Som tu nová s nickom jablko123

hľadám si spoločenské šaty na svadbu,to ma sem priviedlo
Odpovedať
aj ja som tu nová, doteraz ma téma svadba nenapadla, elbo som chcela svadbu az ked porodim, no ak by sa nam podarilo vybavit svadbu pokym porodim- ostavaju mi este 2 mesiace, tak budem stastna. nechcem nic extra, iba sobas na urade, potom hostinu spojime s krstom. pre niekoho hlupost pre mna ideal:) Zienky, ak budete vediet poradit- v zmysle co a ako na matrike, ked tam pojdeme, lebo tento tyzden sa chystame, kolko je asi cakaci adoba a tak, budem rada ked napisete. a jablko123, prepac ze som sa ti sem tam votrela, snad najdeme, co hladame:) v akej velkosti hladas satocky a v akom cenovom rozmedzi?
Odpovedať
@jajatko matrika je to najmenej. my sme len vypisali tlacivo presne podla rodnych listov, napisali ake priezvisko budeme pouzivat (my a deti), podpisali a bolo. Zalezi uz len na volnom termine... mozno aj najblizsi den by vas zosobasili :-)
Odpovedať
@lenosko jééj no tak to je super, potešila si ma:) fúha aj ty už máš do dňa D len vyše mesiaca :) no takže ak som správne pochopila, hneď si tam mám vziať rodné listy a tam mi dajú to tlačivo-žiadosť ktorú vypíšeme, že? :) a netreba nejaké prípravy pre snúbencov a tak? ako sa robí aj s farárom? :D
Odpovedať
rodne listy a platne preukazy totoznosti. matrika nevyzaduje ziadnu pripravu :-) svedkovia sa mozu nahladit aj tesne pred sobasom. musia byt plnoleti (18 a viac), sposobili na pravne ukony a tiez musia mat platny preukaz totoznosti. my sme prisli pol hod. pred koncom uradnych hodin, este aj jeden rodny list sme vybavili. matrikarka ochotne poradila, skontrolovala, buchla peciatku s bolo. Potom isli s tym tlacivom na faru - bude to v kostole. Kamoska sa vydavala v stredu, kvoli datumu 9.9. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?