Aj vy máte problém zaspať?

Profilova fotka
O 20 dni mam svadbu a ked si vecer lahnem, citim napatie, mysel mi beha po svadobnych zalezitostiach, proste sa mi neda vypnut... ako aj teraz napr. ;-) zajtra je pondelok a ja tu strasim... Aj Vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@werbar ahoj, je to uplne normalne, ja som tiez dobre nespavala asi mesiac pred svadbou, stale mi myslienky behali, ze co mam este urobit, pripravit a pod. :)
Odpovedať
skú doplniť každý večer pred spaním horčík a vápnik. ja beriem vitamíny doplnené ešte aj aj o D3 vitamín. Ukľudňuje to a lepšie sa zaspáva, keď ja straším v noci lebo neviem zaspať (ja mám zase malú dcérku a niekedy mám všetky možné stresy) tak si idem dať vitamíny a zaspím ako mimino..... za skúšku nič nedáš a hlavne, neubližuje to!! :)
Odpovedať
Profilova fotka
tak dakujem uz sa to inac zlepsilo, o dva tyzdne sa vydavam a je to na dobre ceste ;-)
Odpovedať
alebo vecer caj z medovky, fajne vonia a ukludnuje, mne pomaha ;).
Odpovedať
Profilova fotka
@werbar pokiaľ sa naozaj potrebuješ vyspať a poriadne dať celému telu oddýchnuť, najlepšia je valeriána lekárska- je to bylina, silná a ukľudňujúca. Je možné ju dostať v lekárňach alebo v bylinkových obchodíkoch :)
Odpovedať
Profilova fotka
ani mne sa posledne dni neda spat.. mam zapnutu TV, uz uz zaspavam a ked ju vypnem tak sa mi neda spat :/ moj drahy si v pohodicke pri mne odfukuje a ja sa prehadzujem dovtedy, az kym sa neprebudim a zas nezapnem telku a nezaspim pri zapnutej a ona sa potom nastastie vypne sama (mame to tak nastavene).. vyskusam tie rady, co tu pisali ostatne kocky, o tyznde idem do skoly a fakt sa budem potrebovat vyspat v noci.. alebo je to aj stres zo svadby, lebo sa mi sniva o svadbe :)
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne sa sniva o svadbe, ale uz sa to zaspavanie nastastie zlepsilo aj bez podpornych latok ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?