Som tu nová - angelika30

Profilova fotka
Ahojte dievky! :-) Tak volám sa Angelika a svadbu plánujeme na 1. 10. 2011. Túto stránku navštevujem už dlhší čas ale len teraz sa mi podarilo zaregistrovať sa. Svoju svadbu by som chcela naplánovať do podrobna aby bol deň D skutočne skvelý. Tu by som chcela nájsť rôzne informácie a rady pre svadobné prípravy. Ešte raz ahojte!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@angelika30 vitaj, uz aj mas nieco vybavene?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, ďakujem za privítanie. áno už niečo máme dohodnuté. Kult.dom je už rezervovaný ako aj kameraman a aj reštaurácia ktorá nám zabezpečí svadobnú hostinu. Kapelu ešte nemáme. Chodíme po plesoch a hľadáme. Tieto hlavné veci sme chceli vybaviť čo najskôr aby sme potom nestresovali. :-) A ty? Ako prebiehajú svadobné prípravy u teba? Akú svadbu si si vysnívala?
Odpovedať
Profilova fotka
:-) aj ja som sa dnes registrovala a termin svadby mame 10.9....tiez som dnes zabezpecila salu, d.j. a fotografku...na to ostatne, teda okrem kameramana takto budeme mat fuuuuru casu a to bude super
Odpovedať
Profilova fotka
@angelika30 ahoj angelika , vitaj u nas :-) tu je rovnak terminova tema, tak sa do nej kludne zapoj ;-) http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/s...
Odpovedať
Profilova fotka
@angelika30 no my uz mame zarezervovanu salu, fotograf sa rozhodne definitivne tento tyzden, DJa este nemame :-( z toho mam trosku strach ci vyberieme spravne, tiez hladame, akurat teraz chodim po svad. agenturach a riesim vyzdobu, zistujem ceny, pomalicky chystam ostatne veci. Sala, dj alebo skupina, foto a kamera su najdolezitejsie, tie treba dopredu co najskor...mne vsetci hovoria ze mam cas, ale ja taky pocit nemam :-D Svadba bude v cokoladovo ruzovej farbe...sa tesim na tuto kombinaciu, vyzera dost zaujimavo a obrad budeme mat vonku v altanku na to sa tiez tesim, a ty? ako bude vyzerat tvoja svadba? @lenuska26 a ta tvoja?ako bude vyzerat?
Odpovedať
Profilova fotka
@t1na svadbu budeme mat v kostole, mam kamarata ktory je od minuleho roka knazom tak sa uz tesim...svadobnu salu mame rezervovanu hned oproti kostolu (kultune centrum bolo postavene minuly rok), je to tam krasne, novucke a kamaratka tam mala svadbu minuly rok v maji tak uz viem co a ako...len uz teraz sa modlim aby neprsalo, pretoze sa budeme fotit pred obradom a alternativne riesenie v pripade dazda nemam :-( ...a celkove predstavy?...po pravde stale vymyslame, takze asi tak...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj domika ďakujem pekne za privítanie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@t1na Taaaaaakže, ja som si vysnívala tradičnú svadbu. Svadba bude u nás v kostole a potom hostina a zábava v kultúrnom dome. Jedlo nám zabezpečí reštaurácia ktorá nám všetky dobroty prinesie do kultúrneho domu a zabezpečí čašníkov. Chceli by sme päť člennú kapelu so saxofonistom. Ten saxofón robí väčšiu svadobnú atmosféru, si myslím :-D Len ešte sme takú kapelu nenašli. Stále hľadáme. Výzdobu by som chcela mať vo fialovej farbe. Ešte ale uvidím páči sa mi tmavo-fialová. Celú výzdobu by som chcela urobiť ja s mojimi družičkami. Návleky si ale musím požičať a objednať plno kvietkov. chystám sa na veľtrh do Ba, možno si tam nájdem svadobné šaty či niečo iné, uvidím. Ty sa chystáš na nejaký veľtrh či už si niekde bola? Tina a koľkých hostí budete mať na hostine? A čo svadobná cesta???
