Som tu nová - kviatkova

ahojte som z Námestova, a svadbu mám 30.4.2011.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my máme svadbu trošku skôr 11.3.2011, ako pokračujú prípravy? koľko budete mať hostí?
Odpovedať
@lucia3006 no mame take hlavne veci ešte par drobnosti, máme 120 ľudí,len najväčší problém su svadobné šaty už som si vybrala, ale neviem či dobre, a nemam ani fotku ich, inakšie by som ju zverejnila, že čo poviete.toľko ich je na výber....a ty ako?
Odpovedať
Profilova fotka
@kviatkova my taktiež, už len nejaké detaily dotiahnúť ale to tak pár dní pred samotnou svadbou :) my budeme mať 60 ľudí plus večer príde asi 20 ešte (kamaráti a kolegovia) ... a aké budeš mať? princeznovské alebo také užšie? no veru, ja som si šaty kúpila ešte minulý rok, inak viem, že by som vymýšlala a prešla všetky svadobné salóny na okolí... takto som ušetrila kopec peňazí, behačiek a hlavne - pomohla som sama sebe pri mojej nerozhodnosti pretože sa mi páčia šaty aj princeznovské aj také užšie ... dneska je naozaj obrovský výber ... a výzdobu máte akej farby?
Odpovedať
Profilova fotka
@kviatkova ahoj, vitaj na nasej stranke :-) skus sa pozriet v tejto teme : http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/s... je tu aj terminova tema 30.4.2011, ale je to sukromna skupina, tak jedine, ze by si napisala zakladatelky internu postu, ci sa k nim mozes pripojit ;-) http://www.mojasvadba.sk/forum/sukrom......
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?