Som tu nová - monikacik

ahojte, som tu nova, a budem zrejme potrebovat urgentné rady na organizovanie svadby :) prva otazka je, ci je podla vas 6 az 7 mesiacov dost casu na prípravu svadby.. co mi je jasne, ze najneskôr max. do 2týždňov si musime rezervovat kostol (to ze ako, u koho, ci sa tam treba k fararovi dopredu objednat sajnu nemam =-) ) a rezervovat miesto svadby, plus co je urgentne svadobne saty... da sa podla vas za pol rok zorganizovat stredne velku, tradicnu svadbu? dakujem za doporucenia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikacik ahoj, vitaj medzi nami! ;-) Ja si myslim, ze sa v klude da za ten cas zorganizovat, avsak samozrejme zavisi od Vasich konkretnych poziadaviek a narokov 8-) Napr. svadby v kastieloch a na top miestach su vyse roka vybookovane, a to plati aj pre najlepsich fotografov, DJ a najoblubenejsie svadobne salony- avsak moze sa stat, ze sa im nahodne nieco uvolni ;-) Vela zavisi aj od miesta bydliska/svadby- odkial si? Ale pokial nie si privelmi narocna a nemas neviem ake predstavy, v pohode to pojde 8-) Zacnite najprv riesit MIESTO SVADBY- a ked najdete nieco volne na vas termin, tak hned k tomu KOSTOL- staci najprv zavolat fararovi, ci vo Vas den este je volne a o kolkej- detaily s nim dohodnete neskor a najlepsie osobne. Taktiez ziadost o uzavretie manzelstva a pod. uradne veci este chvilu pockaju. Sucasne by som rozbehla vyber FOTOGRAFA a SVADOBNYCH SIAT (obehala najblizsie salony s tym, ze treba povedat hned nakedy potrebujes; prip. potom zvazit usitie alebo kupu). A potom by som riesila ostatne- HUDBU, VIZAZISTKU, KADERNICKU, KVETY, OBLEK pre muza a kopec inych drobnosti. Drzim palce a kludne sa pytaj! 8-)
Odpovedať
Ahoj, podla mna je to kopa casu ale budes riesit vela veci naraz :-) My sme sa rozhodli koncom februara a zaciatkim jula mame svadbu :-)
Odpovedať
ahojte, sme na dobrej ceste :) mame vyzdobu, miesto, oznamenia, termin, fotografa, kvety...... je toho dost ale mame sikovnu agenturu, ktora nam pomaha a dava skvele napady :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikacik a co hudba ;-) ???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?