Som tu nová - mirulka12

Profilova fotka
ahojte. Volam sa Mirka. Z trnavy. Nepriamo. Datum svadby padne pravdepodobne na maj/jun 2012...uvidime aku salu na aky termin to v okoli Trnavy najdeme.... S pripravami som este nezacala...Pri par svadbach som bola v "organizacnom time" :) a starala som sa o vyzdobu kostola a saly. Prisla som sa sem k vam poobzerat, inspirovat a tesit :))
Odpovedať
Profilova fotka
@mirulka12 tak vitaj medzi nami...ja síce nie som z okolia TT, som z Popradu, ale rada pomôžem...určite tu nájdeš inšpiráciu, mne táto stránku pomohla s veľa vecami, v ktorých som nemala jasno.....chodila som tu sporadicky, no teraz nie je jeden deň, žeby som tu aspoň nenakukla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirulka12 a na tvojom mieste by som už viac nečakala a začala zháňať sálu, je to dosť veľký problém.... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirulka12 ahoj a vitaj. tiež tu nie som dlho, ale máme rovnaký termín.. my máme už konkrétne 26. máj... a už máme čo to zajednané /matriku, sálu, fatografku, dj, šaty mi už visia doma :) , vesta pre ženícha je na ceste a v hlave mám milión vecí, ktoré chcem/.. naozaj sa tu dá veľmi dobre inšpirovať.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@radosska waaaaw, ty uz teda asi dlho planujes:)) mas uz toho kopec:) ja chcem ist popozerat nejake saty do BA na buduci tyzden, juj, na to sa najviac tesim !! oodkial mas ty saty?
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka01 dakujem za mile privitanie. no snazim sa tu v Trnave najst tu najlepsiu alternativu. Sala je pre mna velmi dolezita:)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirulka12 dlho? ani nie.. necelý mesiac myslím.. :) šaty som našla inzerát, že majú výpredaj vo sv. salóne, tak som tam volala, že koľko majú v mojej veľkosti, či sa mi oplatí prísť a oplatilo sa.. bola som v Brezne v salóne Lýdia..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?