Ako ste sa zdravotne cítili pred svadbou?

lebo ja uz nevladzem, kedze mam 2 prace a skolu zaroven. Som vystresovana, cas sa blizi, aj keby sme svadbu odlozili, furt bude ped velkym dnom stres. Mam sa na vsetko vykaslat, ako bude tak bude? Nic neriesit? Dost ma stve aj velky pocet hosti a ine veci...poradte prosim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@leknazv hlavne klud...stres bude vzdy lebo ti na tom zalezi ale netreba to prehanat..dolezite je ze si beries cloveka ktoreho milujes a nie ze aby bolo vsetko bez chyby..vzdy sa nieco pokasle ci sa budes stresovat alebo nie...nam sa mesiac pred svadbou zacalo kaslet uplne vsetko..obrucka mi bola mala..10 ludi oznamilo ze nepridu na svadbu vratane mojich uz teraz svokrovcov...obrad sme museli pouvat kvoli chybe na urade atd...tiez som mala nervy v koncoch ale potom som si uvedomila co je dolezite a ukludnila som sa...den pred svadbou bola este nervozita ale kazdemu som zadelila ulohy a v den svadby som sa snazila ostat nad vecou..a podarilo sa..svadbu som si uzila aj ked sa co to pokaslalo alebo zabudlo..no a co :-)
Odpovedať
mne je tiez obrucka mala, este sa zlatnicka rozculovala, ze si ja neviem zmerat prst a pri tom ona merala, truba! :-) joj, ty si toho uzila pred svadbou...pre mna ten den neni dolezity, skor aky bude zivot potom. ale ked aj ja prispievam kese, tak vsetko mi neni jedno...uvidim casom, ako sa budu situacie vyvijat a hlavne zdravie ;-).
Odpovedať
Profilova fotka
@leknazv na mna to prislo po svadbe..sme sa vratili zo svadobnej cesty a stale som bola unavena...len by som spala a spala...ale vraj je to normalne po dlhodobom strese...ako ani mne to nebolo jedno a tiez sme si viacmenej svadbu financovali sami...len som chcela povedat ze cim viac budes stresovat tym horsie to bude...nie vzdy vsetko popadne na 100% podla ocakavania a stresom to nevylepsis...to hovorim len na zaklade vlastnej skusenosti...samozrejme ze dolezitejsie ako ten jeden den je ten zvysok zivota ktory planujete spolu prezit...ale keby nebol ten den dolezity tak nestresujes :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam 4 dni pred svadbou a neverila by som ze postiham robit tolko veci naraz. Len dnes som prisla do prace a vsetci okolo mna chori. Obavam sa ze do Soboty to budem mat tiez. :(
Odpovedať
Ja som sa zdravotne zosypala tyzden pred svadbou, vsetko som organizovala a vybavovala sama (chlap nemal cas, rodina zaujem nieco pomoct), proste uz som nevladala. Este v piatok som stihla lapit crevny virus, tak som si "uzivala" aj posledny predsvadobny den. V sobotu uz mi bolo vsetko fuk (myslim organizacne, nie ze by mi bola svadba fuk), uzivala som si plnymi duskami, svadba bola super - romanticka, vesela, uvolnena, este lepsia ako som si predstavovala. A nedelnajsia euforia, ze je konecne po celom cirkuse bola priam adrenalinovy zazitok. Takze tento tyzden nadsene vychutnavam bezne problemy vsedneho dna.
Odpovedať
no ako to vyzera ste na tom velmi dobre, ja sa vydavam v novembri a uz len cakam na to kedy zacnem lietam zo stresov, lebo na mna tak vplyvaju,no super uzas, ale tak dufam, ze sa nebudem rozpravat s wc
Odpovedať
Ja som dost stresovala,zacinala som v novej praci na druhom konci sr,ale velku pomoc mi poskytla sestra. Skus napisat zoznam co mas,co potrebujes - a co sa da, rozhod na inych (snubenec,rodina,druzicky,kamosky). Stanov si priority,co musi byt,co by si chcela a co bude,len ak sa podari/ stihne. V samotny den vsak zabudni na plan a uzivaj si,najdolezitejsia si ty a ked si to budes uzivat a zabavat sa s ludmi bude to pre nich dolezitejsie ako farba obruskov :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?