Ako si vycvičím svokru?

prosim poradte chcem aby svokra pochopila ,ze sa nema do nas miesat a nechat nas zit si svoj zivot....
Odpovedať
1
2
@casnicka prepac,ale som sa dost pobavila.. :-N to co ty chces, je nemozne.. je to tvoja svokra, nie mama.. cize tvoj partner by mal byt ten, co by jej mal povedat, aby sa medzi vas nemiesala... od neho to ovela viac zavazi (malo by) ako ked jej to budes hovorit ty :-) ako sa hovori: rodicov a rodinu si nevyberas.. tak v tomto pripade to plati asi stonasobne... ;-)
Odpovedať
Držím palce, až sa ti podarí svokru naučiť poslúchať, ihneď si to daj patentovať... :) raz budeš bohatáááá ;-)
Odpovedať
Trochu tragikomicky nazov temy. Chciet si vycvicit kohokolvek, ci svokru, manzela, alebo dieta je podla mna velmi zly pristup. Ale suhlasim s Katmi...je to na tvojom partnerovi.
Odpovedať
Nesuhlasim. Myslim si,ze ani manzelovi sa to nepodari..Aj ked on je ten,co to ma skusit..no aj tak,ak sa ti to podari,tak napis ako si to spravila :D :D :D lebo toto je nemozne..mamicky nasich chlapov neodradis nicim...su to ich milacikovia stale..a aj budu...
Odpovedať
Profilova fotka
vycvicit? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@casnicka My sme odisli zit daleko od nej, syn rodicom treskol dverami s tym ze ja som jeho manzelka, so mnou zaklada novu rodinu a ako aj v kostole hovoria ze muz opusti otca i matku a splynie v jedno zo svojou zenou, tak to aj urobil. Odvtedy dali svokrovci viac menej pokoj nestaraju sa do nasho vztahu a uz asi rok som nepocula aka som hrozna a ze si ho nezasluzim a ze sa ma chlapec spamatat. Chodime ich navstevovat vcelku pravidelne tak raz za mesiac asi ako aj moju rodinu hoci z mojou rodinou mame skvele vztahy ale zial nemame cas tam chodit castejsie kedze pracujeme aj cez tyzden aj cez vikendy.
Odpovedať
@michala.s tebe niekedy otvorene povedali, že si hrozná, že si ho nezaslúžiš a že sa má spamätať? to by som ich asi vyfliaskala už :D ako si toto niekto aj dovolí vôbec
Odpovedať
Profilova fotka
@casnicka to sa nedá. Neviem, či už máš deti, ak nie, tak sa teš, čo bude nasledovať, keď ich mať budeš. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@casnicka :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D brutalne ma rozosmial nadpis :D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Byvate so svokrou?
Odpovedať
Profilova fotka
my to mame vyriesene. 2800km od jednej svokry aj od druhej svokry. chcem? zavolam. nechcem? mam pokoj. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
:) no som sa tiez na nadpise pobavila.... jaj tie svokry..... ja to mam tiez vselijake .... ale ako uz dievcence spomynali je najlepsie nech to vyriesi manzel. teda aspon u nasto tiez funguje tak .... tiez jej poviem svoje, ked sa jej nepaci tak moze ist zial tak krasne ako jkrupova ze 2800km to nemam nam to vyjde asi tak na 500m ;) ale na druhej strane niekdy keby jej nebolo tak neviem , neviem :) hlavu hore a vela zdaru do riesenia problemu
Odpovedať
@petrofka no hej byvame u nich...
Odpovedať
@casnicka svokra je tvor nevycvicitelny, ma v povahe starat sa, miesat, dirigovat, komentovat, posudzovat a neustale frflat.... niektora viac, nietora menej. Najlepsie riesenie je aby vas delil minimalne jeden okres, aj ked niektore ani vzdialenost nezastavi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@casnicka a ste nuteni s nou byvat?
Odpovedať
Profilova fotka
jednoducho bud svojská
Odpovedať
Profilova fotka
uzastna tema :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@casnicka ja vidim problem v tom spolocnom byvani, to proste dobrotu nerobi ;-) kedze ma synacika stale pod dozorom a chce pre neho predsa to najlepsie, tak sa starat bude ... takze ja radim, ak je to len trocha mozne, najst si nieco vlastne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
radšej byť ticho, prikyvovať a vtedy budes najlepsia nevesta na svete .)
