Som tu nová s nickom javi234

Profilova fotka
Ahoj volam sa Jana a prihlasila som sa lebo tu je nekonecny zdroj inspiracie a tiez dufam, ze tu najdem baby, ktore budu ten svadobny zhon prezivat so mnou ;)
Odpovedať
@javi234 Ahoj čo všetko už máš vybavené?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mam vybavenu restauraciu, fotografa, DJa, kameraman, zajednany kostolik, rezervovane svadobe saty aj ked este mam moznost ich vymenit kedze prisla nova kolekcia tak uvidime ake saticky nakoniec budem mat... A ty mas co vybavene?
Odpovedať
Ahojte baby, ja som tu tiez nova. Svadbu budeme mat v juli 2012, a mam zatial zajednany len kostolik....
Odpovedať
@javi234 ja mám kostol, sálu, fotografa, kameramana, trochu z výzdoby ( návleky, mašle, banketovú sukňu,servítky, kamienky, poháre ...) šaty po polnoci, bižutériu, svadobné šaty mi prídu na budúci týždeň, oblek pre synčeka,
Odpovedať
@lucyque28 tak toho máš dosť málo, ked trošku zaberieš tak to doženieš.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucyque28 Ahoj no to by si mala veru pridat, ale zase nie kazda baba to preziva rovnako... Napr. ja mam svadbu 2.juna a este ma vobec nechyta ta svadobna horucka ani panika, ale asi to pride neskor ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka Noo ty mas toho viac ako ja a svadbu budes mat v septembri no parada sikovnica :-)
Odpovedať
ja by som tiež začala omnoho neskôr vybavovať, ale ja mám synčeka, chodím do práce a ešte som v poslednom ročníku školy, teraz sa to snažím čím skôr svadbu vyriešiť, za chvíľu ma čakajú skúšky a na svadbu nebudem mať čas, a keby toho nebolo málo tak ešte zháname byt. Mám toho naozaj veľa.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa poznali ani nie rok..j juni, hned po maturite ma poziadal o ruku a 1.10.2011 sme sa zobrali... :) V auguste som si vybrala salu,saty, v septembri vsetko ostatne :) Vsetko bolo v pohode, s nicim som nemala problem,akurat s obruckami..spravili ich v ten tyzden svadby :D ale stihli sme vsetko a bola uzasna svadba aj bez rocnych priprav... Stres prisiel az po foteni...ci vobec?? no neviem..aleviac som sa stresovala,ked som este ani zenicha nemala...Budte v klude baby,vsetko bude najkrajsie v ten VAS den svadby ;)
Odpovedať
Tak, slecny, mame svadbu 1. septembra, zatial mam zajednanu salu, hudbu, a kameramana napoly :-| , saty mam objednane, o doplnky sa nebojim, mam vyhliadnute topanky .. mimochodom .. cervene :D ale som nervozna z toho, ze to vsetko vybavujem na dialku, z toho mam najvacsi strach .. aach, jajaj ... len mame problem s bielym oblekom pre moju polovicku ;) nie je ho nikde zohnat
Odpovedať
Profilova fotka
@cibulatko waaau no tak to bola rychlovka to zase nie ja potrebujem cas na vsetko, ale zase ako som pisala kazda to prezivame inak.
Odpovedať
Profilova fotka
@kamienok3 budes mat k svadobnym satom cervene topanky super to je teraz velky hit aj ja som rozmyslala nad farebnymi, ale nakoniec budu biele ;) A neboj zvladnes to aj na dialku urcite ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja by som to mozno aj prezivala viac,len ked sme este pred svadbou dost prerabali,tak nebolo cas na to mysliet..teraz mi to chyba :D Ale aspon nebol stres..kedze este 3 dni pred svadbou sme malovali steny :D a ta svadba ubehla ani neviem ako..Mozem teraz povedat,ze to je najrychlejsie minutie peniazkov..ale take prijemne..skoro kazda si tym prejdeme..a kebyze (nedajboze) sa mam vydavat este raz,tak niektore veci urobim inak..alebo kupim lacnejsie a jednoduchsie...
Odpovedať
Profilova fotka
@cibulatko juuuj tak to poznam my sme sa tiez stahovali v septembri a sice uz ako tak byvame, ale vies ako to je stale treba nieco dorabat este k tomu aj svadba no proste je toho dost. A mas pravdu je to ozaj asi to najrychlejsie minutie penazi, ale vzdy som tuzila po velkej svadbe tak si ju doprajem navyse s takou super zostavou no proste uz sa neviem dockat ;)
Odpovedať
@javi234 Koľko budeš mať ľudí?
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka no budem mat tak do 70 ludi a ty kolko?
Odpovedať
@javi234 DO 60 ľudí.
Odpovedať
caute, aj ja som tu nova, vela som o tejto stranke pocula,......:), vraj dobré nápady, tesim sa :) ja este nemam predstavu, kolko ludi, ale urcite si nebudem pozyvat darmozracov, ktori sa nazyvaju ze rodina a roky sa ani ozvat nevedia......nech sa urazaju kolko chcu. Hlavne rodinu, s ktorou som v kontakte, znamych a kamosov. dost. Do 60 a basta.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?