Ako sa postarať o malé bábo počas svadobného dňa?

Idem sa vydávať zhruba o mesiac a pol, a máme malé bábo, V deň svadby bude mať 3 a pol mesiaca, kojím ho, sobáš máme o 15.OO hod. Ako by ste riešili čo s ním počas svadby? aby bol doma s niekym a ja by som chodila ho kojiť? alebo aby bol tam? vôbec neviem, dosť sa bojí cudzích ľudí, ďakujem za radu
Odpovedať
Ahoj. Moja sestra mala teraz na svadbe malú dcérku - necelé 4 mesiace. Obrad sme mali vonku, taktiež poobede a pekne vydržala tichúčko so svojou mamou na rukách sedieť po celý čas na stoličke. Ja by som to riešila buď sestrou alebo sesternicou. Ak by Ti malá spala tak by mohla za ten čas byť v kočíku - nenapísala si, kde máš svadbu, či vonku, alebo v kostole. Ak v kostole, tak by sa mohla kočíkovať vonku pred kostolom. Ak kojíš tak by mala byt pri Tebe čo najbližšie. Alebo ak by bola priamo počas obradu hladnučká - dá sa to v prípade núdze poriešiť Nutrilonom. Sestra tiež kombinuje kojenie s dokrmovaním. Nemusíš sa báť, že keď jej ponúkneš fľašku, prsník už odmietne. Teraz dostaneš na trhu špeciálne fľaše "Natural flow", ktorá dokonale kopírujú matkin prsník (stojí cca 4€). Sestra nám dokonca celé doobedie robila komplet svadobnú výzdobu. Prišla sesternica, keď bola malá hore, tak ju ponosila, sestra za 10 minút nakojila, potom zasa kočíku pospala. Ono, keď je ochota a má Ti kto pomôcť, dá sa všetko. To je ešte maličké bábo a určite budeš aj Ty pokojnejšia, keď budeš vedieť, že je pri Tebe nablízku.
Odpovedať
nepises ako dlho planujes svadbovat.. xces do rana? a ak sa boji tak by som ho nechala urcite so mnou.. neviem tiez aku formu svadby planujete, ci tam bude hlucna hudba, alebo mate komorna malu svadbu.. vsetko zavisi od toho, ja by som ho sameho urcite nenechavala, mala by som ho tam, prip. ak mate svadbu v nejakom hoteli, mat ho na izbe s maminou alebo niekdym a chodit kazdu aspon hodinku za nim.. zavisi od viacerych okolnosti.. drzim vam palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kamoskina mala mala na ich svadbe tristvrte roka (viem, ze je to viac ako vasa, ale aj tak bola este dost mala) a bolo to uplne bezproblemove svadobne babatko. Mala ju na starosti kamoskina mama, ale kludne pobudla aj s inymi ludmi s rodiny, kamoska casto ani nevedela, kde sa mala nachadza. Cely cas bola spokojna, vysmiata. Neviem, ci ju chodila kojit do izby (mali svadbu v penzione) alebo snad mala odsate do flasky, ale asi to bolo v pohode. Vecer je dali spat do izby a mali baby monitor, ale chodievali ju aj pravidelne kontrolovat a ona celu noc prespinkala. Spala v izbe kamoskinych rodicov, aby si mladomanzelia aspon trosku pospali. Tvoja je mensia, co je mozno v niecom nevyhoda, ale dobre je aspon to, ze dlhsie pocas dna spi. Takze ju zver tomu clenovi rodiny, ktoreho pozna najlepsie, rozhodne je vezmi so sebou, spinkat moze v kociariku a ak aj nahodou nemate v mieste hostiny moznost prenajat si izbu, urcite sa najde aspon nejake tichsie zakutie (odlahlejsia chodba, nejaka prilahla miestnost), kde by mohla spinkat v aspon trosku vacsom klude. A ved babatka ked su unavene vacsinou zaspia kdekolvek, nie? Neboj, zvladnete to, len ju vezmi so sebou, ved mamka sa vydava len raz za zivot, tak aby to nezmeskala :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?