Som tu nová - cakatelka23

Veľmi ma teší všetky budúce a už súčastné nevesty (manželky) som veľmi rada že Vás môžem všetky spoznať a tiež sa aj inšpirovať vašimi príspevkami.Bola som veľmi prekvapená že si tu navzájom tak radíte a pomáhate...lebo mne už príde tento svet veľmi čudný...všetci myslia len na seba aby mali oni všetko perfetné a také ako ešte nikto nikdy nemal a vy tu naopak ste k sebe veľmi milé a pomáhate si...Veľmi sa mi to páči...No a teraz ku mne mám 20 rokov a už som zasnúbená s priatelom s ktorým chodíme už 2 a pol roka spolu.Sme spolu naozaj šťastní nedokážem to ani opísať.Momentálne som si našla veľmi dobrú prácu a priateľ mi sám od seba navrhol že čo keby sme teraz v máji 2012 oznámili naším rodičom že sa o rok vezmeme.Veľmi ma to potešilo ako asi každú ženu.No lenže je to asi také všetko čudné ked sa budem vydávať budem mať 22 rokov čo nieje tak veľa všetky moje priateľky si budu asi tukať po čele lenže ja to naozaj tak cítim že sa máme radi tak na čo čakať.Myslíte si že som čudná že by som mala počkať??Ved v minulosti sa vydávali hned v 18 a žiju šťastne až do teraz.Čo si o tom myslíte vy ostatné? Prajem pekný dník a dúfam, že vás moje čítanie neunudilo k smrti :)
Odpovedať
@cakatelka23 ahoj, len k veku napisem - neprihliadaj nan... pozri si tuna vsetky nevesticky, najdes tu mnoho neviest, ktore sa vydavali aj pred dvadsiatkou... nikde nie je pisane, ze ako 22-rocna nemas narok sa vydavat... ze je to nepripustne... nedaj na predsudky ani svoje ani tvojho okolia a riad sa len svojou a priatelovou chutou vziat sa ;-) len smelo do toho ;-)
Odpovedať
@cakatelka23 my sme sa tiez terau uz s manzelom zasnubili po 2 a pol roku a mala som cerstvych 21r...a o dalsie 2 a pol roka bola svadba...je tu plno dievcat co sa vydavaju skor ako ty a nie ze treba ale preto ze to chcu...a ked to citite vy dvaja takto tak nemate na co cakat podla mna...
Odpovedať
Profilova fotka
@cakatelka23 Na ťukajúcich si na čelo neber ohľad... ja som mala 21... to bolo ťukania... :-D a ohováračiek... ale tak isto si ťukali keď som mala 19 a odsťahovala som sa od rodičov... a ich predpovede nevyšli :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :) Myslim, že 22 rokov nie je nejako malo. fakt je tu vela dievčat, ktoré sa vydavali v 18 stke , nemali skončenu este ani strednu skolu, to sa mi zda trošku skoro, alebo baby, ktoré sa museli skoro vydať, lebo boli tehotné... Ked si rozumiete a ste spolu dlho, nie par mesiacov myslim si, že v pohode:) Kolko rokov ma tvoj partner? ja som sa vydavala v lete a za par dni mam 24 rokov, končím VŠ, manžel ma 25, sme spolu vyse 7 rokov a ludia aj tak mali blbé reči. Na čo sa berieme, ved sme mladý, môžeme si este uzivat atd... Ale nenechali sme sa odradiť :) Radšej sa vziať mladší ako v nejakej 35 podla mna :-D
Odpovedať
@ingridka07 priatel bude mať 25.a naozaj sme spolu šťastní a nič nám nechýba :-) ja sa priznám ja niesom ako ostatníé nevydím význam toho že piatok sobota nedela byť niekde opitý že to je sranda ako kopa mojích rovesníkov...ja vydím zmysel živote v rodine a tom že budem mať pre koho žiť chceli by sme sa v mojej 22 vziať a pomaly sa chystať na dieťatko to by sme chceli tak v 25 ale tak aby prišlo do normálnej rodiny myslím aby sme mali nieaké zázemie aby sme mu mohli povedať že toto je tvoj domov :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cakatelka23 to je presne aj moj nazor co sa tyka dietata :)))
Odpovedať
