Som tu nová - diana123

Ahojte! Volam sa Diana a byvam v Bratislave. Svadbu chystame na buduci maj, jun, podla toho, aku miestnost najdeme a podla ich volneho terminu. Ak ste tu nejake buduce nevesty z hlavneho mesta, ozvite sa! Mozme spolu pokecat o nasich pripravach na kavicke!
Odpovedať
Dianka, vitaj ;-) som asi v rovnakom stadiu s pripravami, ako ty a budem rada, ak najdem niekoho s kym budem zdielat strasti a radosti a nebude si o mne mysliet ze som sialena :-D
Odpovedať
ahoj aj ja bývam v Bratislave, presnejšie BA 3. Kedy máš svadbu. Ja tiež nemám presný dátum, lebo nemám ešte zajednaný, ale máme už vybraté miesto aj kostol. Chcela by som septemer. Môj snúbenec hovorí, že máme ešte čas, ale ked to čítam, že iné nevestičky majú zajednané už všeličo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte,aj ja byvam v Bratislave a svadbu budeme mat 9.juna 2012.mame zajednane uz aj miesto na hostinu,ja mam uz aj saty a vsetko co k tomu patri.Asi je lepsie ak sa zacne s pripravami skor,lebo to az tak nepocitis ani v penazenke,ale aj taky klud na dusi budes mat ze uz nieco mas pripravene a tak.My budeme mat svadbu na matrike a to musime este pockat,lebo nemamaju kalendar na rok 2012 a az koncom novembra si mozme podat ziadost o uzavretie manzelstva:)a ja dufam ze akurat na nas datum bude este nejake miesto volne:) A hlavne treba asi si zajednat miesto na hostinu,lebo mi ju mame zajednanu uz asi 4 mesiac a kebyze dojdeme neskor tak uz nemame nic a vela hotelov uz bolo obsadenych:( Ale asi zalezi kde chcete mat hostinu :)
Odpovedať
@strelko ahoj na matrike si mám zobrať žiadosť o uzavratie manželstva a potom to mám odniesť do kostola. Chcem začať teraz vybavovať, lebo na budúci rok nebudem mať čas, mám syna,ktorého od januára dávam m prvý krát do škôlky, nastupujem od februára do práce a ešte končím školu,mám minimálne 6 veľkých skúšok , tak rok 2012 bude náročný.
Odpovedať
Profilova fotka
@beatrixlenicka Ahoj,no my nebudeme mat v kostole svadbu,bude to len civilny obrad,tak potrebujeme mat vyplnenu ziadost o manzelstvo,ale vy ked budete mat v kostole,tak si myslim ze treba ist priamo do toho kostola v ktorom chcete mat sobas a tam sa popytat a treba ist urcite este tento rok,lebo neviem ci aj nejake pripravy na svadobny obrad nebudete musiet mat a chodit tam pravidelne :)Ale urcite by som to nenechala na poslednu chvilu...
Odpovedať
@strelko podľa môjho priateľa je to všetko veľmi skoro začať vybavovať. Asi pôjdem do toho kostola na budúci týžden sama a opítam sa farára, ako skoro máme zajednať ten kostol. Rátam s tím, že budú 4 stretnutia s kňazom to som si zistila. Je mu stačilo, ked musel ísť na jedno ohľadom krstenia ako krsný otec a to už bolo pre neho veľa, ked mu poviem, že musí ísť až na 4 tak ho porazí. Preto sa nechce ženiť v kostole, ale ja chcem. Čo muž neurobí pre svoju lásku? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne chod sa len ty pekne sama spytat do kostola,lebo co neurobis ty,tak za teba nikto neurobi:) Ved aj ja som musela ist sama pre tu ziadost na matriku,lebo by som sa nedockala:)xixi ale to uz su taki muzi,co uz s nimi:)Inak aj pre mojho priatela bolo vsetko skoro pripravovat,ale viac menej som s ja do toho pustila a teraz je aj rad tomu,jednak do financii ti to az tak nepojde a potom urcite aj menej stresov:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?