Svadobné pierko pre ženícha zo živých kvetov

Baby, poraďte prosím, ako uviazať pierko pre ženícha zo živých kvietkov, aby vydržali čo najdlhšie.
Odpovedať
Profilova fotka
A chcete si ho sama urobit? Neviem vam sice poradit,ale skuste sa opytat v kvetinarstve ako to oni robia.Predsa len pouzivaju neaky sprej na kvety,na zafixovanie. :
Odpovedať
ano sama, a to iste aj kvety do vlasov
Odpovedať
Nespekulovala by som. Musis to robit rano v den svadby a to budes mat ine starosti. V kvetinarstve je to standard popri svad.kytici...a osobne by som to tak nikdy neurobila. Teda-mozno mas znalosti a si zrucna-ale naco si vyrabat stres.
Odpovedať
Profilova fotka
Netrapila by som sa tym sama. Ku kytici ti to urobia bez problemov a bude to dobre uviazane ;)
Odpovedať
Ak by si naozaj chcela robiť ho sama, vieš to aj deň vopred. Samozrejme záleží, z čoho by to malo byť... Existuje fixačný sprej, pri ktorom vyzerajú kvety ako čerstvé aj 5 dní :) A čo sa týka, toho že ako: my robievame napr. jedna ružička, okolo nejaké drobné kvietky a obviazanie saténovou stužkou. To je podľa mňa najkrajšie :-)
Odpovedať
@mirkabt dakujem krasne za radu, a teda to pierko cele postriekate tym fixacnym sprejom? A strieka sa aj kytica?
Odpovedať
Profilova fotka
@kukalokuka Striekaju sa len kvety,zbytocne aj stuzky.
Odpovedať
fixacny sprei a vydrzi pocas celej svadby ale nastriekaj najprv kved ak si ho ides teda robit sama :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som ho len upevnila spendlikom co tam bol a neriesila som ... mala som ine starosti .... :-)
Odpovedať
@kukalokuka ano, staci kvety. Aj svadobnu kyticu ak sa da. Este poznam aj ze vral aj lakom na vlasy sa pekbe zafixuju, ale to nemam odskusane 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@sitael bolo dost inych veci ktore si musela riesit co? Takze sa mam naco tesit:-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak tak :-) ani som nevedela kde mi hlava stoji... hlavne co ti mozem poradit zapisuj si veci , ktore chces resp musis este urobit ... pomoze ti to aspon trosku .... my sme v ten den mali zabudaci a stracaci :-) ale v podstate sa to da zvladnut ... ja som vela veci nadiktovala ostatnym co maju robit aby som sa co najviac odbremenila ... :-) ale zvladnut sa to da :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
baby,dakujem za rady, svadba pred rokom, teraz pozeram,ze som nepodakovala...dopadlo to super, ja som spokojna :)
Odpovedať
@kukalokuka kyticka aj pierko si mala krasne. robila si ich nakoniec sama? ak hej, ktory den? v den svadby ci den vopred?
Odpovedať
Doporučujem ženíchom nedávať si do obleku ozdobné vreckovky. Vreckovka je v prípade svadobného obleku zbytočná, funkciu ozdoby v tomto prípade preberá korsáž (svadobné pierko). ;-)
Odpovedať
marisha1982 vies kedy?medzi ucesom a licenim :))) trvalo to asi 15min :)
Odpovedať
@ammi moze byt, ale nam sa pacilo, dali sme, nepaci sa nam vesta,nedali sme...robili sme podla seba,nie podla konvencii :)
Odpovedať
@kukalokuka To odporúčanie je všeobecné, nebolo mienené konkrétne. ;-) V tvojom prípade to dopadlo ešte vcelku v pohode a pierko sa s vreckovkou až tak nebilo, aj kde si to viem predstaviť aj bez nej. Ale bývajú prípady, kde to pôsobí doslovne gýčovo.
Odpovedať
@ammi ver mi,viem o com hovoris,gycu vidim vsade plno, studovala som umenie a mam filozofiu ze menej je viac...popravde,manzel s tym prisiel k nam a ani len mi nenapadlo dat to prec,pretoze mi to nevadilo absolutne :) skor mi to spolu pekne islo :)sto ludi,sto chuti
Odpovedať
@kukalokuka Tiež som zástancom pravidla, že menej je viac. Ako florista mám tiež vyvinutý nejaký ten cit pre estetiku. ;-) A z praxe môžem potvrdiť, že boj s gýčom je beh na dlhé trate. :-)
Odpovedať
@ammi veru, ja sa niekedy az za hlavu chytam, nuz, proti vkusu...my sme sa snazili vsetko co naj jednoduchsie,aj vyzdobu som si robila sama, zive kvety a zelen, nic gycove aj saty simple a spominam na to rada, malo to caro a bola som to ja...btw. tisko ti zavidim, byt floristkou je moj celozivotny nesplnitelny sen :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
@kukalokuka môžem sa opýtať,ako ste to robili? Odkiaľ ste mali kvietky? ☺️
Odpovedať
Profilova fotka
@rapunzell kvietky si vies jednoducho objednat aj v kvetinarstve. ak to ma byt vsak vacsie mnozstvo, je fajn sa obratit aj na nejaky ten velkosklad
Odpovedať
@kralovicka15 Nebýva to takto práveže ešte drahšie ako zo samotného kvetinárstva? Neviem, čosi mi hovorí, že to tak je, nie som si istá 😄
Odpovedať
Profilova fotka
@janulik923 nemyslím si. práveže kvetinárstva si veľakrát vedia dať na tie kvety takú zbytočnú prirážku, že dovidenia 🙂 takže toto by mohlo byť podľa mňa celkom fajn riešenie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?