Som tu nová - zuzkaigorkova

Profilova fotka
Ahojte babeny :-) tak ako kazda jedna z nas aj ja som sa sem zaregistrovala z dovodu, podania informacii z prvej ruky:), ktore nam urcite pomozu pri planovani nasho najkrajsieho dna:)tesim sa na vase rady a nazory:) zuzka
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkaigorkova ahoj,tak ta tu vitam medzi nami :)))) ja mam svadbu v auguste,tak mozme si spolu pisat a menit si predstavy,rady a mozem sa spolu tesit na nas velky den "D" :)))
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj:)dakujem:)my mame zatial predstavu zaciatkom septembra ale uvidime este po novom roku sa do toho pustane naplno:) :-) a kde budete mat svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
moje predstavy tiez boli ze september, ale ked som sa pustila do vybavovania, tak som zistila ze vsetko je beznadejne obsadene ]-( co sa tyka kamery, fot, alebo saly, dj... ziadna sanca najst aspon jeden vikend volny...tak je nakoniec z toho august :-)
Odpovedať
@zuzkaigorkova vitaj medzi nami. :-)
Odpovedať
@monicatko september je najvychytanejšií mesiac roka. Ja mám asi štastie, lebo všetko čo som chcela bolo voľné. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkaigorkova Zuzi, vitaj...ani nevies ako si ma potesila...my tiez planujeme svadbu v septembri (asi na konci mesiaca) a tiez este nemame dokopy nic. Len saty :D ale priznam sa, ze som fora uz ani necitala, lebo niektore baby uz teraz maju na september pomaly vsetko vybavene...tak ma z toho chytal mensi stres...som rada, ze sa nasiel aspon jeden par, ktory rovnako ako my zacne vsetko riesit od januara :) Koniec, koncov moja kolegyna mala svadbu zbuchanu za dva mesiace a bola to krasna svadba :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mojej svagrine stacili 3 mesiace tiez zacali riesit v decembri a svadbu mali v aprili;) a vsetko im vyslo;) tak som rada ze aspon niekto je na tom podobne;))a kde budete mat svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
My máme svadbu v júni a uz teraz som mala problem zohnat dobreho fotografa :-( bratovi stačili ked sa zenil dva mesiace na vybavovanie,ale záleží od toho čo konkrétne človek chce. ja som vždy túžila o výnimočnách fotkách zo svadby :-D :-D :-D a uz som bola nedávno nešťastná že nikoho kto také fotky vie spraviť podla mojich predstav ani nzozeniem, našťastie som ešte jedneho fotografa zohnala.... :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to som rada, lebo to bude aj moj kamen urazu...fotograf...:(zatial ma nikto nejako neostlnil tak musim hladat este...snad najdem:)a kde mate svadbu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?