Ako na plač?

Baby, poradte nieco, ako predist plaču na obrade. Ja plačem aj na cudzich svadbach a desim sa toho, ze na tej svojej to nezastavim! Poradte nieco na stres, emocie... nejake tabletky bez predpisu?
Odpovedať
1
2
ja placem na kazdej jednej svadbe...fakt...aj pri dojimavych filmoch, atd.. . Ale na vlastnej svadbe som neplakala - zafungovala asi psychika. Neustale som si hovorila, ze sa nemozem rozplakat, lebo sa mi rozmaze make-up, som stredobodom pozornosti, fotograf aj kameraman ma sleduju, proste nemozem. Nechcela som totiz, aby to potom bolo na kazdej fotke a videu, kedze plac je pre mna taka intimna vec...trocha sa zanho hanbim. Tak som sa silou vole nerozplakala... aj ked dojimavych momentov bolo dost :) a pochybujem, ze su na to nejake tabletky...ked, tak len nejake utlmujuce a take by som na svadbu nechcela.
Odpovedať
Profilova fotka
@moniq23 no tak to som si vravela aj ja, že budem revaaaaať o dušu :) ale neboj, nebudeš! ja tiež plačem pri všetkom ale na svojej svadbe na to jednoducho nebol čas :) šlo všetko tak rýchlo a ani si to neuvedomíš a už budeš pani :) a vlastne mne vyšla 1 slza (ale skôr ani nevyšla, len sa mi zahmlelo pred očami) , keď sme mali odobierku a naši nám išli dávať krížiky keď sme kľačali, ale nedojalo ma to ale keď moje super kamošky žačali spievať "zbohom ostavajte, mamičkine prahy..." Ďalej asi poznáte :) a to ma tak dojalo, len som sa kukla na baby a že taký šok...nemyslela som si, že akúrat tu príde slza :) no a ďalej to šlo už bez sĺz :) a hlavne rýýýchlo :) neboj nič na plač nebudeš ani myslieť :)
Odpovedať
@moniq23 Ako spomínali kočky, nebudeš mať na slzy čas :) mne tiež prišlo do plaču keď som drahému dávala pierko, ale ustála som to. Tabletky ani nič iné si nedávaj. Sesternica, doktorka, mi poradila, aby som si dala za jeden :) aj keď nebudem vedieť zaspať, aj keď budem mať stres. A keďze vôbec nepijem, tri malé glgy so mnou spravili divy :-D
Odpovedať
@lucy_ms len s tým pitím treba opatrne, lebo keby kňaz/oddávajúci zacítil, že si pod vplyvom alkoholu, môže sobáš vyhlásiť za neplatný :) ani zo svedkov nesmie byť cítiť :D
Odpovedať
ja placem na inych svadbach, pri filmoch, pri pripravach som si niekolkokrat poplakala dojatim....a na svadbe nic :D parkrat to na mna islo, ale vzdy som to uspesne potlacila...par slz mi vyhrklo pri gratulaciach, ked plakaly mamy aj babky dojatim ale to bola len chvilka...sama som bola prekvapena....uvidis, na vlastnej svadbe je to ine :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa pridávam k dievčatám, tiež som typ, ktorý pri všetkom plače, ale na vlastnej svadbe som sa len usmievala :) mala som podmienku,že žiadna polhodinová odobierka, ktorá by hrala na city, ale jednoduche podakovanie, a tak som sa tomu vyhla :) a v kostole taktiež, proste na mojej svadbe to na mna neprišlo :)
Odpovedať
ja som mala problém udržať sa iba pri odobierke, ale nakoniec to boli iba slzy na krajíčku :) inak som to brala všetko s úsmevom :) :) aj keď boli ostatní uplakaní ja som sa usmievala. Možno ti vaša svadba príde inak dojímavá a nebudeš mať potrebu plakať... ja som to takto aspoň pociťovala :) :) a ak sa aj stane, že príde pár sĺz tak sa svet nezrúti :) nech má pre istotu družička make up v kabelke ;) ale budem držať palce :) !!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som na svadbe nevypustila ani slzicku, hoc zenich a rodicia plakali, .....ja som sa stale usmievala :-) inac kdesi som citala alebo pocula, ze ak bude chvilka na plac, alebo ze ked sa uz slzy deru tak si pocitaj na svojej svadobnej kytici lupene allebo kvety, proste nieco.........a hned ta plac prejde..........Ja som si to vyskusala na ocovej 50-ke a veru funguje to :-) vela stastia prajem, a malo slz :-)