Odpovedať
Profilova fotka
@angelika30 ano 6.3 bude u nas svad.vystava tak sa tesim...hlavne na inspiracie, neviem ci budem tam nieco kupovat to sa uvidi, ale bude tam urcite velky vyber :-) budeme mat cca 80ludi a to mame co robit aby sme sa do toho vosli, kedze ja mam velku rodinu a este by som tam chcela mat kopec kamaratov, a ty ako? Akurat dnes sme sa bavili o svadobnej ceste a rozmyslame nad Tureckom, ale to sa este moze zmenit kedze mame svadbu v septembri tak to budeme vybavovat niekedy v lete, uvidime mozno sa nam nieco ine zapaci, my sme taky cestovatelia, velmi nas nebavi lezat pri mori, alebo pri bazene, musime mat stale nejaku aktivitu, takze vyberat budeme aj podla toho :-) velmi sa nam pacia mesta, rozmyslali sme jeden cas nad Rimom, ale predsa svadobna cesta by mala byt hlavne o oddychu a pohode a romantike takze zvolime zlatu strednu cestu ;-) vy uz ste vyberali?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenuska26 nemoze prsat a ani nebude...ja mam 9.9 obrad vonku a tiez nahradne riesenie nemam..a verim ze ani nebude treba :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@t1na Ahojky, nás bude okolo 150, plus mínus. ešte uvidíme. Moja rodina je skôr malá ako veľká a problém ja našťastie s tým nemám, koho pozvať a koho nie, mne to s rodinou a priateľmi vychádza cca 75 hostí a drahý to má vyrátané tiež na 70 - 80 hostí. My si svadobnú plánujeme bez cestovky. Chceli by sme ísť len tak na blint, podľa našich" výpočtov" to takto vychádza lacnejšie. Vyberáme medzi exotikou. Už sme pozerali letenky a najlacnejšia exotika je do Thajska takže asi vyhrá to, ale ani u nás nie je nič rozhodnuté. Kto vie veď do októbra je ešte ďaleko. však aj vy máte ešte kopu času si rozmyslieť kam ísť. Keďže ste svetobežníci to Thajsko by bolo aj vám super, plecniaky na chrbát a môžte to tam pochodiť ako aj my. Naša predstava je presne taká, možno sme si v tom aj podobné. ;-) V sobotu sa chystáme popočúvať jednu kapelu. Aj spĺňajú moje kritéria len nech sú dobrí. Už normálne stresujem či nájdeme dobrú kapelu. Tina a čo svadobné šatičky??? Už si si skúšala?
Odpovedať
Profilova fotka
@angelika30 Inak nad Thajskom som tiez rozmyslala :) Saty som si skusala, mam aj jedny favoritky ale pockam do konca februara, ma prist este nova kolekcia do dvoch salonov co som este nebola, aj ked neviem ci bude nieco lepsie ako boli tie :-) a ty? ako si na tom so skusanim? a obrucky, oznamenia? uz mas nejake predstavy?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@t1na ved prave....na take nieco radsej ani nemysliet....urcite bude krasne slnecno a vsetko dopadne tak ako ma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj! Vážme ste premýšlali nad Thajskom, tak to som sa aj trafila? Dnes sme sa boli pozrieť na veľtrh v Ba ale akože pre mňa totálne sklamanie. Chcela som sa tam popozerať a aj si rezervovať aj niečo nakúpiť ale nič tam skoro nebolo. Bola som aj vlani s kamarátkou a vtedy tam bolo oveľa viac vystavovateľov ako teraz. Chcela som skúšať šaty ale žiadny výber, každý salón tam mal len zopár šiat. Jedno čo sme si tak vyhliadli sú prstene. Na internete sme si vyhliadli kombinované prstene z bieleho a žltého zlata ale "na živo" neboli už také pekné ako na obrázku,tak vyhrali prstene z bieleho zlata, ale ani tie ešte nemáme objednané. takže asi začnem pomaly chodiť po salónoch a budem skúšať a vyberať. Oznámenia ktoré som tam videla boli veeeľmi pekné,jedno krajšie ako druhé neviem ako si budem vedieť vybrať. Cestou naspäť sme sa zastavili v Ikei a nakúpila som rôzne vecičky ako svietniky, vázy, sviečky a sušené kvety na dekoráciu. Aspoň to ma teší. :-) Vaše oznámenia sú na tom ako? Máte ich objednané či ešte stále hľadáte? A aký štýl šatičiek sa ti páči?
