Som tu nová s nickom julinnka2

Profilova fotka
Ahojte .. nasa svadba je sice az 4.52013 ale pomaly zaciname s pripravami.. sme z presova takze ak mate tipy na fotografa a kamerama tak budem veeelmi rada ak napisete.. daaaaakujem :)) :))
Odpovedať
Ahojte! Tiez budem mat svadbu vo februari 2013 a zohanam kameramana. Citala som si o Zitnanskych ale tolko eciek za kameru a fotky si nemozem dovolit. Moja sestra sa minuly rok vidavala a ked sme to pocitali spolu kameraman ,dj, fotograf a starejsi zobrali cca 1500eciek a vsetko bolo fakt super. A myslim si ze video aj fotky boli na profesionalnej urovni, do dnes ich pri rodinnych oslavach kukame a smejeme sa. Posli mi nejako adresu kde mozem toho kameramana vidiet video . Dik.
Odpovedať
Profilova fotka
no nakoniec uz mame aj fotografku aj kameramana..... o Zitnanskych som citala aj ja .. veeeeela ludi chvalilo ich pracu ale tiez si nemozeme dovolit tooooooolko penazi aj ked by stali zato.. ale myslim ze fotografku mame super videla som jej pracu a myslim ze ma uzasne fotky a kameramana jeho pracu tiez poznam - tocil nasu stuzkovu, potom kamoskam tocim svadby a co som videla videa tak to bolo taktiez kvalitne.. to najhlavnejsie si myslim ze mame poriesene - hudba, video , foto, sala , kostol... :))
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?