Odpovedať
@monikajanicko tak tak, nachvilu vypnut, nesustredit sa na to, co sa deje a mysliet a sustredit sa na nieco ine....len to neprehanat, aby sme neprepasli chvilku, kedy mame povedat to nase ANO :D
Odpovedať
Profilova fotka
no baby, ja som zas tip, ktory neplace stale, ale rada si pri filme, bo dojimavej scene poplacem.. ale moja svadba bola ,,vrazda citov,, ked organista zacal pri obrade spievat piesen ,,mama,, a ja som na nu pozrela, potom na segru, ktora sla citat modlidby, tak to bol konec... :D taky plac som spustila, ze dovi dopo.... na odobierke som sa este drzala, ale toto bolo nad moje sily.. a to som si po odobierke vravela, ze plac uz nebude... naozaj nikto podla mna nevie ovpyvnit, co sa bude diat a ako to clovek bude citit, ja som to citila a tak bol aj plac... a na kamere to vobec nevadilo, ved poplakat si najstastnejsi den v zivote je predsa dovolene, nie??? to ze som si rozmazala make up mi nevadilo tiez, ved som sa pred vstupom do saly upravila.. inak s tymi tabletkami ti neporadim, pretoze neverim, ze nejake pomozu, jedine ta este viac dostanu do pochmurnej nalady, ale keby si das marianku, tak plat zarucene nebude, jedine ak by od smiechu... :D
Odpovedať
Profilova fotka
@moniq23 Ja som mala tiež tieto obavy. Na odobierke som sa nejak držala a aj v kostole. Do momentu kým som nezačala čítať tú prísahu či teda ako sa to volá. Ako nerozplakala som sa doslova, ale triasol sa mi hlas a už už som mala na mále. Ale nejak som sa snažila to aspoň ako - tak udržať pod kontrolou. Musíš sa len pozitívne naladiť a nebáť sa :-) Držím prsty :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa priznam, plakala som. a mam aj kopec uplakanych fotiek a aj video. nepomohla som si. upozornila som na to kozmeticku a aj manzelovu rodinu, aby si nemysleli ze ho nechcem ked budem plakat :) a snazila som sa neplakat. ale tym ze som naozaj odchadzala z domu (a az po svadbe som oficialne spala inde ako doma mimo dovoleniek a pod.) tak mi bolo tak, ze to neslo inak. a este sme si aj pisali svoju odobierku, nie nejake tie tradicne veci, ale zo srdca co sme chceli povedat rodicom a najblizsim (kedze sme to mali len v najblizsom kruhu). vedeli sme co tam je a uz pri pisani som plakala. ale ked to svedok cital, nedalo sa pozriet na drahych a neplakat. a ver ze plakali vsetci, aj moj otec, na ktorom sa inak brva nepohne, aj svokor, tvrdy chlap. moje odporucanie...ak uz to nevies zastavit, nehaj to tak. svedok nech ma po ruke vreckovku na utretie ( a na odobierke ju veru daval aj svokrovcom, ktori si mysleli ze nebude treba).
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj, ja som presne rovnaky typ a tiez sa bojim ze budem cely svadobny den plakat :-) Ale tabletky by som neriesila, maju velmi vela vedlajsich ucinkov, to je podla mna este vacsi risk. Vsetko sa deje len v hlave :-) A vlastne vsetky dojimave veci uz mas za sebou - ze tvoj priatel prisiel nato ze ta miluje, chce s tebou stravit zivot, ze ta poziadal o ruku, ze ste to oznamili rodicom, ze ste pripravovali svadbu - vsetko dojimave uz mas za sebou a zostava ti len krasny den kedy sa budes na vsetkych usmievat, ked sa to cele odohra. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@erika04 presne ako ja :-) a neplakala som :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte dievčatá, tak tohoto sa strašne bojím, že prerevem celú svadbu. Ja som strašne citlivá na takéto veci. Ale určite netúžim mať oči červené a opuchnuté na vlastnej svadbe :-D kvapky na podráždené oči to istia ale ešte radšej by som sa tomu vyhla. čo radíte?