@ingridka07 som zo zdravotníctva a už som vo svojej praxi videla všeličo...mamičky ktoré sú ING a po pôrode nechcu svoje dieťa ani vidieť s tým že o ich dieťa sa bude starať jej mama dalej mamičky po porode po 30 ktorím sa veľmi ťažko hoja poporode tiež zotavuju a tiež mám v svojom okolí mamičku ktorá ma dve deti v 40 a evidentne to nezvláda už bola naučená na nieaký ten svoj kludný život a teraz nedokáže ani prezliecť periny s tým že má deti pri sebe....myslím si že ta 25 je taká najlepšia lebo už má človek dosť odžité a tiež je ešte dosť mladý aby sa vedel prispôsobiť všetkému čo bábetko prináša :) a musím príznať na svoje bábetko sa neviem dočkať :)
Odpovedať
joj no ja mam taky isty problem s priatelo by sme sa pomalicky chceli chystat na svadbu len sa obavame tych reci a na to baby mam etaky istny nazor ani ja sa uz ho neviem dockat a to mam tak isto rokov. Joj babulky som rada ze som tu stretla ludi ktory su aj za zalozenie rodiny skor ako v 30 ked uz budem uplne ina a a myslim ze to uz budem opät chodit do prace po materskej a budovat si nejaku karieru lebo ak by som mala v 30 rodit tak by som prerusila tu karieru :)
Odpovedať
@mmmiska ludia budu vždy ohovárať :) na nich sa asi vôbec netreba pomôcť treba sa nad tým len zasmiať :)
Odpovedať
@mmmiska som sa pomýlila a neviem ako sa vymazuju príspevky :) ja som to myslela tak že ludí si netreba všímať nech si hovoria čo chcu lebo ked to bude človeka mrzieť a bude nad tým veľa rozmýšlať bude ho to zožierať a ked sa na to človek povznesie a povie si nech si že nech si hooria čo chcu bude to rozčulovať tích ostatních ...musíme byť troška sebeckí a zaujímať sa o svoje šťastie.. ved my sme strojcami svojho šťastia :)
Odpovedať
Ahojte ja som sa zase s týmto stretla ostrala som tehotná (po 7 rokoch) a prečo som sa nevydala, neviem? Asi som vydela príklad na mojej sestre mala 21 ostala tehotná a vydala sa a za 3 roky rozviedla. Moja mama sa so mnou nebavila 2 dny, ked som jej povedala , že sa nie. Malý sa nám narodil na 8 výročie, čo sme boli spolu, teraz bude svadba na budúci rok to budeme spolu 11,5 roka , malý bude mať 3,5 roka. Syn sa mi narodil , ked som mala necelých 24. Sme spolu štastný a lúbime sa. Na veku nezáleží, ked sa ľúbite, netreba si vsímať iných, iba závidia.
Odpovedať
@cakatelka23 ahoj, ja len tolko..som rovnaka nikdy ma nebavilo, lietat po diskotekach kazdy week niekde v bare sediet s partou kamaratov, i ked raz za cas som jasne,ze isla..radsej ideme s kamosmi niekam do kina, alebo ku kamosom na veceru dpod.ja mam vacsinu kamaratov vo veku mojho nastavajuceho - 30 a viac..asi preto..ale to som chcella, ja som vzdy tuzila mat skor deti,som asi moc rodinne zalozena,keby slo vsetko ako ma uz teraz som mohla mat 5 rocne dievcatko a to mam 24 rokov, dokonca sme sa s priatelom mali aj brat,ale stalo sa cosi a babo nikde a priatel tiez..stretla som pred 4 rokmi pre mna najlepsieho chlapa na svete,mame spolu 2rocneho syna, rodila som ked som mala 22 a tie reci aka som mlada mamicka a reci,... vydavat sa budem ked budem mat 25.. tym som ti chcela povedat,aby si kaslala na vek,ak sa naozaj lubite a citis ze je to ten pravy nevahaj.. keby si sa mala riadit okolim tak sa vydas kedy..? mozno aj v 27 budes pre nich mlada.. ja tiez keby som mala pocuvat okolie mam nasho maleho pokladika,ale riadila som sa srdcom a som najstastnejsia osoba na svete.. drzim palce aby vam svadba vysla podla vasich predstav, aby bola taka aku chcete vy a aby vsetci v tvojom okoli chapali tvoje rozhodnutie
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?