Som tu nová s nickom zuzanaech

Profilova fotka
AHOJTE dievčatá, ja osobne som nerátala, že sa do niečoho takéhoto pripojím :-) Teda myslím SVADBU...mňa to síce čaká až v auguste budúceho roku, no viem si predstaviť, že nič nebudem stíhať...mám novú prácu, nové povinnosti, takže čas ujde ako voda...zrejme sem budem chodiť často, potrebujem akúkoľvek skúsenosť. Tak nám všetkým budúco-ročným želám pevné nervy a veľa radosti aj pri tak ťažkej úlohe ako je organizovanie vlastnej svadby ;-) Jémine, ja sa idem vydávať...Sila... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanaech ahoj vitaj medzi nami, keby nejake otazky, nejasnosti - vsetko tu najdes, ale ze uplne vsetko....
Odpovedať
Profilova fotka
Si zlatá, ďakujem pekne, zdá sa, že je to super vec takto si radiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanaech je to tu uplne super, na kopec veci prides, co vlastne vsetko treba, ja som bola donedavna uplny laik v tomto ale teraz uz viem aj na co su dobre druzicky, comu som nikdy nerozumela...
Odpovedať
Profilova fotka
hm....zatial je to pre mna tiez nove, ako pises. Ale ked mam cas, tak tu browsujem... Ty ides mat druzicky mimochodom? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanaech ano ano, ked som zistila ze su to vsetky slobodne dievcata na svadbe, tak ich tam budem mat kopec, urcim si jednu hlavnu, ktora mi bude asistovat s vyzdobou, kvetami a satami, pri odcepceni a tak... no a zvysne budu chytat kyticu, ale nejdem ich riesit v style rovnake saty, dam im len ine pierka aby ich bolo poznat. mam tam totiz vsetky kamosky co mam od detstva a ja sa prva idem vydavat, takze budu vsetky slobodne, bude ich asi 12.
Odpovedať
Profilova fotka
Fu tak dost :-) Ja chcem mat len svedkynu. Ale jasne, ak mas tolko kamosiek, je toto ten naj fér spôsob :-) A ako si riešila výber svedkyne? Ja mám jednu kamosku, ale kedze sa s nou nestretavam casto, dost ma trapi, co mam robit. Ci to navrhnut jej, alebo to nechat tak a zavolat si brata...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanaech no ja budem mat na svadbe len znamych a kamosov, z rodiny len tych najblizsich,lebo sa s nimi nestretavam, tak naco ich pozyvat len zo slusnosti. no a tym padom ze tam mam vsetkych kamosov a kamosky som mala problem presne ako ty so svedkom, aby som niektoru neurazila, alebo aby neboli rozbroje som sa rozhodla dat si za svedka sestru, predsa mi je najblizsia, a zvysne dievcata budu na rovnakej urovni ako druzicky. segra je mladsia skoro o 5 rokov, ale myslim ze je to najlepsia volba. no ak ty mas len jednu taku paradnu kamosku a velmi dobre sa poznate, tak by som dala ju, ale ak sa s nou nestretavas neviem teda aky mas s nou vztah. ci tvoj brat predsa len nevie o tebe viac ako ona. a ides ju pozyvat?
Odpovedať
Profilova fotka
Ha...no ved to riesim. Boli sme ako sestry..Len teraz sa stretavame dvakrat do roka a ja neviem, ako to zmenit. Proste ona vraj nema cas, z roboty ide rovno domov, tam ma rodinu... No tak predsa len rozmyslam o tom bratovi. Myslim, ze by som ho potesila. Akurat som sa dnes s mojim drahym dohodla, ze ak sa mi neozve v najblizsej dobe, tak poziadam brata :-) Ale je to presne ako ty pises, ze ja tiez nechcem pozyvat len tak zo slusnosti. Predsa tam maju byt ludia, ktori sa s nami tesia, nielen nas trpia :-S A par takych by asi kazdy nasiel...Inak je to sila, ze ked si clovek nerozumie s niekym s rodiny, resp. sa nestretavaju. Lebo rodina by mala byt na svadbe, ale zase naco ju budeme pozyvat, ked si nemame co povedat...taka dilema, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanaech ale tak na urcenie svedka mas este kopec casu bohvie co sa stane dovtedy kym sa rozhodnes. a ta kamoska vie ze sa ides vydavat? ja sa nestretavam s rodinou, nemame take vztahy, hlavne z otcovej strany. on je z 9 deti a tie uz maju deti a tie uz maju deti... a niektorych som videla naposledy pred 15timi rokmi. tak som sa rozhodla ze s otcovej strany nebudem pozyvat nikoho, lebo sa nepatri niekoho ano a niekoho nie. namiesto toho som tam nasukala vsetkych ludi, s ktorymi sa stretavam stale a su mi velmi blizki. pre mna je velmi dolezite ze mi pridu kamaratky z detstva a ze sa konecne vsetky stretneme po sto rokoch naraz, lebo kazda je v inej krajine, inom meste.
Odpovedať
Profilova fotka
Mas pravdu, casu je este kopec... Ona to vie. A raz davno som jej povedala, ze by som chcela, aby mi sla raz za svedkynu. Ja som bola jej svedkynou. Ale vtedy sme mali uplne iny vztah... Lenze medzitym sa vela zmenilo. Iste, rozumieme si stale. Ale ja si myslim, ze ked sa priatelky maju rady, najdu si pre seba cas. Hoci aj mail napisat, alebo co. No nic, uvidim, co sa stane. Mozno sa to nejako doriesi :-) Inak rada by som vedela, preco si ste sa rozhodli mat svadbu v maji :-) Ak chces, napis mi to do sukromnej spravy... Ja ti potom napisem preco v auguste...ALe nie je to nic extra :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanaech mas to v poste :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?