Som tu nová s nickom mickamonika

Profilova fotka
Ahojte, som tu nova a volam sa Monika. Chodim na tuto stranku uz par rokov strasne sa mi paci, myslim, ze je to najlepsia stranka co sa svadieb tyka :-) Len pred tyzdnom sme sa zasnubili s priatelom (Poliakom :-) ) ale ja uz pomalicky hladam inspiracie vsetkeho (aj ked mam vlastne uz vela obrazkov siat, vyzdoby, makeup-u, atd., hlavne z tejto stranky ;-) Svadby by sme chceli mat dve, nakolko zijeme v Anglicku tak civilny sobas tu v Uk a cirkevny na Slovensku, konkretne vo Zvolene, len este nevieme kedy. Cirkevny asi na nejaky september 2013 aby uz neboli take horucavy. Neviem si predstavit co ma vsetko caka kedze sa idem vydavat za cudzinca, co vsetko budem potrebovat a tak. Dakujem vam za kazdu radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Monika, My to presne tak isto planujeme najprv civilny, kedze zijeme tiez v zahranici a potom na SK cirkevny v Juni. Tiez nemame presny datum este, nechcem to velmi robit na dialku. Na civilny sobas dokopy nepotrebujes nic,len pas ci nejake ID tam kde zijes to si najdes. Inac blahozelam k zasnubam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Ericelli, dakujem za spravu ;-) Este stale nevieme datum civilnej svadby. A akurat dnes som sa dozvedela, ze v hoteli, v ktorom tu pracuje, by sme mali salu zadarmo, len za jedenie a pitie by sme zaplatili, ale dnes mu ponukli lepsiu pracu niekde inde tak ju zobral, takze zo svadby v hoteli nic nebude.... :-( No nic, budeme si to musiet inak zariadit... Ked budem mat nieco nove dam vediet ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?