Som tu nová - pamela1

ahoj som tu nová volám sa Gabika, ale všetci mi hovoria Pamela :-) , ja už mám dávno po svadbe ;-) bola 20.10.2001 som šťastne vydatá mám skvelého manžela a už 3 ročnú dcérku mišenku :-) ..rada sa pozriem na krásne svadobné šaty a behačky okolo svadby hostia, miestnosť, šaty atď... našťastie už mám potom:-)..zaujala ma tu diskusia o kozmetike mary kay, rada by som privítala dobré rady od vás aké máte skúsenosti... zatiaľ ďakujem a teším sa ahoooooj ;-) :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@vvia ahoj, ja som tiež registrovaná v Oriflame a aj Avone ale čo sa týka dekoratívnej kozmetiky mary kay nedám dopustiť :-) , Oriflame má akurát dobré niektoré parfumy a šampóny ale dek.kozmetika nič moc.. môj názor.. 100 ľudí sto chutí každému vyhovuje niečo iné :-)
Odpovedať
@pamela1 jasne, ze ano, ja zase sampony ee, dekorativka ano a hlavne kremy a make up, ale ako ty hovoris, 100ludi, 100chuti. tiez mixujem znacky podla toho ako mi vyhovuju :)
Odpovedať
to máš pravdu, ešte sa opravím nie šampóny ale sprch.gély :-) ... čo sa týka kozmetiky tak mi to je jedno aká je, ale na vizáži v tvári si potrpím, s kozmetikou mary kay som spokojná neviem si ju vynachváliť, keď ju raz vyskúšaš neoľutuješ..držím ti palce papa :-) ;-)
Odpovedať
Tiez mam vyborne skusenosti s kozmetikou MK. Make up, puder, teraz skusam mikrodermalnu sadu.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?