Som tu nová s nickom peml

Ahojte som tu nova, a planujeme svadbu na 13. maja 2013. Este sme absolutne nic nezajednali, kedze este len tento tyzden sme sa zasnubili. kadza rada od vas mi bude uzitocna.
Odpovedať
Ahoj, gratulujem k zasnubam ;-) Hlavne ako prve si zajednaj salu na hostinu, miesto na obrad, fotografa a hudbu (Dj alebo skupina) lebo toto sa velmi rychlo vychyta a nechces predsa vyberat z toho, co ti ostane ;-) a ostatne ma cas :-)
Odpovedať
ahojte, chceme sa uz zobrat teraz v maji,kedze us sme spolu 9 rokov, nechce sa nam cakat cely rok - a navyse nalpanujeme velku svadbu - tak cca do 60 ludi max. no zacala som pisat maily a volat hlavne ohladne saly, fotografa, kameramana a fary...fara uz je zajendana...takze super... mate skusenosti s DK trnava - je tam restauraica velmi pekne, robia sa tam aj svadby...fotograf sa mi velmi paci anton novotny, ale nie je to prilis drahe 580 eur? som rada, ze mozme aj takto popisat...a ze si mozme vzajomne pomoct... inak este sa mi podarilo zajdnat FS Lipka na zacepcenie, takze toho sa tiez tesim. papa pekne sviatky.
Odpovedať
ak chcete lacnejšieho fotografa, kuk na môj profil ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?