Odpovedať
Profilova fotka
baby, neuverite.. ale moja mamina ma tesne pred vstupom do kostola objala a taky plac spustila , ze sa cela triasla a donutra potom isla uplne rozmazana a ani nevie ako si sadla na miesto... moj tatino ked ma bral k oltaru takisto tahal nos a ja len velky usmev na perach... nerozumiem tomu, lebo tiez pustam slzicky pri dojimavych veciach a na sesterkinej svadbe som si to vynahradila- tam som plakala aj za nu:D jej to tiez vtedy neslo.... pravdepodobne su to nervy ktore "zabezpecili" ze slzne kanaliky sa stiahli od nervov ako aj moj zaludok a neprepustili slzicky...
Odpovedať
presne pre toto nechcem žiadne romantické a ľútostivé odrhovačky od odobierky až po posledného hosťa! :D
Odpovedať
Profilova fotka
@weeroni dufam že aj mne stres zablokuje slzy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to su slzy stastia tie su povolene ;-) a z jednej slzicky sa makeup az tak nepokazi :D
Odpovedať
Profilova fotka
@klaudika696 u mna to ale zvyčajne nieje len jedna slzička :-D ale vodeodolny make-up to istí :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Baby ja som rumádzgala na bratovej svadbe a pri predstave ze spustím to isté na svojej :-O , celé oči rozmazané a nos červený no úžas fotky, takze netušim čo budem robiť aby som to ustála, asi si tiez jeden hrknem :-D :-p
Odpovedať
mna dojalo ked mi gratulovala jedna kolegyna. slzy ako hrachy ani som nevedela ze ma fotia ale tato dojata fotka plna emocii je jedna z najkrajsich z celej svadby. netreba sa bat slz. ved je to krasne. a kvalitny make up par slziciek prezije bez ujmy!!
Odpovedať
Profilova fotka
treba dobrý make-up-ine ti asi nepodari.ja som sa bala,že sa rozplačem a preto som zakazala mojej sestre,aby mi spievala zhudobnenu verziu Modlitby za staršiu sestru od Rufusa,ktorú spieva nas zbor. Žiaľ môj zákaz sestra ignorovala a dokonca zatiahla do toho aj najmladsiu sestru,cize celú piesen som prerevala,ale nelutujem to.Som rada,ze to segry urobili a neposluchli ma. A som rada,ze moja sikovna kozmeticka o tomto prekvapku vedela a prisposobila tomu make-up.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@j_ank_a to je "zabijacka" piesen.ked som ju pocula zjezilo sa na mne vsetko,co sa dalo zjezit :-D a revala som ako tur a to som bola len ako host. vlastna ma este len caka,takze si ju pojdem castejsie napocuvat,nech ma to znova tak nedojme,lebo ja sa za plac hanbim a som obrovsky placko.vacsieho asi ani niet. na mna ked niekto zvysi hlas uz mam slzy na krajicku.lucenie u mna neprichadza do uvahy.
Odpovedať
vidim,ze kazda ste tu so svojim placom vysporiadane. ja by som ale vazne potrebovala akutne nieco na plac.neexistuju nejake cvicenia ako sa ovladat a pracovat s placom?robi mi problem lucenie.ked sa mam lucit s rodicmi alebo surodencami na dlhy cas,tak uz den predtym neviem zastavit potoky slz,cely den prehnackujem.hanbim sa za svoj plac,lebo nikto neumrel a ja sa neviem ovladnut.
