Som tu nová - kniesi

Profilova fotka
Ahojte, práve zisťujem ako neskoro som začala plánovať svadbu :) ...vlastne takto som sa doklikala aj na túto stránku. Mám len nejaký pol rok, tak dúfam, že to všetko stíham ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ja mam len mesiac:D
Odpovedať
ja som opačný prípad....ešte nemám ani termín svadby, a už som registrovaná :) ale aspoň sa tu predbežne dozvedám, čo ma bude možno onedlho, možno o trošku neskôr čakať :)))
Odpovedať
Profilova fotka
fuha, mesiac...tak to už máš isto všetko naplánované
Odpovedať
Profilova fotka
ja začínam byť v šoku posledné dva dni, že čo všetko treba vybaviť...myslela som, že pohodka, ale asi toho bude treba viac naplánovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiež začali plánovať pol roka pred svadbou a všetko bolo akurát, hlavne sala, hudba, kostol, kamera, fotograf, a potom neskor stačia oznámenia , zakusky, alkohol, vyzdoba, prstienky, oblečenie ...
Odpovedať
Profilova fotka
@kikuska16 dnes som volala do svadobky, tak majú voľné na dátum, ktorý sme si vybrali, tak ma to potešilo. Koncom augusta idem domov, tak zložíme aj zálohu a kostol tiež stačí koncom augusta. Fotografa máme kamaráta, kameramana snáď dakého splaším, no a ostáva hudba :) nemám predstavu koho volať
Odpovedať
Profilova fotka
@kniesi ono je to časovo úplne v pohode, možno ešte kým si vyberieš svoje naj šatičky :) potrvá. Akdeže si, niekde v zahraničí? Ja som mala kameramana zajednaného hadam ako prveho a hajzlik nam to zrušil 3 dni pred svadbou, ale to sme ešte stál stihli najsť dalšieho.. a ak môžem poradiť určite je živá hudba lepšia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie, ale bývam v Košiciach a rodená som v Snine, takže vybavovačky budú na diaľku...vzhľadom na to, že zatiaľ to nevie nikto, keďže si všetko chceme naplánovať podľa našich predstáv a rodičov už len pozvať (nechcem si to predstaviť ten šok, ale lepšie ako boj s mamami už na začiatku)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?