Som tu nová - vcelickamajka

Ahojte, som Maja mam 25 rokov s mojím drahým sa poznáme 1 rok a pol. Po pol roku co sme boli spolu tak ma na moje narodeniny prekvapil zásnubmi v kruhu priateľov všetko pripravil a ja som si myslela, že ide len o oslavu narodenín formou grill party. Teraz v júni (rok po zásnubách) sme si povedali, že svadba bude 5.5.2012. Predtým som mala vzťah 6 rokov ale nezažila som toľko čo za rok a pol s mojím drahým. Je super chlap aj do voza aj do koča. A teším sa, že môžem s Vami zdieľať predsvadobné prípravy... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@vcelickamajka vitaj a ver tomu, ze si na tejto stranke vybudujes silnu zavislost ;-) :-D my planujeme svadbu asi o dva tyzdne skor ako vy, ale tiez je to na jar 2012 ;-) a uz mate aj nieco zajednane?
Odpovedať
Ahojte všetci , som Katka mám 27 rokov a onedlho budem mať svadbu, a už začínam mať z toho riadny stres :-) ako ste na tom boli vy?
Odpovedať
caute baby stresssss ziaden nemam skor sa teším ver tomu ze vsetko treba z úsmevom a nerobit si z toho veľku hlavu, lebo ak budes chciet mat vsetko tip top a nieco ti nevyjde budes z tohov velmi sklamana nechaj sa viest časom a vsetko pride postupne.... ja nemam este nič skoro zadovazene, len máme miesto a skupinu ktorá bude hrat ostane nic, v kostole bude u mna odkiaľ pochadzam, hostinu zadovazi restika uz len si povedat čo, najhorsie co budu pre mna su saty lebo sa bojim ze si nebudem vediet vybrat a nic sa mi nebude lubit..... to je najhorsie a nasledne ako budem mat vlasy to je fakt pre mna najdôlezitejsie asi, este som v zivote ziadne saty nemala na sebe a uz by bolo aj na čase nieco zhanat ale az tak september oktober začnem.... :) a vy ako????
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?