Odpovedať
Profilova fotka
smiechom... ja som sa naucila namiesto placu smiat sa... ked som isla skocit zo 6 metrov vysokej skaly do 10 stupnovej vode (na raftingu v Slovinsku... aby ste si nemysleli ze som blazon co sa chce zabit) tak som sa zacala rehotat... ale skocila som... takisto som sa presmiala celu svadbu... skuste to... je to uvolnujuce a lepsie ako plakat
Odpovedať
@slniecko311 vitaj v klube, ja si teraz pozerám pesničky aké chcem na obrade v kostole a počúvať ich inak ako s vreckovkami pri sebe sa nedá. ja revem pri filmoch, aj pri reklame. aj keď na ulici vidím hrať nejakého spoluobčana, ktorý sa snaží niečo zarobiť.... nedávno som bola vonku a išli sme okolo reštiky kde bola živá hudba a ja plač. drahý na mňa kukal či som už ozaj neni kompletná. no horor :-D a to ani nehovorím ako som prerevala KOMPLET celý obrad všetkých kamošiek aj sestrin.... noooo svojho sa totáálne desím, že ani k oltáru neprídem, sa tam niekde zrútim a budem smrkať
Odpovedať
Profilova fotka
baby sorry malo byt vody v tom mojom prispevku... nabuduce si to precitam co som napisala... uz som sisi :-) a ja som bola pri pesnicke od Coldplay na zaciatku dojata a potom som sa zacala usmievat a cely zvysok dna som sa len usmievala a smiala...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte. Ja som taká istá. :) Bojím sa, že isto budem plakať doma pri odobierke, potom aj v kostole a pri gratuláciách. Neviem, možno nakoniec budem nervózna, tak plakať nebudem. Plakala som aj na stužkovej, keď som čítala príhovor k otcovi. Tak sa mi triasol hlas, že som to ledva ustála. Vtedy mi tato povedal, že mal čo robiť, aby sa aj on nerozplakal, ale že sa snažil myslieť na niečo iné a to pomohlo. :)
Odpovedať
Antistresové voľnopredajné TBL sú Guajacuran - obsahujú účinnú látku guajfenezín - ten účinkuje ako anxiolytikum, ale myslím si, že plač a ostatné emocionálne záležitosti ti to neporieši, len zbaví trémy (veď kecať do mikrofónu nie je žiadna sranda)... ale keďže sa týka o svadbu, alkohol a guajfenezín? nekombinovala by som to, lebo nemyslím, že sa v deň svadby chceš ostať na interné (nežiadúce účinky a tak)... ja som tiež plačko a pôvodne som myslela, že budem plakať tiež, ale zmenila som myslenie... načo plakať? na manželstvo sa máš tešiť, je krásne že niekoho nadovšetko ľúbiš, a sľúbiš mu lásku .... tak začni sa tešiť... ja si stále poviem len mysli len sľub a už mám úsmev na tvári, lebo je to niečo nádherné a fakt sa neviem dočkať... o žiadnu tragédiu sa nejedná (beriem si dobrého muža) a už teraz rodinke vravím, keď majú slzy v očiach že kľúúúúúúd, veď sa máme tešiť... hlavne je to o psychike podľa mňa, tabletky ti nepomôžu... čoho sa stále bojím je vypytovanie, ale to mi poradila jedna známa, že vypnúť... nepočúvať, neriešiť, v hlave mať nejakú pesničku a tú si prehrávať.... ešte horčík je fajn na stresové stavy, ale dievčatá - úprimne? svadba nemá byť jeden veľký stres, ale jeden nádherný veľký deň... ja so snúbencom nebývam, tešíme sa na všetko naše poprvé a je to takto lepšie (aspoň pre nás)... a okrem toho, všetky nevesty ktoré boli prehnane "v svadbe" - v daný deň sa netešili, boli nervózne a chceli aby to čo najskôr skončilo... ale nevesty, ktoré boli nad vecou, tešili sa nato, nestresovali, k oltáru išli s jedným veľkým úsmevom a tie svadby boli podľa mňa najlepšie..., takže neplač, žiadna tragédia to nie, je to niečo úžasné ;)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?