Som tu nová s nickom andilecek

Profilova fotka
Zdravím Československo :-). Ahojte všichni. Po 7 letech na Slovensku jsme konečně dospěli do stadia svatby....Prosím o radu, co jako Češka beroucí si Slováka všechno potřebuji??? Svatba bude na SK. Děkuji všem !!!
Odpovedať
@andilecek ahoj vitaj v klube :-) ja som slovenka co si berie cecha asme v Prahe tak to riesime na dialku dost, lebo svadba bude na Slovensku. Potrebujes pravni zpusobilost, tu ti vydaju tusim na matrike, je platna len pol roka, a musi byt platna v dobe svadby. Potrebujes na jej vybavenie 500kc, obcanku a rodny list. S pravni zpusobilosti, obcankou a rodnym listom pojdete na matriku kde chcete mat svadbu, tvoj drahy prinesie obcanku a rodny list a vyplnite ziadost o manzelstvo. Podpisete sa osobne pred matrikarkou obaja. Mali by dat na matrike nejaky papier, a ten ked tak zanesiete na faru, ak chcte mat svadbu v kostole. My mame svadbu 25.8. tak este s tou pravni zpusobilosti cakame, pojde to drahy vybavit na zaciatku brezna, a v dubnu pojdeme na SVK obehat urady a faru a na nauku :-) tak uvidim ci to takto bude, ale takto nam to vsetko vysvetlili.
Odpovedať
Profilova fotka
Jéééj, tak to je super papírovačka :-)No my máme svatbu venku v Bojnicích v kúpeloch, tak hlavně aby vyšlo počko. Děkuji moc za rady. Já jsem tu sice 7let, ale trvalý pobyt tu nemám, takže mne bude asi čekat ještě cizinecká policie.....zítra to obvolám. A vy máte s drahým kde svatbu??? My chceme mít v júni, jen se trošku obávám počka, poslední roky nic moc, no musím to vyslat nahoru :-)
Odpovedať
@andilecek cizinecku policiu netreba, mojmu tiez neni treba :-) my mame v Liptovskom Mikulasi v kostole, snubenec je z Prostejova, a byvame v Prahe, takze take divoke trosku na vybavenie :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?