Som tu nová - dasako

Ahojte volam sa Dasa, ale vsetci ma volaju Dada. Svadbu mame 28.5. 2011 a kedze sme zacali vybavovat teraz v january som trosku v strese, vela krat ked nieco googlim tak ma to hodi sem, tak dufam ze tu najdem. Vsak to snad niak dotiahneme.
Odpovedať
ahoj Dada ja som Monika a svadbu mam 12.2.2011 takze poznam tie stresy:) aj ja som vela veci hladala na nete ale ten stres k tomu tak nejak patri sak je to predsa nas den pre kazdu jednu a kazda chce az je vynimocny az mame na co spominat takze drzim palce nech ti to vyjde :-)
Odpovedať
Profilova fotka
i ja mam uz zacinajici stres, svatba je 2.4., a nemaaam saty ]-( no je toho vic, ale ted nejvic resime po vcerech oznamka, ktera si delme samy, mame svatbu na hrade, tak oznamka budou stylove, opalene
Odpovedať
strihalka waw tak to budu fakt krasne a gratulujem :-) nam uz dneska prisli oznamenia takze uz mame vsetko :) a co este nemate? inac aj u mna boli problem saty nakoniec som nasla a najlepsie ze vdaka stresu si uz ani nepamatam ako vyzeraju kedze ich budem mat pozicane :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dasako ahoj dada, vitaj na nasej stranke :-) Verim, ze tu najdes potrebne informacie a inspiracie ;-) Na zaciatok ti mozno pomozu tieto temy : http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/2... http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/s...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?