Som tu nová s nickom slecna4041

ahojte:D ja sa chcem opytat ze ci si mame so snubencom urobit malu svadbu alebo velku tak do 100 hosti??? vobec sa nevieme rozhodnut....:( kedze moj snubenec nema rad oslavy tak on by bol najradsej keby mame malu svadbu....lenze ja mam zase taki problem ze moja mama sa mi vyhraza ze ak neurobime velku svadbu tak mi na nu ani nepojde:) lebo ona ma 8 surodencov a oco ma 6 surodencou tak si predstavte kolko ludi to bude na svadbe ....viem ze ten den by mal byt najkrajsi v mojom zivote , ale nechcem zase aby moj nastavajuci mi na svadbe furt dokola pripominal ze uz chce byt doma a nak je uz po vsetkom pritom ani tancovat sa mu nechce....somnou tancoval co sme dokopy spolu 3 roky iba 30 minut na jednej svadbe a to vse.....pre tento dovod si ani nevieme urcite presny datum.....urobit velku svadbu alebo malu len v kruhu najblizsich??? poradte mi:)
Odpovedať
@slecna4041 z tvojej strany zavolajte len surodencov tvojej mamy a otca s partnermi + starych rodicov a tvojich surodencov... a tvoj partner uz podla uvazenia... nebola by to ani svadba o svoch svedkoch ani velka o sto ludoch... len ti najnutnejsi... mozno sa niektori ujovia a tety urazia, ze nevolas aj ich deti ci vnucence a ani nepridu... a bude este mensia svadbicka... pripadne ak by sa vam to vyrazne okresalo, zavolate potom aj deti ujov a tiet... a kto sa bude po svadbe zduvat, ich problem... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Urobte velku nech to stoji za to :) my budeme mat do 70 hostí :) skuste urobit nejaky kompromis ,ak sa da...nieco okolo 50 hostí..:) drzim palce a mimochodom vitaj medzi nami :) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
môj priatel tiež nie je vôbec zástancom velkých svadieb a tiež chcel len niečo maličke ale kedže ma ma rád tak ustupil a povedal si že je to jeden deň a čo by pre mna nespravil, predsa si chcem a aj ty užit svoj velky den :) tak držím palce nech sa pekne zhodnete
Odpovedať
@vladulik1 dakujem pekne dufam ze aj moj ustupy a bude spokojny:D
Odpovedať
dakujem vsetky ste zlate:) zacnem sa mu liškat a uvidime ako to všetko dopadne.....ale tak verim na zazraky a dufam ze aj ja zazijem ten najkrajsi den v mojom zivote a to den ked si svojho milčika vezmem za manzela:D baby ste super:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?