Som tu nová - pau_lie

Mame s priatelom termin 10.10.2015, miesto, kostol, DJa zajednaneho, prstienky doma, len dievcata, neviem si rady, neviem na koho sa mam obratit. Prosim povedzte, ci zle ratam. Vybrali sme si s priatelom obrucky v nemenovanom zlatnictve. Tu je cely prolem, ktory ma tak rozhorcil dnes, ze nemozem ani nic spravit. Nase ceny vybranch obruciek z ich webovej stranky: model obrucok stoji 485 EUR (485+20 za velkost 60 - info zo stranky) - tu sme vybrali damsku - ratam 485/2+20= 262,50 - v priplatku 20tich eurach predpokladam, ze je zohladnena aj vacsia velkost prstena. model obrucok stoji 619 EUR (info zo stranky) - tu sme vybrali pansku 619/2=309,50. SPOLU - este pred zlavou mi to vychadza 572 EUR. Ratam dobre? Nam bolo nauctovane za obe 620,37 EUR po zlave 589,35 EUR. Obrucky mali nakoniec pri prebrani 10,77 g nie 11 g- to nam vyselo z tejto zaplatenej sumy este 15 EUR- ale zvolili sme radsej set na cistenie, ktory som aj tak zistila, ze pri objednavkach nad 200 EUR davaju gratis. Ked som sa na to odvolala - tak nam povedali o tom, ze mame zlavu o ktorej sa moze snivat inym a darceky davaju ak nedaju zlavu. Cena z ich webu 572 EUR, nasa po osobnej navsteve po zlave 5% 589 EUR. Aka zlava ??? Nepoviem ani pol slova a som vdacna za zlavu, keby sme mali obaja set za 620 EUR takto mi ale jednoducho nesedi. Neriesila som to pretoze sme si objdnali zaroven aj snubny prsten a na zalohovej fakture neboli podrobnosti. A v riadnej som natrafila na toto prekvapenie. Ide o par eur - ale ja som z toho rozcarovana, a zlatnik sa obranil tym, ze dohodnuta suma za zakazku bola 805 EUR ( tu ratam aj ten snubny). Tie polozky mi nesedia, a on ked som ziadala kalkulaciu nereaguje. Davajte si pozor aj vy.
Odpovedať
hm ... prečo delíš sumu za pár číslom 2? nie je tam rozdiel viac medzi nimi ak si mala napríklad kamienky? lebo neuvádzaš či sú hladké alebo majú určitú štruktúru alebo kamienky ... a neverím tomu, že veľkosť kedy potrebuješ aj viac zlata by stála iba príplatok 20€ ... a na stránkach som si všimla, že váha je vždy orientačná ... takže by som zase netvrdila, že ťa niekto chcel oklamať ... len je tam toho viac diskutabilného ... skús sa obrátiť na iného zlatníka aby ti to vysvetlil :)
Odpovedať
ahoj @monka635, dakujem za tvoj komentar, uz som poziadala toho zlatnika o kalkulaciu. k pracnosti a upravam - myslim ze tie su zahrnute v cene obrucok - kazdy typ stoji inak, som zvedava a budem urcite mat pokoj na dusi, ked mi zasle kalkulaciu :) keby nemali eshopy moznost predavat jednotlivo tie obrucky (su take kde sa to deli dvomi) - len preto som ostala rozhorcena. pekny dnik
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?