Svadobná vesta po nevlastnom otcovi. Čo vy na to?

Profilova fotka
ahojte nevesticky,potrebovala by som vediet vase nazory nato ze moja buduca svokra chce dat mojmu nastavajucemu(jej synovi) svadobnu vestu a kravatu po jej novom manzelovi cize nevlastnom otcovi.....brali sa 2 roky dozadu a ja som proti tomu,pride mi to nechutne oblieknut tvojho syna do niecoho co mal jej muz na sebe v den ich svadby....co vy nato???
Odpovedať
akoze ak mu sedi a vypada dobre a jemu sa paci tak v com je problem?vsak nemusi byt vsetko uplne nove.preco ti to vlastne vadi?ak sa buduca svokra stara do veci, ktore si chces organizovat sama a vadi to aj manzelovi tak jej povedzte ,ze on si chce kupit novy oblek a hotovo.
Odpovedať
Profilova fotka
a ked by sa ti pacili nejake saty tak si ich just nepozicias lebo napriklad ich mala prominentnka xy?
Odpovedať
Profilova fotka
@paton nemyslela som oblek ale svadobnu vestu a kravatu :) @vianocnystromcek tebe by sa pacilo keby tvoj nastavajuci ma na sebe nieco co si videla na svadbe jeho nevlastneho otca?...saty ktore mala nejaka ina osoba a mne sa pacia tie by som si obliekla,ale ja som v tom mojom prispevku myslela na nieco ine ale dakujem za nazor :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cuculiatko88 ked by mu to sedelo preco nie. nevesta ma mat tradicne tiez nieco pozicane ;-) ked vam je to "blbe" tak si kupte sami predsa a nerieste to :)
Odpovedať
viem,ze si myslela vestu a kravatu,ja som to myslela vseobecne,ze proste ked manzel chce mat oblek alebo jeho cast proste svoju tak nech sa ozve.ale mozno jemu je to jedno lebo v tom nevidi problem a pravdupovediac ani ja nie ak mu to sedi a vyzera to pekne tak co? ved kedysi bola obrovska pocta mat saty napriklad po mamine. snubenica princa williama dostala snubny prsten po jeho mame :-D tak neviem taketo veci neries ved o tom to nie je...
Odpovedať
Profilova fotka
@cuculiatko88 a nebude v tom nejaký tvoj osobný problém? Že napríklad jeho nevlastného otca "nemusíš" a nevieš si predstaviť, že by mal na sebe niečo po ňom, prípadne s budúcou svokrou si nesadneš..a vadí ti, že sa takto do toho stará. Neviem, len hádam :-N Mne osobne by to nevadilo, ak je vesta pekná, moderná, tvojmu nastávajúcemu sa páči, tak kľudne. No ak si zásadne proti, tak mu to povedz a porozprávajte sa ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?