Som tu nová - mirkapeto

Ahojte, som z Popradu. S priateľom chystáme svadbu na dátum 2.jún 2012.Zdá sa že je na to moc času, ale vzhľadom že sme v zahraničí, času je málo. Hľadám dobré tipy na kameramana, fotografa a nejakú dobrú aranžérku, prípadne svadobné oznámenia. ďakujem.
Odpovedať
ahojky, pozri moj album a tam mam napisane aj odporucania....my sme mali svadbu pre mesiacom, kludne sa pytaj, poradim :-)
Odpovedať
Ahoj, ďakujem že si sa ozvala. Vlastne ma zaujíma všetko okolo toho. Ešte nemáme presnú miestnosť, ale už sú nejaké tipy. Máme to trošku ťažké, lebo sme stále v zahraničí. Ale boli sme pozrieť v nejakých miestnostiach tak už len rozhodnúť sa. Chcem sa opýtať koľko Ťa vyšiel fotograf a kameraman. Keď tak pozerám na niektoré stránky, tak sa mi až zastavuje dych. Zdá sa mi to trochu pridrahé.Videla som že si si dala robiť výzdobu u agentúry. Ja som sa bola v jednej pýtať, ale nechceli mi povedať cenu.A kde si si dala robiť kytičku? Za všetky rady vopred ďakujem.
Odpovedať
ahojky, fotograf ma vysiel na 120eur,ale je to kamarat, inak neviem kolko berie...kameraman je z Po a vysiel nas 360eur...a kyticku som si davala robit tiez cez agenturu....mozem ich odporucit, maju super ceny a baba majitelka je perfektna :-)
Odpovedať
A mohla by si mi poslať nejaký kontakt na toho fotografa a kameramana? Zatiaľ som bola len v agentúre Harlekyn ale neviem. Veď uvidíme. Dík
Odpovedať
pisem ti do IP
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?