Ako sám dobre vyspať v piatok pred svadbou?

Včera som spala do pol štvrtej, dneska do jednej a potom ešte asi 2 hodinky... Nechcem byť na svadbe unavená a s kruhmi pod očami, ale spánok nie a nie prísť... Máte nejaké typy a triky ako zaspať a spať?
Odpovedať
Profilova fotka
Ak máš niekoho kto užíva Neurol, tak ho popros o jednu tabletku, je na ukľudnenie nervového systému a zväčša ho užívajú ľudia s vysokým krvným tlakom. Jednorazovo by to nemalo ublížiť. Moja budúca svokra ho užíva keď má problém so spánkom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne pomôže aj pohár vínka :-D alebo v lekárni dostaneš Persen - ja som zvykla občas ten, je bez predpisu.
Odpovedať
Persen bude fajn, ma rastlinne vytazky, nie je to az taka chemia :)
Odpovedať
persen alebo benosen....ale ak moc premyslas nad sobotou tak ti mozno ani to nezabere....
Odpovedať
Profilova fotka
neurol je sice na predpis ale je dobry, ja po nom v pohode zaspim do pol hodky a mamina mi obcas da tabletku ked idem letiet alebo tak a neviem den pred tym zaspat :-) ked som robila aupair obcas som od vycerpania nevedela zaspat a neurol mi pomohol...a vobec nie som na nom zavisla alebo tak
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa tiež tohto veľmi bála, no z celotýždňového vybavovania a behania a dolaďovania som bola vždy večer taká unavená, že som hneď zaslala..a tiež som sa strašne bála, že nezaspím v piatok večer, no okúpala som sa a okolo 11-tej som v pohode zaspala a vstala ráno o 7.15 hod..:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?