Ako prezivaju predsvadobny stres vasi chlapi?

Ahojte zienky. Podelte sa somnou ako zvladaju alebo zvladali stres pred svadbou vasi chlapi. S mojim sme ako na hojdacke. 6 mesiacov do svadby a ja som s mojho na nervy, chvilu je dobre a za par dni hadky a ticha domacnost na par dni a to za malickosti. Moj je strasne urazlivy clovek a ja zas tvrdohlava a tato kombinacia je vrazedna. Vsetci naokolo ma upokojuju ze po svadbe uz bude pokoj a ja som si tym nie taka ista... poradte co robit....
Odpovedať
Profilova fotka
:-D Stres mám iba ja on lebo ja mám predstavu všetkého a on my všetko len odkýva :-D čo chlapi oholia oblečú a idú, ja musím riešiť šaty,vlasy,nechty,fotky,oznámenia,farebnosť.Do svadby máme tiez 6 mesiacov a zatial mám zajednanú len sálu a fotografku a vybraté obrúčky ale kluuud hlavne sa nehádajte ani sa nenazdáte a budeme mať po.
Odpovedať
taky tak ako ivettstar :D .. ja navrhnem od kývne hlavou, alebo povie že či áno alebo nie :) .. zatiaľ sme v norme :) 8-) 8-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
No ja mam pocit,že u nas je to isté. Do svadby 4mes a my akoby sme sa vzdalovali od seba.moj je taký akýsi furt nervózny, ale že by to bolo svadbou? Veď on starosti nemá, všetko riešim ja. Tak neviem.
Odpovedať
My máme do svadby 7 mesiacov a musím ho pochváliť. Na začiatku som od neho chcela iba aby vybavil hudbu a foto ale potom ho to organizovanie chytilo. Spolu všetko organizujeme, vybavuje spolu so mnou, čokoľvek vymyslím on mi povie svoj názor a dohadujeme sa spoločne, dokonca svadobné oznámenia vybavoval sám, hľadal ktoré sú krajšie.. Aspoň vidím, že to berie zodpovedne a so všetkým mi pomáha :-)
Odpovedať
Aj ten moj pomaha :) vybavuje, vytelefonovava, chodi na stretka s dodavatelmi, ak ja nemozem..proste fakt sa snazi :) dokonca mi povedal, ze on uz sa na svadbu tesi :D
Odpovedať
Jooj dievcata, moj ma stale cas, mame do svadby 4 mesiace, okrem ineho zijeme v zahranici, domov pridem az o mesiac, on dokonca neskor a on si mysli, ze sa vsetko zariadi potom :) takze co mozem, riesim cez emaily, najlepsie je, ked mu dam zo vsetkeho na vyber tak 3-4 moznosti, z ktorych vyberieme jednu spolocnu a vybavene ( napr. Oznamenia, tortu, obrucky...). A ked sa napriklad spytam cez den na 2 veci ohladne svadby tak mi povie, ze zlatko dnes uz stacilo na svadobnu temu. Asi je z toho nervoznejsi ako ja ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?