Odpovedať
Profilova fotka
@angelika30 saty ti poslem do ip...zatial vyhravaju tieto ale buduci tyzden pride nova kolekcia do jedneho salonu tak uvidime....tieto na mne sedeli uplne uzasne, ako na mna site :) a pritom mnozstve co som skusala naozaj v tychto som sa citila ako prava nevesta :) a ty uz mas saty? oznamenia pojdeme pozriet tento tyzden, kamarat ma v ke najvacsi vyber tak sa tesim, uz mam aj priblizne vybrany styl, ale este ma zaujme mozno nieco ine,chystam sa vytvorit album coskoro takze uvidis blizsie moje predstavy...no obrucky toho sa obavam trosku ako pises, na obrazku to vyzera dobre ale na zivo uz velmi nie. My mame jeden kontakt na slecnu ktora nam urobi na objednavku ake si vyberieme, zatial som vsetko pozerala iba na nete, ale tak lepsie by bolo pozriet aj ake ona ma a podla toho objednat aby sme potom neboli sklamaní :( no tak ja som zvedava na vystavu, ci bude stat za to aj ked ja to nebudem mat s nicim porovnat kedze som este na ziadnej nebola...inak vcera som bola v jednej svad.agenture a tento tyzden mi maju poslat objednavku, tak som zvedava...chystam sa teda dat agenture vyzdobit priestor hostiny a vlastne aj obrad, ja na to nebudem mat cas
Odpovedať
Profilova fotka
ahojcek angelika. aj my budeme mat svadbu 1.10.2011 a zatial mam rezervovanu salu, kameramana a DJ. Este kostol mi chyba, ale ten by som chcela v sobotu vybavit. na ostatne je dufam, este cas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@t1na Ahojky tina. Pozerala som šatičky ktoré si poslala sú veeeeľmi pekné. Ktoré konkrétne sa ti páčia? Všetky sú veeeeeľmi pekné :-) Ja som si šatky ešte neskúšala a pravdu povediac ani sa teraz nechystám. Teraz v sobotu sme boli na veľtrhu v nitre a tam sme si vybrali oznámenia. Možno ich aj objednáme ale ešte si to premyslíme, či nepozrieme niekde inde. A vy? Oznámenia ste už boli pozrieť? A aj ste si vybrali? Chodíte spoločne vyberať vecičky alebo to tvôj drahý nechá na teba? V nitre sa mi veľtrh páčil oveľa viac, bolo tam aj niečo fotiť.našla som tam rôzne kvetinové dekorácie do sály a vybrala som aj kytičky pre družičky. Moje družičky mi veeeeľmi pomáhajú sú to moje pomocnice. Tebe pomáhajú tiež?
Odpovedať
Profilova fotka
@lulli Ahojky, My máme rezervovanú sálu a kameramana. Kapelu stále hľadáme, nevieme sa rozhodnúť, chceli by sme 4 či 5 člennú so saxofonistom ale akosi takéto kapely niesú. Minulý týždeň som bola rezervovať návleky a iné dekorácie. Lulli a akú svadbu chystáte? Koľkých hostí budete mať?
Odpovedať
@angelika30 Ja som tiež chcela podobnú kapelu so saxofonistom a našla som En Avants z BA, ale, bohužiaľ, sa nám nevošli do rozpočtu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@angelika30 ahojcek, no kapelu je ťažké zohnať, my kapelu mať nebudeme. a svadbu chystáme malinku - tak do 60 hostí. Pravdepodobne nas bude este trosku menej, ale to vobec nevadi, pretože dôležité je kto tam bude a nie koľko nás tam bude, no nie? ja som si vybavila iba tie základné veci. Neviem kedy mam co vybavovať - myslim v akom predstihu to mám všetko objednávať. ale snáď mám ešte dosť času. teraz sa rozhliadam aj vďaka tejto stránke zisťujem čo všetko to obnáša :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angelika30 ahoj mam novu pracu, takze aj menej casu, dlho som tu nebola a aj pripravy sa nam trosku stopli :( najhorsie je ze teraz v nedelu bude vystava a robim...nestihnem sa ist tam ani pozriet lebo do deviatej som v praci, skoda. Tie saty co som ti poslala som myslela ze ti ich ukazalo...tak ti to poslem este raz aj s cislom siat aby si videla konkretne ktore to su. Oznamenia uz sme boli pozriet este nam maju dat vediet ci nam ich vedia urobit v takych farbach ako chceme. Moj drahy pekne chodi so mnou vyberat vsetko ale vidim na nom ze on bude spokojny ked bude tak ako ja si to predstavujem, jemu nezalezi na tom ake budu oznamenie, ake farby..atd...hlavne ze to bude, je zlaty ze mi pomaha, ale nezatazujem ho uplne vsetkym, aj ked sa radime skoro o vsetkom a ako je to u vas?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?