Som tu nová s nickom princeznalia

Ahojte, ja sa vydávam v júli 2014, snažím sa naplánovať si vlastný veľký deň, tak aby som na nič nezabudla. :-N Budem vďačná za všetky vaše rady, pretože sa idem vydávať prvý krát, takže neviem čo ma čaká a či to vôbec stihnem. :-| Ale dúfam, že všetko dopadne tak, ako som si vysnívala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Cauko, ja ti asi velmi neporadim, pretoze tiez este len chystam svadbu(prva, ale aj posledna!!:)) a konkretny termin este nemame, ale bud posledny augustovy vikend alebo dalsi septembrovy. Pomaly si priebezne pozerame priestory, zvazujeme vyber knaza a kostola, a do dvoch tyzdnov by sme chceli mat hlavne toto vyriesene. a dalsie veci staci priebezne :) ja mam tu vyhodu, ze pred dvoma rokmi sa mi vydavala sestra, a ja ako svedok som jej pomahala s celou organizaciou, cize uz priblizne viem co a ako chodi. vy budete mat civilny sobas alebo cirkevny? kolko budete mat hosti? :)
Odpovedať
@minax budeme mať cirkevný sobáš a hostí určite viac ako 100 :D Ďakujem za dlhú odpoveď, keby niečo, rada poradím ja tebe :)
Odpovedať
Profilova fotka
A vy uz mate co? :) My sme akurat dnes definitivne rezervovali hotel, kostol a knaza tiez mame, takisto DJa, kameramana, fotografa a skupinu mame vybratu a predbezne dojednanu, ale do konca tyzdna chceme aj ich uplne vybavit, a ja si pomaly idem zhanat aj svadobne saty :) A z ktoreho mesta ste?
Odpovedať
tiež už máme všetky veci, co si spominala, saty sa mi siju a este nemame DJa, ale predbezne sme dohodnuty a ja pracujem na vyzdobe, pretoze sa neviem rozhodnut do akej farby svadbu zladit, :)
Odpovedať
Profilova fotka
a jakze pracujes? budete si vyzdobu robit sami? alebo sa len rozhodujes nad farbou? my budeme mat zaklad od hotela - navleky, organzu, obrusy, servitky, prip. nejake svietniky, a zvysok si dodekurejeme sami, takze tiez okukavam rozne internetove stranky a predbezne si znacim co by som skadial objednala. tak vela stastia pri rozhodovani :))
Odpovedať
Dakujem ;) vyzdobu si robim sama ale tiez nie celu len detaily ostatne mam cez agenturu ;) zatial som spokojna. Ale premyslam nad tou farbou- mne sa paci ruzova ale nechcem aby sa drahy hneval ze je vsetko ako v rozpravke s barbie. V tejto veci sa vazne nevieme dohodnut ;) vy mate do akej farby zladenu svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
a tvoj snubenec navrhuje aku farbu?? no a ukazovala si mu aj nejake foto svadby s ruzovou vyzdobou? lebo podla mna vyzera krasne, a pokial nemas ruzovu uplne vsade, tak to nevyzera ako barbiedom :D my chceme tmavomodru, lebo jednak mame salu, kde sa ta modra priam pyta, tam by ruzova, fialova a podobne farby ani nepasovali, a okrem ineho je to aj nasa najoblubenejsia farba cize my sme sa na tomto prave zhodli :)) ale tak zas kopec detailov si predstavujeme odlisne, tak dufam ze ho este prehovorim :D
Odpovedať
@minax o výzdobe sme sa v podstate ani nebavili, snúbenec povedal, že by bolo lepšie, keby som sa o výzdobu postarala ja, ale že čo budem potrebovať, tak mi pomôže. Pôvodne sme mali mať modrú s ružovou, pretože modrá sa páči jemu, ale vyzeralo to hrozne, tak radšej ustúpil a povedal, že je svadbu si treba užiť a že tú ružovú prežije. Tiež chcem len jemne ružovú, takú skoro do fialova, ale bledú. :-) My zase s detailami nemáme problém, miláčik súhlasí so všetkým, čo poviem :-D Držím palce, dúfam, že toho tvojho prehovoríš ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?