Som tu nová - mates456123

Ahojte, uz zopar tyzdnov sa inspirujem na tychto strankach, a tak sa mi tu zapacilo, ze som sa rozhodla tiez sa registrovat. Svadbu mame o sest tyzdnov a prakticky nemame este nic vybavene. Len miesto hostiny a fotografa.. Chytam docela stresy ked som si precitala tunajsi planovac... Nemam ani ja, ani nikto v okoli ziadne skusenosti, tak dufam, ze tu najdem mnozstvo rad a kontaktov. Prajem kazdej neveste aby mala svadbu aku si zela, a hlavne pohodovu :)
Odpovedať
Ahoj, fuha, sest tyzdnov a nemas nic vybavene? ja som zacala tak tri mesiace pred svadbou a ked som sa dostala na tuto stranku a citala ako niektore dievcata viac nez rok dopredu zacinaju planovat, tak som sa zhrozila..ale vsetko dopadlo uzasne :) kde budete mat svadbu?
Odpovedať
@mates456123 Ahoj, fuha, sest tyzdnov a nemas nic vybavene? ja som zacala tak tri mesiace pred svadbou a ked som sa dostala na tuto stranku a citala ako niektore dievcata viac nez rok dopredu zacinaju planovat, tak som sa zhrozila..ale vsetko dopadlo uzasne kde budete mat svadbu?
Odpovedať
@zooye Ahoj, nuz co mam na to povedat... Mame miesto na hostinu, obrad bude na mestskom urade a hlavne svadbu mame v piatok, tak preto si myslim, ze by sme to mohli zvladnut. Zajtra si ideme pozriet obrucky, len sa obavam, ze v BA v obch. domoch to bude velmi predrazene... Ty mas kedy svadbu? Ako si na tom?
Odpovedať
@mates456123 aaa. urcite je sest tyzdnov akurat si myslim.. ja som zacala tri mesiace pred svadbou len zo satami, vsetky konkretnosti som vybavovala tak mesiac pred, kedze som pisala v tom case diplomku. nebolo na to casu..ale vsetko bez stresov sme zvladli a uzili si to..a este ked ty mas svadbu v ba, tam je urcite viac moznosti na vyber co sa tyka vsetkeho okolo svadby ;) my sme uz svadbu mali, pred rokom 31.7. len ma zaujal tvoj prispevok, ze ked by si bola nahodou z kosic, tak by som ti mohla poradit niektorych dodavatelov.. povodne som tiez z bratislavy, tak ma vzdy chyta taka nostalgia, ked si spomeniem, ake to bolo super a ze vsetkych som tam nechala a tu som taka sama..no nevadi, mam super rodinku ;) kde budete mat hostinu? chystate velku svadbu?
Odpovedať
@mates456123 a v ba v obchodnych domoch to bude asi fakt drahe..alebo mozno je tam taka konkurencia ze sa budu predbiehat kto da lepsiu cenu..urcite by som to skusila ale obehala by som toho viac..
Odpovedať
Profilova fotka
@mates456123 my sme sa s priateľom rozhodli zobrať a mali sme vybavené komplet všetko v priebehu 3 dní... Ale my zasa nemáme veľkú hostinu, len večeru pre najbližších, takže mi odpadli nejaké tie starosti okolo hudby, výzdoby atď. Ale inak som mala dopredu aspoň akú takú predstavu o všetkom, čo chcem ako a kde mať, stačí si to len dobre rozplánovať časovo a v priebehu týždňa mám určite všetko vybavené ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a aj my máme svadbu v piatok, čo je veľká výhoda, pretože v pohode zoženieš napr. kaderníčku, na septembe bola napríklad moja kaderníčka každú jednu sobotu už obsadená. Tak som rada, že to máme v piatok 8-)
Odpovedať
Dakujem xlasticka, ulavilo sa mi po tvojich riadkoch, my budeme mat taku normalnu svadbu s hostinou, pre cca 60 ludi. Len nemam vobec ziadne kontakty. A cez prac. dni, kedy by mi trebalo obehat vsetky potrebne veci musim zarezavat v praci.. Tazko sa to kombinuje.. Pokial to nejde online alebo cez telefon, tak to proste nejde. Doba je uz taka..
Odpovedať
@zooye svadbu nerobime v BA, lebo tu sme len kvoli praci. Svadbu robime v Sturove, ale prave tym, ze sme stale tu sa to tazko vybavuje.. Ked mas super rodinku, za priatelmi do BA ti staci zajst raz za cas. Je to iste lepsie ako keby to malo byt naopak :)
Odpovedať
@mates456123 aha, tak to je tazsie potom urcite, ked byvate niekde inde ako v mieste vasej svadby..ale urcite to zvladnete ;) hej hej, to s tymi priatelmi a rodinou mas urcite pravdu. skor mi chybaju nasi a bratia, tych by som chcela mat rozhodne blizsie ako v ba. ale snazime sa to nejak zvladat a chodime tak cca kazde tri mesiace ak sa da. v zime je to horsie, nechceme velmi riskovat, ked je zle pocasie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?