Svadobná alebo klasická vesta do obleku? Čo myslíte?

Babeny, musi mat zenich taku tu svadobnu vestu alebo moze mat aj klasicku ako oblek?lebo my zatial nemame zajednanu az teraz ma to napadlo...
Odpovedať
Profilova fotka
..ahoj dominika.. ..nemyslim si, ze je nutne aby zenich mal vyslovene svadobnu vestu, oblek je elegantny a slavnostny aj s klasickou vestou a krasnou svadobnou hodvabnou kravatou ;-) ..vela stastia :-)
Odpovedať
dakujeme, ja som si len pozerala fotoalbumy a skoro vsetci tam maju take tiez vysivane alebo ake su to...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ta svadobna vesta ma nieco do seba, takze ja radim pozhanat, aj ked vzhladom na vas termin svadby neviem, ci nie je neskoro, vela stastia
Odpovedať
nepouzila by som slovo "musi", v podstate ma mat to, co chcete vy dvaja :-) moj manzel mal svadobnu vestu, lebo ja som chcela, aby mal taku. velmi elegantne vyzera aj normalna klasicka oblekova vesta.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky, som toho nazoru, ze je to nieco ine. My sme zhanali vestu dost dlho pokial sme nenasli taku aku sme chceli.
Odpovedať
Profilova fotka
Este ked nozem dodat tak klasicku vestu si moze muz zobrat iba na ples alebo na ine akcie.
Odpovedať
kelemka - preco "iba"? je niekde napisane, ze na svadbu musi/nemusi nieco byt?
Odpovedať
dominka11 je to jedno aku vestu bude mat. dokonca nemusi mat ziadnu. je to viac menej o financiach, na co sa citite. ja mam dokonca jednu na predaj. ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dominika..moj drahy bude mat obycajnu vestu..klasicku ciernu, ktoru ma k obleku..dokonca ani francuzsku kravatu nebude mat, ale klasicku..kosela bude sampan a aj kravata. jednoducho mi povedal, ze sa mu to nepaci a nechce to mat. ja to respektujem, nebudem ho navliekat do niecoho, co sam nechce. a myslim si, ze bude dobre vyzerat aj v klasickej veste ;-)
Odpovedať
naozaj je to jedno, aku vestu bude mat, mozno s tou "svadobnou" vyzera zenich tak viac "juj" :-) ale podla mna staci ta klasicka oblekova. aj ja som chcela, aby ten moj mal tu kremovu svadobnu, ale potom sme si uvedomili, ze si to uz v zivote neoblecie, tak bude mat ciernu a kremovu francuzsku kravatu x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslim ze je to zalezi od vkusu kazdeho cloveka, niekomu sa to paci, niekomu nie a vobec to nie je nutnost... my budeme poziciavat aj oblek aj vestu, chceme totiz svetly a zbytocne by mu potom visel v skrini... je naozaj dolezite, aby sa v tom dobre citil, to je zaklad... ;-)
Odpovedať
to som rada, ze to nemusi byt...nie kvoli peniazom, ale on celkovo nerad chodi v obleku a nechcem si predstavit aky by bol nadseny zo svadobnej ;-) ale ma pekny oblek ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?