Som tu nová - andrejka31

Profilova fotka
čaute som Andrea z Hlohovca. Kamarátka ma nahovorila, aby som sa zaregistrovala, že tu nájdem kopec rád, keď som sa jej vysťažovala, že skoro vôbec neviem čo a ako v môj svadobný deň 14.04.2012, tak hádam tu nájdem pomoc ;-)
Odpovedať
ahoj aj mňa kamarátka nahovorila aby som sa sem prihlásila aj my plánujeme svadbu 14.04.2012 ale ešte som nič nevybavila lebo snúbenec vraví že je čas. nechcem moc veľkú svadbu tak neviem ako ty.
Odpovedať
@andrejka31 -treba citat vo forach a inspirovat sa...April je tu co nevidiet ,urcite uz treba riesit salu,fotorgafa,kameramana,DJ-ja...ak si chces vybrat,lebo dnesny trend je,ze sa svadby planuju dost dopredu a v Hlohovci zase nie je az taky vyber,aby si mala cas.Ak chses napisem do sukromnej posty neake kontakty.. Prijemne pripravy...
Odpovedať
Profilova fotka
čaute, sunny381, keď si z hc a chceš mať svadbu na hotely jeleň, tak už je ten dátum rezervé ;-) ja som si v lete zajednávala sálu a už bolo 3/4 plné, smoulinka979 má pravdu, že to treba riešiť dopredu a nie počúvať chlapa :-) najprv som chcela mať svadbu u kamaráta na Tartufe v Beladiciach, ale nechce sa mi tam všetkých prepravovať. už mám skoro, všetko vybavené, ešte potrebujem oznamká, ale to nakoniec budem riešiť. mám cca 50 ľudí. Evka, inak k tebe som chodila niekedy na vlasy :-) kedy si sa vydávala?
Odpovedať
tak mi sme starejšího aj ulitu vybavila až teraz medzi sviatkami, včera fotografku. oznamka mam vybrate už ich iba objednať. Budeme to mať v reštike v Partizánskom v Ulite. a ešte len v sobotu si idem skušať šaty, ale tak nestresujem stale nejako:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?