Odpovedať
@casnicka svokra nie je pes, ale človek, vycvičiť sa nedá...Záleží na tom, ako veľmi sa Vám stará do vzťahu alebo aký vzťah máte Vy dve spolu... Myslím, že kým bývate u nich, tak do súkromia Vám bude do určitej miery zasahovať stále,predsa je to len jej syn... Možno keby ste sa skúsili rozumne porozprávať, aj keď to sa nie vždy dá. Potom už zostáva len zaťať zuby a vydržať ;-) Takisto si myslím, že to vyrieši samostatné bývanie...
Odpovedať
Profilova fotka
@lemata svatá pravda :-D to je ten najlepsi recept
Odpovedať
aj nam hovorila jedna nasa vyucujuca, ze ju svokra moc nemala rada, ale ze nastastie byvaju na opacnej strane republiky... ja to mam nastastie tak, ze moja skoro svokra byva nejakych asi 800 km od nas, moja mama cca 600. so skoro svokrou sa snazim komunikovat stylom, ze pozdrav ju (ked s nou drahy vola) a vzdy mam straasne vela prace... je to preto, ze ona je dost taka svojska a ja sa nestotoznujem s jej nazormi ani na zivot a uz vobec nie na vychovu synov...
Odpovedať
Profilova fotka
Len nikoho necvic :) Mne na zaciatku svokra povedala, ze aby som opustila jej syna a ze ma pre neho niekoho ineho....to su styri a pol roka spat a ja som si vtedy povedala, ze ani nahodou :) Jasne, ze by som sa ho nedrzala zubami- nechtami, ale vztah isiel dalej a ona bola neutralna, ja tiez...vsetko sa zmenilo, ked sme sa osamostatnili a ona prisla na to, ze zijeme aj bez nej (my sme teda nebyvali spolu u nich, to so bola zasadne proti) a jej synacik je stastny. Od vtedy je vsetko ok, byvame od seba 10 minut, brali sme sa v maji. Dolezite je byt sama sebou, prijat jej argumenty, ale ak s niecim nesuhlasim, poviem jej to - bez nejakej arogancie a to hlavne....dolezite je drzat spolu a byt jednotni v nazoroch. Zbytocne budes hovorit vlastny nazor, ak sa partner postavi na jej stranu. Hlavu hore, mam doma jedinacik a nemenila by som ho za nic :) Vsetko sa da, ked sa chce :)))
Odpovedať
u nas je to tak, ze aj ked s buducou svokrou nebyvame vobec. Aj tak sa nam stara do zivota, hlavne, co moj snubenec papa, ako sa oblieka, co robi, aky mal sex atd... nielen, ze sa stara jeho mama do nas, dokonca aj jeho starka. Asi to maju v genoch |-| . Ja ked poviem svoj nazor, naseru sa a par dni telefonuju. Potom tas zacne kolotoc. Som s tym zmierena, ze taka bola, je a bude stale! Ja zijem bez rodicov 3 roky a su mi vzacnejsi, ked vidia, ze sa dokazem byt sebestacna aj so sovojim chlapom.
Odpovedať
:-) Mne sa nedarí "vycvičiť" ani mamu a nie to ešte svokru :-) ...Inak asi by mali vždy pri svadbe dačo také podpisovať aj rodičia oboch.... že nechajú žiť a nebudú sa starať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vincp zobrala som si priklad z tvojich slov :D ...neskutocny problem sme mali s ,,buducou" svokrou, ale tak asi to inac nebude, synacika ma len jedneho :D ... joooj toto som potrebovala precitat si nieco fajn, co ma ukludni :)
Odpovedať
Profilova fotka
@leknazv Si ma pobavila to fakt sa stará aký mal sex?:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@reni1512 dakujem :) ak nechceme urobit zo svojich partnerov polosiroty, prip. vdovcov (s velkym nadnesenim), tak je podla mna na mieste naucit sa zit vedla seba (co znamena nie spolu :)) chapem vsak, ze nie kazdy ma svokru, kt. sa da nejako zargumentovat. Len mi to pride fer byt uprimna (nie drza ani nevdacna) a nebude moct povedat, ze som intrigantka, ktora jej jedno povie a na druhe nahucka syna. Ja s tou mojou vychadzam teraz uplne v pohode, vzdy mame o com pokecat a temy, ktore viem, ze by nerobili dobrotu jednoducho nespomeniem - co ona pochopila a tiez ich nespomina. Povedala som si stare zname, co ma nezabije , to ma posilni...a taku radost jej predsa nespravim :D
Odpovedať
Profilova fotka
@vincp ked budem mat cas trosku napisem ti do IP :)))) si super :D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?