Som tu nová s nickom 86janka

Ahojte volam sa Jana,s priatelom sme sa rozhodli ze sa chceme zobrat ale az v roku 2013 a ak sa podari tak mozno aj 2012 sme spolu uz 8 rokov.Tato sranka ma zaujal uz hrozne davno aj ked sme nad svadbou ani neuvazovali.Da sa tu najst vela uzasnych veci a vela inspiracie.Ste super
Odpovedať
Ahoj a vitaj :) Od coho zalezi ci sa podari uz buduci rok?
Odpovedať
ahhoj, ja som tu tiež nová a máme podobné osudy, tiež som s priateľom už skoro 8 rokov, a tiež zavžujeme 2012 až 13, veľa šťastia pri hľadaní, odkiaľ si?
Odpovedať
@zuzx No priatelova mama bude mat 50rokov a chceme ist este na dovolenku tak ten rok 2013 bude asi lepsi a bez nahanania,chceme si to tak v klude zariadit.Ale priatelova mama by chcela aj svadbu aj oslavovat 50 atd.
Odpovedať
@zienkazsuzsu Ahoj.No 8rokov sme spolu a 3 roky spolu byvame.Aj vam vela stastia a hadam pekny den a rok vyberiete.Ja som z Beluse to je kusok od Puchova taka obec.A ty
Odpovedať
@86janka ale ved na tom nic nie je na nahananie :) A dovolenka? Si spravite rovno svadobnu cestu, no co :) Ziadny problem :)
Odpovedať
@zuzx No ved uvidime co este poriesime,ale nemame sa kde nahlit a hlavne aby sme si zariadili vsetko ako chceme,predstavu o svadbe aku tak mam.
Odpovedať
ahoj Jani, tak ti želám, ja som zo Šamorína, tak ti prajem , nech sa ti podarí zorganizovať svadbu akú si praješ. Zuzi
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?