Som tu nová s nickom lukur

ahojte volám sa ludka a s priatelom sme chceli svadbu v oktobri, kvôli predpisom dodrzať polrok pred uzatvorenim manzelstva bude svadba az v apríli (počkame kym prejde zima, kedže nam farar neumoznil nas vybrany termin,,,) dostala som sa tu nejako nahodne... a ako pozorujem, je to skvela stranka a určite si tu človek najde odpovede na svoje otazky :-) teším sa
Odpovedať
Profilova fotka
@lukur Ahoj! Gratulujem k zasnubeniu ;-) zaujalo ma to: "...kvôli predpisom dodrzať polrok pred uzatvorenim manzelstva bude svadba az v apríli..." To kto vydal takyto "predpis"?
Odpovedať
ahoj mishinecek, dakujem ku gratulacii :-) vraj biskupsky urad zmenil trojmesacnu dobu pred svadbou na polročnu... a farar sa ma pytal či to súri.. hmm keby som bola tehotna, asi by problém nebol... navrhol januar ( to mame strach kvôli zlym cestam - poľadovice, sneh, pretoze svadobčania budu cestovať aj 4 hodiny... takze uvidime ako to vsetko dopadne... ale mozno aj tak by sme nestihli oktober, bo som si to predstavovala jednoducho, kupit niečo na seba, vybaviť hostinu a jeto... lenze... okolo toho je este x vecí, ktoré som si ani neuvedomovala chi... skvela stranka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lukur Kokso, som nevedela, ze tam su este aj nejake "cakacie doby" :-D uffff, a ja ze najtazsie je vybavit salu snov a fotografa a vam este aj datum stanovuje farar. No teda :-D ale inak, vitaj medzi nami ;-) u nas sa ti bude pacit ;-)
Odpovedať
@lukur Ahoj, vitaj medzi nami :-) ozaj zvlastne predpisy...hm :-o Ale zase, aj do aprila to zbehne ako voda :-)
Odpovedať
ako je to s pierkami? komu sa davaju a komu nie?
Odpovedať
ako je to s pierkami? komu sa davaju a komu nie?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?