam zaspini prsty... :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
čomu sa vyhnuť ,? No predsu tomu debilnemu stresu čo robia hlavnesvadob.mamky :-) a my s drahym sme sa pred obradom odpajdali na fotenie do krásneho parku a nervy boli fuč a len sme sa bavili a užívali si svoj dník ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa najviac bojim toho, ze budem mat na svadbe herpes. Lebo mavam casto a nie len take malicke ako ostatni ludia :-( Poradte ako sa mu vyhnut...
Odpovedať
Prtuliatko, jec veľa ovsených vločiek (čistí to črevá - a menšia pravdepodobnosť vzniku hrepesu). A mne osobne veľmi pomáha z Oriflame čajovníkovi olej (pomáha mi v každej etape herpesu) Mávala som dvakrát mesačne herpes a teraz (po porade s lekárom a dodržiavaní stravy...) som herpes nemala cca 4 mesiace... A odporúćam sa vyhnúť domácim prácam (ja som sa v sobotu parádne popálila na ruke - šikovnica som vyberala plech z trúby a ruku som si oprela o sporák).
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?