Som tu nová - joanitta

Profilova fotka
Ahojte!! Kedze planujeme svadbu, tak som sa rozhodla zalovit na internete , no a nasla som vas :-) ....zijem momentalne v zahranici a svadbu mame na druhy rok v juni, takze potrebujem inspiraciu, radu a tak .... :-)
Odpovedať
ahoj, ja som tu tiez nova. sice este zatial pripravy naplno nemame, ale krasne citat to tu je....verim, ze sa tiez budem tak tesit, ako nevesticky, ktore to caka coskoro :-)
Odpovedať
Ahojte kocky :-) ,ja som tu tiez nova,tiez som v zahranici a planujeme svadbu na jesen buduci rok, a tato stranka pre buduce nevesty je fakt super x-)
Odpovedať
to rubjana: moja naj kamoska bude mat v septembri 2012. idem jej za starsiu druzicku, tak cerpam napadmi aj tu, kedze ona na taketo veci nie je :-) fakt ta stranka je super, pekne usporiadane, adminmi kontrolovane. a super debaty, ziadne osocovanie a hadky ako na inych forach,ktore som "navstivila"
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja zijem v zahranici a svadbujeme sa nabuduci rok:-) zeby sme zalozili extra rubriku? :-))
Odpovedať
@jackie17 Aj mne sa paci tato stranka,tiez tu cerpam fakt skvele napady:-).V ktorom okrese je ta planovana svadba tvojej naj kamosky:-)?
Odpovedať
@rubjana okres Svidník...vy kde chystate?
Odpovedať
Okres Trencin:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rubjana aoooj a uz mate salu?ja som okres ilava ale chcela som nieco v dubnici alebo tak nieco na okoli
Odpovedať
@martinka3110 Este zatial nemame salu,koncom roka sa vraciame domov zo zahranicia,tak asi az od Noveho roku budeme pozerat...Chceli by sme svadbu nejak na jesen na buduci rok,ale neviem ci sa nam ujde este nejaka pekna sala...V Novej Dubnici,v hoteli ALFA je pekna sala,sice som tam nebola osobne,ale urcite sa tam pojdeme v januari pozriet:-).A vy kedy planujete svadbu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?