Ženích - aká vesta sa hodí k prúžkovanému obleku ?

Ahojte nevestičky. Ako som tak pozerala svadobné fotky tu na stránke, neviem sa rozhodnúť akú vestičku mám pre drahého zháňať. Bude mať tmavošedý - skoro úplne čierny oblek a na ňom výrazné pásiky - jeden tenký, jeden hrubší, tenký, hrubší.... Chcela som aby mal čisto bielu vestičku k tomu, aj s kravatou toho istého materiálu - proste len niečo biele, lesklé, maximálne s drobným prešívaním strieborným... Ale teraz som videla aj iné kombinácie.... rôzne vzory... a tak.... tak by som sa Vás chcela opýtať, aký máte názor na to vy... či má mať takú jednoduchú vestu.. alebo niečo veselšie... Ďakujem, každá rada pomôže. ;-)
Odpovedať
mame rovnaky problem, a tiez neviem co bude lepsie, ale spolieham sa sa ze nejaky abstraktny vzor by sa dal skombinovat, lebo tak vesticky sa mi pacia moc moc
Odpovedať
Jeeeej, babulinka, ty si ma nasla :) hihi... Aj vy mate pruzkovany oblek? Idem ti pokukat fotecky. :)
Odpovedať
nemame ho tam, nas je tmavo modry s bielym a ciernym pruzkom, sme si povedali ze zoberieme oblek ked pojde skusat vesticku a rozhodneme sa podla toho, asi tazko sa clovek trafi inac, ako ste to babule urobili vy?skusal vas drahy vestu s oblekom ci bez?
Odpovedať
Profilova fotka
Na veste moze byt uplne hocijaky vzor. kludne nieco abstraktne ako mal napr. moj manzel. Skor by som si dala pozor na pasiky, aby to nevyzeralo tak pyzamovo a aby ta vesta nezanikla. http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Sicilia, fiiiha, to vazne vyzera dobre!!! Dakujem za radu!!!! Idem si zmenit inzerat :-D fakt to vyzera skvele.
Odpovedať
Babulinka, to musi vyzerat super!!! Podla mna je tiez najlepsie vybrat vestu s oblekom.... ked sa da.....
Odpovedať
Profilova fotka
aj moj bude mat jemne pruzkovany oblek, ale kupili sme ho uz aj s vestou, tiez pruzkovanou
Odpovedať
Profilova fotka
Sicilia...... tlieskam.... komu cest tomu cest..profesionalne fotto....nadhera... Vsetky fotky su super... Ako z katalogu.Je vidiet, ze fotograf kladol doraz aj na mimiku tvare,aj na detail.. Zachytil tam... stastie..GRATULUJEM..
Odpovedať
Profilova fotka
snehhulka, tak moj drahy ma slabo bezovy oblek s jemnym pruzkom a k tomu ma taku maslovo bielu kosielku, no a k tomu bude nejaka zlata vesta, taka az do hneda....paradna :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Snehhulka, podla mna v dnesnej dobe sa da pokombinovat uplne vsetko a to nielen co sa vzorov, ale aj farieb tyka. My sme velmi chceli, aby mal zenich tmavohnedy oblek a nakoniec sme ho aj nasli a vobec sme sa nemuseli orientovat na smotanovu vestu, aj ked tu sme chceli naviac. Dala by sa k tomu doladit aj zlata, seda alebo dokonca ruzova... A o vzoroch ani uz nehovorim, tak len treba pozerat hladat inspiraciu a vhodne to doladit k satam a ku kytici. Sisi, dakujem si zlata, velmi ma to potesilo. Zuzka Gerhathova je naozaj profesional. Ani som nevedela, ze nas foti. ;-)
Odpovedať
Danuliak - ona tam aj k tomuto obleku vesticka je - v rovnakej farbe, ale my chceme bielu, aby bola taka... svadobna :) biksadska - ty ju budes kupovat v obchode, alebo pockaj tu na bazar, alebo si ju pozicias??? sicilia - kolko vas vysla fotografka, ak sa smiem spytat? A jasne, treba to zladit... my nakoniec pojdeme za kazdou vestou nabaleny vsetkym oblecenim ci sa to k tomu hodi hihihi... ale tvoj manzel vyzera vazne super!!! Takto nejako si to predstavujem... ach.... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?