Som tu nová - magduska22

Ahojte, volám sa Magduška a mám 23 rokov. S priateľom chodíme spolu už 4 a pol roka a pred dvoma rokmi sme sa aj zasnúbili. Tento rok 27.8.2011 sa chystáme na náš veľký deň, na ktorý sa obidvaja veľmi teším. Som nesmierne šťastná, že som si našla svoju chýbajúcu polovičku, bez ktorej si to už neviem predstaviť :-)
Odpovedať
ahooj aj ja som nova no moj pribeh je taky ze som s priatelom 4 mesiace a prave vcera som si bola po saticky :-) mozno sa vam zda ze skoro no ja som mala 8 rocny vstah a nicoho som sa nedockala takz myslim ze nieje na co cakat lebo bez mojho draheho si neviem predstavit existenciu ;-)
Odpovedať
@magduska22 @dena23 obydva pribehy sa mi pačia :D su uplne odlišne ale pekne :D... dena 23 ty maš kedy svadbu? magduska22 tak aj tebe sa to teda krati :D ja mam svadbu 6.8. čo je čo nevidiet a tiež sa velmi tešime :D prajem vam krasne pripravy a štastný život manželský :D
Odpovedať
@mishita2401 aj tebe prajem krasne pripravy na svadbu, je to nadherne obdobie, teda aspon pre nas :-) uzite si svoj velky den a nech je vas spolocny zivot plny lasky a radosti :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?